• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birine güvenebilmek

Umarım kişisel olgunlugunu ve ruhani yolculuğunu tamamlamış biri çıkar karşınıza .
yaşınız hiçte geç değil siz evladı için yıllarca ilişkiden uzak durmuş bi annesiniz yazdığınıza bakılırsa inşallah ne size ne evladınıza zararı dokunmucak biri sizi bulsun 🌺
İnşallah.. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Çok teşekkür ederim🤍

Allah korusun yani ciddi anlamda hayata kast edecek fakat başta bu sapkın yönünü gizleyenlere her kadın aşırı dikkat etmeli taktimi kafaya ayrılmakta mümkün değil bu patalojik hastalık seviyesindeki kişilerden
Ben zaten kımseyi alamıyorum hayatıma:) Oyle bir durum hissetsem direkt uzak dururum.
Tesekkür ederim uyarınız icin🥰🙏🏻

Senin yaşında olarsa, ne olur?
Aslında bu yaşları gercekten sevdim ben, ama tabii bu aklımla 20 yaşlarımda olsaydım da süper olurdu😅
Ama sevmeye sevilmeye ihtiyacın yaşı yok ya..
Gercekten özledim bu hisleri ve sanırım biraz güzel hikayeleri duymaya ihtiyacım var 🙏🏻

Çok teşekkür ederim🤍🤍
Ben cinselliğe karşı değilim tabii ki, isterim de yaşamak.Ama işte duygu hissetmedigim biriyle yasayamam,karsımdaki de öyle olsun istiyorum..
Yani bir kac kısı de daha 2. muhabbette bu tarz yaklasımlara denk geldim.
Sevgili olup sevısmek degil de , sevişip sevgili olmak yaklasımı yani..
Bu da beni iyice uzaklastırdı ınsanlardan..

Anlıyorum, malesef şu anki ilişkilerin dinamiği biraz böyle olmuş sanırım. Bizde de daha 2. buluşmada "e hadi daha ne bekliyoruz" tavrı vardı. Başlarda ben de çok sorguladım, konuştum, anladı, biraz daha makul davranmaya başladı. Ama çok aceleciler genelde erkekler. Bizim gibi önce bağlanalım sonra yaşayalım diye düşünen çok az.

Anlıyorum, malesef şu anki ilişkilerin dinamiği biraz böyle olmuş sanırım. Bizde de daha 2. buluşmada "e hadi daha ne bekliyoruz" tavrı vardı. Başlarda ben de çok sorguladım, konuştum, anladı, biraz daha makul davranmaya başladı. Ama çok aceleciler genelde erkekler. Bizim gibi önce bağlanalım sonra yaşayalım diye düşünen çok az.
Haklısınız.. Gercekten ilişki dinamikleri cok değişmiş 🙈Ama gercekten dogru kişi oldugunda bu tarz soru işaretleri de olmayacaktır aklımda aslında.
Umarım dogru insanla karsılarım bende 🥹

Back
X