Sevmeden evlendim mutsuzum biraz

Yazmadan geçmek istemedim. Aşk demişsinde... peki aşık olup severek evlenseydin. Kocanda seni dovseydi, içip icip eve oyle gelseydi..aldatsaydi veya hergün huzursuzluk cikarsaydi.. o aşk kalirmiydi gözünde. Bu defa da böyle bi adami isterdin imrenirdin.. bence şükret kocasindan birgün ilgi alaka görmemiş o kadar çok kadın var ki.... Daha sonra keşke dememek için iyi düşün bence.

Merhabalar arkadaşlar daha önceden takip ederdim ama üyeliğim yoktu kısmet bugüneymiş. İnternetle çok fazla aram yoktur zaten. Uzun olacak kusura bakmayın detayları ile bahsetmek istedim. 2 seneye yaklaştı evliliğimiz.

Ben 26 yaşındayım. Bu yaşıma kadar 3 sevgilim oldu ama hiç biri ile mutlu olamadım. Birisi aldattı, birisi paronayak derecede kıskançtı, bi tanesi de şiddete meyilliydi kolumu filan sertçe çekerdi bağırırdı.

Şimdiki eşimle olayımızı anlatayım.

Aynı mahallede büyüdük aynı ortaokulda 3 sene aynı sınıfta okuduk. Lisedeyken bu bana aşkını itiraf etti. Ta o zamanlar dedim seni arkadaş olarak görüyorum diye. Liselerimiz farklıydı, çıkış saatlerimde gelir yolda beklerdi yağmurda karda sıcakta soğukta. Ne yaptıysam vazgeçmedi. Sevgilim olduğu zamanlar mesaj atmaz karşıma çıkmazdı ama ayrılır ayrılmaz yine peşime düşerdi. Kız kuzeni konuştu kaç defa arkadaşımı ayarlamayı teklif ettim gözüm görmedi dedi. Arkadaşlarından mesaj gelirdi şu çocuğu gör artık gecesinde gündüzünde sen varsın diye.

Tam 7 sene böyle devam etti. En son bi şans vermek istedim, hatayı burda yaptım. Üzülmesini istemiyordum 7 sene beklemiş bir şansı hak ediyor diye düşündüm. Ona karşı yine bir şey hissetmiyordum ayrılmayı düşünüyordum ama bi türlü olmuyordu işte. Sonra kendisi kanser oldu. Tehlikeli bir ameliyat ve kemoterapi süreci. İstersen ayrılabilirsin dedi gözleri dolu dolu kanser haberini verdiğinde. Yapamadım. Hep sırf senin için yaşıyorum bıraksaydın beni yemin olsun tedavi olmazdım dedi kanseri atlattıktan sonra. Ve ayrılıp ayrılmak konusunda kararsız kalmışken annemin de yönlendirmesiyle evlendim. Etrafında aşık olup da evlenip mutsuz olanları gördüm eşleri yüzünden. Mutlu eder diye umut ettim.

Mutlu etmek için elinden ne geliyorsa yaptı. Sabah uyanır uyanmaz beni öper, öpmeden evden çıkmaz öpmeden girmez. Hergün mesaj atar istediğin bir şey var mı diye. Şurayı gezelim bunu yiyelim ne istiyorsan ınu yapalım der. Anne babam gelince hoş geldiniz der ellerini öper sohbet eder şakalaşır. Hani ilk günler hevesi geçer diye bekledim ama neredeyse 1,5 senedir sevgisinden bir an eksilmedi. Temiz, alkol sigara yok, düzenli, her yönden ilgili.

Bi kere sırf meraktan ne tepki verecek diye merak edip gecenin 3'ünde uyandırdım canım kokoreç çekti dedim. Hazırlan gidelim bitanem bildiğim çok güzel bi yer var dedi. Ertesi gün tatildi ama yorgun gelmişti. O derece seviyor ve o derece iyi bana karşı.

Şimdi ee Allah tan belanı mı istiyon diyeceksiniz ama nedendir bilmem aşık olamadım işte. İçimden sarılmak öpmek gelmyor. Hep o sever öper. 5-6 aydır da çocuk istiyor ama hazır değilim dedim peki dedi. Ne olacak nası olacak bilmiyorum. İnsani olarak çok seviyorum çok merhametli iyi birisi ama aşık değilim.
Bence ayrıl bırak adam onu sevecek biriyle evlensin karşındaki dünyanın insanı olabilir ve buna rağmen sevmemiş olabilirsin anlıyorum gönül herkesi sevmez ama böyle bir insanı hayatında tutmakta büyük bir bencillik onu sevmeyen insanla bir ömür geçirmeyi böyle bir adam haketmiyor bırak mutlu olmak olsun dürüst ol ve ayrıl.

Konu sahibini en iyi ben anlıyorum. :cool:Ten uyumu olmadığı için karıkoca ilişkisi bitmiş yıllardır aynı evde ayrı ayrı takılan bir kadın olarak yazıyorum. Ten uyumsuzluğu kötü bir şey. :cry:Evliliğin temelinde cinsellik vardır. Bunu eşinden başka kimse ile yaşayamasın. :KK60: Yaşayanlar olabilir, o onları ilgilendirir. Genelimiz için söylüyorum. Eğer eşlerin biri diğerini itici buluyor ve zoraki sevişiyorsa inanın bu işkenceden farksız bir şey. :kızgın: Bazı şeyler, iyi niyet, merhamet, vefa hissetmekle olmuyor. :ruh:Bu kimsenin suçu değil. İnsanlar hislerini değiştiremezler. Evliliğin amacı himaye edilmek değildir. İyi davranıyor diye bir insan diğerini fiziksel olarak çekici bulacak diye bir şey yok. Erkek kötü olsa, ama iyi bir ten uyumu yakalansa, erkeğinden memnun olan kadın o zaman düşünür ki aramızdaki şu meseleyi halletsek ne güzel olurdu. Kocası küfreden bir olsa derdi ki keşke küfretmese hiç bir sorunumuz olmazdı. Ya da artık sıkıntı her neyse onun ortadan kalkacağını umut etmek için bir sebebi olurdu. Evlilik, çekirdeği cinsellik olan bir dünya gibidir. :KK6: Çekirdek fossa! O dünyanın dönüp durmasında bir anlamı yok. Evlilik öyle bazı şeyleri kabullenip yaşayıp gitmek değildir. :KK43: Bir kadın düşün hiç kadınlığını bilmeden geceleri kokoreç yiyerek ömür tüketmiş. Valla benim kocam olsun, gıcıklık olsun diye gecenin üçünde kokoreç isteyeyim. "Leynnn!... Bu saatte ne kokoreçi " diye almaya gitmediği gibi kızıp ikide tokat patlatsın!! :oops:O sırada adaleli kaslı kollarının seksiliğinden mi, tokatın etkisinden mi başım dönüyor, yıldızlar görüyorum aradaki farkı anlayamıyorsam :KK45:burada ciddi bir ten uyumu! yakalanmış demektir. Onun kaslı göğsüne bayılıyorsam hayat benim için daha çekilir olur. çok iyi olup ta kaslı göğsü bende herhangi bir his uyandırmıyorsa, :kusmuk:ne yapayım o kaslı göğüsleri. Kokoreçle mi avunayım. :110:

iyi hoş da, neden boşanmadığınızı merak ettim? ten uyumu yaşayacağınız bir adamı neden aramıyorsunuz?

Cidden Adama çok üzüldüm.
Farkında mısınız acaba kk kocasından yeterli ilgiyi görmeyen, aldatan öpmeyen kadın sikayetleriyle dolu.

Konuş kocanla buraya yazdığın gibi.
Adam bunu hak etmiyor ya ...
Bırakın adamı mutlu olacağı biriyle olsun

Ayrıca derdin tipin olmayan biriyle evlenmiş olmazsa kaşı gözü teni boyu post tutar huyu tutmaz huyu tutsa sana garip gelen fikirleri olur.Benim eşim mesela tip olarak gerçekten hoş biridir annem Cüneyt Arkına benzetir kaşı gözü maşallah ama adam sarışın hiç sarışın biriyle evleneceğim aklıma gelmezdi onu geçtim adamın zaten 3-5 akrabası var onlarla alakası yok akrabalık ilişkilerinden bir haber bense çok düşkünüm sülalemde bayağı karabalıktır pikniğe vs. gitmekten hiç hoşlanmaz böyle böyle 3-5 huyu var.Ne yapayım yani bu durumlar beni ondan soğursamıydı yani hiçkimse kusursuz değil o benim eşim ve Allah beni ona layık görmüş ona değil kendimdeki eksiklere bakıyorum ben aklını başına almalısın bence o adama birşey olsa Allah korusun vefat etse o zaman kıymetini anlardın.

Yillardir sizi seven ve pesinizde kosan bir erkek oldugu icin bastan sevilme hakkini kaybetmiş bile. Halbuki onu yerine sizi elde ettikten sonra pislik gibi davransa, bir gitse bir gelse körkütük aşık olurdunuz. Yazik adamcagiz belli ki bu hayatta karsiliksiz ve sonsuz sevginin kiymetinin olmadigini öğrenememiş.
Kocanizdan bosanin ki kiymet bilen bir kadinla mutlu olabilsin. Sevilsin, öpülsün, oksansin.

iyi hoş da, neden boşanmadığınızı merak ettim? ten uyumu yaşayacağınız bir adamı neden aramıyorsunuz?
İlk başlarda öyle hissettiğim için kendimi suçladım. Bocaladım bayağı. Bazı şeyler değişirse duygularım da değişir sandım. Bir şey değişmedi tabi. Bir kaç kez evden ayrıldım, boşanmak için. Sonuna kadar gidemedim. tipik yengeç burcuyum. Evine düşkün, kedi gibi mekanını terketmekte zorlanan bir yapım var. Öyle böyle bugüne geldik. Sizler kadar gençde değilim. Yeni hayaller bana uzak.. benden geçti gayri...

Daha ne istiyorsun arkadaşım? Burada kocasından şiddet gören mi dersin ilgisizlik mi dersin aldatma mı dersin bir sürü konu açanlar var hiç okumadın mı ? Senin yerinde olmak isteyen kadınlar var hatta o kadar çok ki neler vermezler, bence bir gün kıymet vermeyecek sana o zaman anlayacaksın değerini biz insanlar nedense kaybedince anlıyoruz birşeyleri, kendine gel bence arkadaşım sevmeye çalış bak ne güzel mutlu iyi kalpli bir eşin var herşeye rağmen yanında ol ..

o seni sevmeyi bıraktıgında sen ona kör kütük aşık olacaksın... sevgisiyle uyuşturmuş seni ..

Yorumların hepsini okudum. Genellikle çoğu kişi hemfikir. Yalnız bur şeyi atlamışlar bence. Hem çok aşık olarak evlenip hem de çok mutlu evliliği olanlar da var ve az değil bence. Neden herkes aşık olup mutsuz evliliği olanları ele almış anlamadım
Hasılı her insanın karşısına hem aşık olup hem de çok mutlu olabileceği bir adam çıkabilir.

Herkes konu sahibine giydirmis ama bir insanin pesinde 10 senede koşulmaz, beklenmez. Biri bu kadar takinti yapiyorsa birini, kendisi ya karakter olarak ozguvensiz, yetersizdir ya da goruntu olarak bir sıkıntı vardır.

Ha Bu demek degil ki cok sevenler veya cok deger verenler ya cirkindir ya yetersiz. Ben bu tarz abarti seylerden bahsediyorum sadece, bazi seylerin altinda yatan tek sebeb sevgi olmuyor.
Banada denk gelmisti cunku öyleleri. Dunyayi önüne serecek, ayagina paspas olacak, micma desen micmayacak tiplerdi.

Böyle bakinca "daha ne istiyorsun" gibi gorulebilir ama adamlarin boyle davranmasinin sebebi, kadinin kendilerine bikac gomlek buyuk oldugunun farkinda olmalari, karakter ya da gorunus olarak. :)))
Bu ego okşayan birsey ve boylesi bir ilgiye ister istemez cevap verebilir herkes ama evliliğe kadar goturerek baya abartmissiniz tabi. Sirf iyi davraniyor diye cekici bulmadiginiz biriyle bir omur gecmez.

Merhabalar arkadaşlar daha önceden takip ederdim ama üyeliğim yoktu kısmet bugüneymiş. İnternetle çok fazla aram yoktur zaten. Uzun olacak kusura bakmayın detayları ile bahsetmek istedim. 2 seneye yaklaştı evliliğimiz.

Ben 26 yaşındayım. Bu yaşıma kadar 3 sevgilim oldu ama hiç biri ile mutlu olamadım. Birisi aldattı, birisi paronayak derecede kıskançtı, bi tanesi de şiddete meyilliydi kolumu filan sertçe çekerdi bağırırdı.

Aynı mahallede büyüdük aynı ortaokulda 3 sene aynı sınıfta okuduk. Lisedeyken bu bana aşkını itiraf etti. Ta o zamanlar dedim seni arkadaş olarak görüyorum diye. Liselerimiz farklıydı, çıkış saatlerimde gelir yolda beklerdi yağmurda karda sıcakta soğukta. Ne yaptıysam vazgeçmedi. Sevgilim olduğu zamanlar mesaj atmaz karşıma çıkmazdı ama ayrılır ayrılmaz yine peşime düşerdi. Kız kuzeni konuştu kaç defa arkadaşımı ayarlamayı teklif ettim gözüm görmedi dedi. Arkadaşlarından mesaj gelirdi şu çocuğu gör artık gecesinde gündüzünde sen varsın diye.

Tam 7 sene böyle devam etti. En son bi şans vermek istedim, hatayı burda yaptım. Üzülmesini istemiyordum 7 sene beklemiş bir şansı hak ediyor diye düşündüm. Ona karşı yine bir şey hissetmiyordum ayrılmayı düşünüyordum ama bi türlü olmuyordu işte. Sonra kendisi kanser oldu. Tehlikeli bir ameliyat ve kemoterapi süreci. İstersen ayrılabilirsin dedi gözleri dolu dolu kanser haberini verdiğinde. Yapamadım. Hep sırf senin için yaşıyorum bıraksaydın beni yemin olsun tedavi olmazdım dedi kanseri atlattıktan sonra. Ve ayrılıp ayrılmak konusunda kararsız kalmışken annemin de yönlendirmesiyle evlendim. Etrafında aşık olup da evlenip mutsuz olanları gördüm eşleri yüzünden. Mutlu eder diye umut ettim.

Mutlu etmek için elinden ne geliyorsa yaptı. Sabah uyanır uyanmaz beni öper, öpmeden evden çıkmaz öpmeden girmez. Hergün mesaj atar istediğin bir şey var mı diye. Şurayı gezelim bunu yiyelim ne istiyorsan ınu yapalım der. Anne babam gelince hoş geldiniz der ellerini öper sohbet eder şakalaşır. Hani ilk günler hevesi geçer diye bekledim ama neredeyse 1,5 senedir sevgisinden bir an eksilmedi. Temiz, alkol sigara yok, düzenli, her yönden ilgili.

Bi kere sırf meraktan ne tepki verecek diye merak edip gecenin 3'ünde uyandırdım canım kokoreç çekti dedim. Hazırlan gidelim bitanem bildiğim çok güzel bi yer var dedi. Ertesi gün tatildi ama yorgun gelmişti. O derece seviyor ve o derece iyi bana karşı.

Şimdi ee Allah tan belanı mı istiyon diyeceksiniz ama nedendir bilmem aşık olamadım işte. İçimden sarılmak öpmek gelmyor. Hep o sever öper. 5-6 aydır da çocuk istiyor ama hazır değilim dedim peki dedi. Ne olacak nası olacak bilmiyorum. İnsani olarak çok seviyorum çok merhametli iyi birisi ama aşık değilim.
Bazı kadınlar mutsuz eden erkeklerden hoşlanır vuran kıran değer vermeyen hor gorulen ezilen taraf olmayı diler eğer böyle bir esiniz olsaydı ben ayrılamam çok seviyorum derdiniz yazık eşiniz altın gibi bı insan keşke bicogumuz böyle bı eşi böyle bı evliliği olsaydı

Evet seni anlıyorum. İyi bir insan olduğu için kıyıp bırakamasın da. Aşık da olamasın. Hani aşkı geçtim, biraz ten uyumu olsa oda yeterdi. Böyle çok zor. Hep arafta gibi olacaksınız.
Bir erkekle cinsellik yasayabilecek bir cekim varsa evlenilir benim gozumde ask gerekmez.O cekim yoksa nekadar iyi olursa olsun ( ki yok oyle iyi bir insan cevremde) tovbe evlenmeye cesaret edemiyorum.Kendimi biliyorum cunku
.Ailem begendikleri adayi baski yapiyorlar iyi diye ben yok diyorum.Cunku evlenip pisman olursam..Ki olurum gibi geliyor..Birak evliligi sevgililige bile baslamiyorum adami magdur etmemek icin..Basladiysan da seviyormus gibi yaptikca iyi yonlerini dusundukce biraz olsun seversin.Bu isler boyledir.
Konu sahibi kendini bilip evlenmemeliydi bu adamla ya olmus artik.

Son düzenleme:

Keşke siz değil de Eşiniz konu acsaydi da ona bu kadar ilginin iyi bir şey olmadığını anlatsaydik. İlgiyi birazcık kesse siz peşinden gidersiniz ve "onu meğer ne kadar seviyormuşum" diye ağlardiniz. Boyle bir insan sevilmez mi yahu. Hayallerimdeki erkek resmen.nolur kıymetini bilin.

Herkes konu sahibine giydirmis ama bir insanin pesinde 10 senede koşulmaz, beklenmez. Biri bu kadar takinti yapiyorsa birini, kendisi ya karakter olarak ozguvensiz, yetersizdir ya da goruntu olarak bir sıkıntı vardır.

Ha Bu demek degil ki cok sevenler veya cok deger verenler ya cirkindir ya yetersiz. Ben bu tarz abarti seylerden bahsediyorum sadece, bazi seylerin altinda yatan tek sebeb sevgi olmuyor.
Banada denk gelmisti cunku öyleleri. Dunyayi önüne serecek, ayagina paspas olacak, micma desen micmayacak tiplerdi.

Böyle bakinca "daha ne istiyorsun" gibi gorulebilir ama adamlarin boyle davranmasinin sebebi, kadinin kendilerine bikac gomlek buyuk oldugunun farkinda olmalari, karakter ya da gorunus olarak. :)))
Bu ego okşayan birsey ve boylesi bir ilgiye ister istemez cevap verebilir herkes ama evliliğe kadar goturerek baya abartmissiniz tabi. Sirf iyi davraniyor diye cekici bulmadiginiz biriyle bir omur gecmez.
Benim de vardi oyle bir talibim
Yillar sonra yine karsima cikti yine sansini deniyor.Ama sevgiden degil bence.O birkac gomlek (maddi yani)olayi herhalde.Sevgi olmadigini anladim cunku.Burda onla ilgili konum da var.6 ay kadar gorusmustuk.Ailem israr etti iyi cocuk diye.Benim icimden gelmiyor.Halbuki 40 a dayandim.

X