Konu sahibini en iyi ben anlıyorum.
Ten uyumu olmadığı için karıkoca ilişkisi bitmiş yıllardır aynı evde ayrı ayrı takılan bir kadın olarak yazıyorum. Ten uyumsuzluğu kötü bir şey.
Evliliğin temelinde cinsellik vardır. Bunu eşinden başka kimse ile yaşayamasın.
Yaşayanlar olabilir, o onları ilgilendirir. Genelimiz için söylüyorum. Eğer eşlerin biri diğerini itici buluyor ve zoraki sevişiyorsa inanın bu işkenceden farksız bir şey.
Bazı şeyler, iyi niyet, merhamet, vefa hissetmekle olmuyor.
Bu kimsenin suçu değil. İnsanlar hislerini değiştiremezler. Evliliğin amacı himaye edilmek değildir. İyi davranıyor diye bir insan diğerini fiziksel olarak çekici bulacak diye bir şey yok. Erkek kötü olsa, ama iyi bir ten uyumu yakalansa, erkeğinden memnun olan kadın o zaman düşünür ki aramızdaki şu meseleyi halletsek ne güzel olurdu. Kocası küfreden bir olsa derdi ki keşke küfretmese hiç bir sorunumuz olmazdı. Ya da artık sıkıntı her neyse onun ortadan kalkacağını umut etmek için bir sebebi olurdu. Evlilik, çekirdeği cinsellik olan bir dünya gibidir.
Çekirdek fossa! O dünyanın dönüp durmasında bir anlamı yok. Evlilik öyle bazı şeyleri kabullenip yaşayıp gitmek değildir.
Bir kadın düşün hiç kadınlığını bilmeden geceleri kokoreç yiyerek ömür tüketmiş. Valla benim kocam olsun, gıcıklık olsun diye gecenin üçünde kokoreç isteyeyim. "Leynnn!... Bu saatte ne kokoreçi " diye almaya gitmediği gibi kızıp ikide tokat patlatsın!!
O sırada adaleli kaslı kollarının seksiliğinden mi, tokatın etkisinden mi başım dönüyor, yıldızlar görüyorum aradaki farkı anlayamıyorsam
burada ciddi bir ten uyumu! yakalanmış demektir. Onun kaslı göğsüne bayılıyorsam hayat benim için daha çekilir olur. çok iyi olup ta kaslı göğsü bende herhangi bir his uyandırmıyorsa,
ne yapayım o kaslı göğüsleri. Kokoreçle mi avunayım.