Sevmeden evlendim mutsuzum biraz

Merhabalar arkadaşlar daha önceden takip ederdim ama üyeliğim yoktu kısmet bugüneymiş. İnternetle çok fazla aram yoktur zaten. Uzun olacak kusura bakmayın detayları ile bahsetmek istedim. 2 seneye yaklaştı evliliğimiz.

Ben 26 yaşındayım. Bu yaşıma kadar 3 sevgilim oldu ama hiç biri ile mutlu olamadım. Birisi aldattı, birisi paronayak derecede kıskançtı, bi tanesi de şiddete meyilliydi kolumu filan sertçe çekerdi bağırırdı.

Şimdiki eşimle olayımızı anlatayım.

Aynı mahallede büyüdük aynı ortaokulda 3 sene aynı sınıfta okuduk. Lisedeyken bu bana aşkını itiraf etti. Ta o zamanlar dedim seni arkadaş olarak görüyorum diye. Liselerimiz farklıydı, çıkış saatlerimde gelir yolda beklerdi yağmurda karda sıcakta soğukta. Ne yaptıysam vazgeçmedi. Sevgilim olduğu zamanlar mesaj atmaz karşıma çıkmazdı ama ayrılır ayrılmaz yine peşime düşerdi. Kız kuzeni konuştu kaç defa arkadaşımı ayarlamayı teklif ettim gözüm görmedi dedi. Arkadaşlarından mesaj gelirdi şu çocuğu gör artık gecesinde gündüzünde sen varsın diye.

Tam 7 sene böyle devam etti. En son bi şans vermek istedim, hatayı burda yaptım. Üzülmesini istemiyordum 7 sene beklemiş bir şansı hak ediyor diye düşündüm. Ona karşı yine bir şey hissetmiyordum ayrılmayı düşünüyordum ama bi türlü olmuyordu işte. Sonra kendisi kanser oldu. Tehlikeli bir ameliyat ve kemoterapi süreci. İstersen ayrılabilirsin dedi gözleri dolu dolu kanser haberini verdiğinde. Yapamadım. Hep sırf senin için yaşıyorum bıraksaydın beni yemin olsun tedavi olmazdım dedi kanseri atlattıktan sonra. Ve ayrılıp ayrılmak konusunda kararsız kalmışken annemin de yönlendirmesiyle evlendim. Etrafında aşık olup da evlenip mutsuz olanları gördüm eşleri yüzünden. Mutlu eder diye umut ettim.

Mutlu etmek için elinden ne geliyorsa yaptı. Sabah uyanır uyanmaz beni öper, öpmeden evden çıkmaz öpmeden girmez. Hergün mesaj atar istediğin bir şey var mı diye. Şurayı gezelim bunu yiyelim ne istiyorsan ınu yapalım der. Anne babam gelince hoş geldiniz der ellerini öper sohbet eder şakalaşır. Hani ilk günler hevesi geçer diye bekledim ama neredeyse 1,5 senedir sevgisinden bir an eksilmedi. Temiz, alkol sigara yok, düzenli, her yönden ilgili.

Bi kere sırf meraktan ne tepki verecek diye merak edip gecenin 3'ünde uyandırdım canım kokoreç çekti dedim. Hazırlan gidelim bitanem bildiğim çok güzel bi yer var dedi. Ertesi gün tatildi ama yorgun gelmişti. O derece seviyor ve o derece iyi bana karşı.

Şimdi ee Allah tan belanı mı istiyon diyeceksiniz ama nedendir bilmem aşık olamadım işte. İçimden sarılmak öpmek gelmyor. Hep o sever öper. 5-6 aydır da çocuk istiyor ama hazır değilim dedim peki dedi. Ne olacak nası olacak bilmiyorum. İnsani olarak çok seviyorum çok merhametli iyi birisi ama aşık değilim.
Ayrılın, gözünün önünde başkasına bunları yapsın. Cidden ayrıl.

Bence sen cok fazla dizi izlemissin hani dizilerde turlu turlu engelleri asan asiklar sevgililer misali bir ask yok malesef...sozde askindan olup bitmeler,o heyecanlar tutkular zaten evlenince bitiyor...gozunun icine bakiyor,seviyor hicmi sevmiyorsun seni sevmesini sev bari ,baksana adam guzel seviyor...burda cok okursun dayak yiyen,aldatilan hala kocami seviyorum diyen kadinlari,o adamlar hala sevilmeyi hajediyorda senin esinmi haketmiyor,yazik adama klasik olacak bu soz ama bu zaman da boye seven bir adam birdaha eline gecmez...

Allah'ım böyle adamların kıymeti neden bilinmiyor ya neden . Böyle adam gelcek karşıma sevmiyosam da uğraşırım arkadaş . Kıymetini bilirim ya . Kaç tane var bunlardan . Burada her gün bin tane şey okuyoruz . Böyle adamlar yok denecek kadar azaldı . Böyle bi adam bulcam ve böyle şımarcam da kıymetini bilmicem yok ya :KK12:

Allah'ım böyle adamların kıymeti neden bilinmiyor ya neden . Böyle adam gelcek karşıma sevmiyosam da uğraşırım arkadaş . Kıymetini bilirim ya . Kaç tane var bunlardan . Burada her gün bin tane şey okuyoruz . Böyle adamlar yok denecek kadar azaldı . Böyle bi adam bulcam ve böyle şımarcam da kıymetini bilmicem yok ya :KK12:
Belki de kıymetleri bilindiğinde, kıymet bilmiyorlardır...

Bence bu kadar ilgi gösterdiği için aşık olamadi/olmuyor. adam ilgiyi kessin biraz, kendini geri çeksin bakalım...adama biraz taktik vermek lazım...Aslında konu sahibinin kendisini sevmesine izin vermemiş..

Arkadaşım sana katılıyorum,kızlar böyle adamları üzmeyin...

Hata edersin ayrilirsan.deli gibi asik olmak istiyorum kaos beni besliyor diyorsan bilemem.
Benimde erkek arkadasim bir dedigimi iki etmiyor.
Istanbulun bir ucundan bir ucuna getirtip vazgectim derdim.o derece simarmistim.
Gak desem su guk desem et misali el ustunde tuttukca ben onu ezmeye tabiri caizse kole gibi davranma basladim.sonra bir gun guzel birsey soyledim fark etmeden ole bir guldu ki kocaman hayatimda ki en guzel gulumsemeydi.
Simdi bende ona ilgi alaka gosteriyorum ve milyon katini aliyorum karsiliginda.yinede sevemiyorsan tabi kendin bileceksin

Hiç mi isinmadin alismadin aşk zaten gelip geçici peki ya sevgi de mi yok kalbinde? Hiç ayrı kalmayi düşündün mu veya kocanın bir baska kadınla evlendigini düşündüğünde ne hissediyorsun? Bence ilgiden bunalmissin. Her ne olursa olsun adam 4/4 anlattığına göre aşık olup ilgisiz kalip aldatilmaktan veya evine bağlı olmayan bir adamla evli olmaktan iyidir. Herşey aşk değil sevgi saygı önemli. Kocana nasil bir gözle bakarsan öyle görürsün.

Beni de böyle seven birisi vardı..
Sevgili iken ayrilmistim...
Dünyanın belki de en iyi insanlarından birisi idi .
Herkes evlenir isen çok mutlu eder seni diyordu ki ederdi eminim .
Ama sevemedim..
Olmadi..
Denedim ..
O evlendi .umarım mutlu olur .
Ben nisanliyim ve çok fazla sorunum var .
Bir kez daha düşünün lütfen.

Macera peşinde koşma ne büyük aşklar evlenince kanlı bıçaklı olacak şekilde bitiyor.şükret haline

Bu geceden tezi yok kocisimi uyandiracam kak la canim kokorec istiyo diye :KK66: bi de ben deneyeyim
Denerken fotograf goruntu falan al bari adamin yuzunde olusacak ifadeyi hakkaten dusunemiyorum :silah:
Hos sabah kolundan tutup saglik kurulusunda solugu almis bir gebelik testi seapcaktik diye bankoya yapismis bir koca geldi gozumun onune benim :halay::KK70::KK70::KK70:

X