• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmediğiniz reklamlar neler?

118 10 10 10.....10a sor 10......
118 33 yani 118 33

ay gıcık ya..........bitmiyor bir de her geçen gün yenisi ekleniyor...........

18i unutmuşun ve diğerleriide arkadaşım:))şarkılı söyleyince izlemiş kadar oldum reklemı:)))ya birde çok sık çıkıyor ya baydılar cidden

çok zekice tasarlanmış olanlar dışında hiçbir reklamı sevmiyorum :24:
zekice olanda o kadar az ki aklıma bile gelmiyor neler oluduğu :) en son aklımda kalan fıat punto .
pınar süt ,bir tek annem olsun bana bir şey olmaz:69:

herkes 118 33 lüye sinir oluyor hakkaten..bu reklamıda yaparken fark etmiyorlarmı ne kdr gıcık oldugunu..bence akılda bişekilde kalabilmesi açısından yapıyorlar ne kdr itici olsada o adamın çıktıgı reklamın 33 lü oldugu akılda kalıyor bnce :)

eti N**** (Siyahi) reklamı o kadar saçma ki,rock konserinde o kadar gürültünün içinde o mmmm sesi nasıl duyabilinir allasen?onu geçtim negroyu yiyen kızın ağzının büyüklüğüne bakılırsa bütün paketi aynı anda ağzına atabilir peki niye ısırarak yiyor?çok salakça negrodan soğudum daha da yemem!!

eti N**** (Siyahi) reklamı o kadar saçma ki,rock konserinde o kadar gürültünün içinde o mmmm sesi nasıl duyabilinir allasen?onu geçtim negroyu yiyen kızın ağzının büyüklüğüne bakılırsa bütün paketi aynı anda ağzına atabilir peki niye ısırarak yiyor?çok salakça negrodan soğudum daha da yemem!!

:60::60::60::60::60:

Bu dondurma reklamları çok gıcık oluyor yaa başka başka şeyler geliyo insanın aklına....Ailecek iki tv izleyemiyoz yahu bunlar yüzünden...
Şimdi de derimod reklamı çıkmış yok erkeğimin hangi hali bilmem ne...Saçma sapan....Ben onu izleyince mi gidip deri mont alacam yanı:19:
Bi de eski reklamlardan şu browni reklamından da gıcık alıyordum ne öyle hayvan gibi yemeler.....Ağzına çarpasım geliyodu kızın...:57:

Son düzenleme:
bende bi krem santi reklamiydi galiba orda kiz diyordu babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi felan kiz agzini bi tuhaf yapiyordu pastami yiyodu ne gicik oluyordummm artik yok o reklammm oh ne guzel:32::32::32:

bende bi krem santi reklamiydi galiba orda kiz diyordu babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi felan kiz agzini bi tuhaf yapiyordu pastami yiyodu ne gicik oluyordummm artik yok o reklammm oh ne guzel:32::32::32:

evet kaç senedir var o reklam yuh ya ama arada çıkıyor
birde ben şu aralar çıkan uludağ limonata reklamına uyuz oluyorum:37:

biscolata reklamini sevmiyorummmmmmm...:27::27::27::27:

Son düzenleme:
şafak sezeri sevmeme rağmen
vodafone reklamları
ne o öyle kırmızıııııııııııııııı diye bağırmalar:52:

Vodafone reklamları
Avea reklamları -O salak adama kılımmm:22:
118 li tüm noların reklamları
Eski Ayşe Teyze reklamları
Falım reklamları
Dodi reklamları:57: ıyyyyyyyyy
Eski banka reklamları da saçmaydı
Balkovan mıydı neydi o da var- vız vız vız yapannn

En sevdiklerimmmm bebekli reklamlar ve coca cola reklamları:16:

Son düzenleme:
Buraya yazıp reklamını yapamayacağım kadar kötü reklamlar, en sevmediğim reklamlar.

biscolata reklamı hariç hiç birini sevmiyorum

:32::32::32::32::32::32:

tell me what can ı do...:8:

Son düzenleme:

Hay ağzına sağlık.
Bademciklerini göstere göstere çilek yiyor falan; tam ağzına kürekle vurmalık bir kız.. :1:

Sevmediğim reklamlardan bir tane daha :
Aayyy yapamam ellerim yok ki vardı, Tefal düdüklü tencere reklamı galiba.
Çok iticiydi o da, artık çıkmıyor galiba. :1:

hemen hemen hepsi ama kozmetik ve kadın ürünleri reklamları daha bir gıcık oluyor hele o şampuan reklamlarında ki aptalca saçlarını sallayan kızlar ve salak salak bakan erkekler anca özenti ergenlere hitap eder sanırım..

Back
X