Sevmeden evlendim mutsuzum biraz

Sevgi aşk içten gelen bişey konu sahibinin elinde değil ki
Evliliğinizi kurtarmak ve mutlu olmak adına evlilik terapistine gidin bence baya faydası olabilir
Çocuk düşünüyormusunuz?

Bu konuya fake demişsiniz ya eğer fake 'se bu nasıl fanzeti Allaşkına nasıl bir işsizlik kim niye saçma sapan olmayan konu açsın hadi cinsellik olsa neyse kafamda deli sorular ? :olamaz::110:

Sen ask, sevda ne onu bilmiyorsun bence.Boyle filmlerdeki gibi seyler yok aslinda .Bir adami bu kadar ovuyorsan seviyorsundur.

Eşimi sevmiyorum konularındaki adamlar hep mükemmel, çok ilgili, hemen her şeye koşan tipler. Bana kalırsa sevilmediklerinin farkında oldukları için sürekli kendilerini kabul ettirmeye, tabiri caizse aşk kırıntıları koparmaya çalışıyorlar. Çok üzücü değil mi ya bu şekilde yaşamak? Bir insan bunu kendisine nasıl yapar anlamıyorum.
Gercekten sevilnemek cok zor.yapiyorrsun yapiyorsun ama hiiiic sevilmiyorsun.

Merhabalar arkadaşlar daha önceden takip ederdim ama üyeliğim yoktu kısmet bugüneymiş. İnternetle çok fazla aram yoktur zaten. Uzun olacak kusura bakmayın detayları ile bahsetmek istedim. 2 seneye yaklaştı evliliğimiz.

Ben 26 yaşındayım. Bu yaşıma kadar 3 sevgilim oldu ama hiç biri ile mutlu olamadım. Birisi aldattı, birisi paronayak derecede kıskançtı, bi tanesi de şiddete meyilliydi kolumu filan sertçe çekerdi bağırırdı.

Şimdiki eşimle olayımızı anlatayım.

Aynı mahallede büyüdük aynı ortaokulda 3 sene aynı sınıfta okuduk. Lisedeyken bu bana aşkını itiraf etti. Ta o zamanlar dedim seni arkadaş olarak görüyorum diye. Liselerimiz farklıydı, çıkış saatlerimde gelir yolda beklerdi yağmurda karda sıcakta soğukta. Ne yaptıysam vazgeçmedi. Sevgilim olduğu zamanlar mesaj atmaz karşıma çıkmazdı ama ayrılır ayrılmaz yine peşime düşerdi. Kız kuzeni konuştu kaç defa arkadaşımı ayarlamayı teklif ettim gözüm görmedi dedi. Arkadaşlarından mesaj gelirdi şu çocuğu gör artık gecesinde gündüzünde sen varsın diye.

Tam 7 sene böyle devam etti. En son bi şans vermek istedim, hatayı burda yaptım. Üzülmesini istemiyordum 7 sene beklemiş bir şansı hak ediyor diye düşündüm. Ona karşı yine bir şey hissetmiyordum ayrılmayı düşünüyordum ama bi türlü olmuyordu işte. Sonra kendisi kanser oldu. Tehlikeli bir ameliyat ve kemoterapi süreci. İstersen ayrılabilirsin dedi gözleri dolu dolu kanser haberini verdiğinde. Yapamadım. Hep sırf senin için yaşıyorum bıraksaydın beni yemin olsun tedavi olmazdım dedi kanseri atlattıktan sonra. Ve ayrılıp ayrılmak konusunda kararsız kalmışken annemin de yönlendirmesiyle evlendim. Etrafında aşık olup da evlenip mutsuz olanları gördüm eşleri yüzünden. Mutlu eder diye umut ettim.

Mutlu etmek için elinden ne geliyorsa yaptı. Sabah uyanır uyanmaz beni öper, öpmeden evden çıkmaz öpmeden girmez. Hergün mesaj atar istediğin bir şey var mı diye. Şurayı gezelim bunu yiyelim ne istiyorsan ınu yapalım der. Anne babam gelince hoş geldiniz der ellerini öper sohbet eder şakalaşır. Hani ilk günler hevesi geçer diye bekledim ama neredeyse 1,5 senedir sevgisinden bir an eksilmedi. Temiz, alkol sigara yok, düzenli, her yönden ilgili.

Bi kere sırf meraktan ne tepki verecek diye merak edip gecenin 3'ünde uyandırdım canım kokoreç çekti dedim. Hazırlan gidelim bitanem bildiğim çok güzel bi yer var dedi. Ertesi gün tatildi ama yorgun gelmişti. O derece seviyor ve o derece iyi bana karşı.

Şimdi ee Allah tan belanı mı istiyon diyeceksiniz ama nedendir bilmem aşık olamadım işte. İçimden sarılmak öpmek gelmyor. Hep o sever öper. 5-6 aydır da çocuk istiyor ama hazır değilim dedim peki dedi. Ne olacak nası olacak bilmiyorum. İnsani olarak çok seviyorum çok merhametli iyi birisi ama aşık değilim.
elinizdekini kaybetmeden degerini anlayın tadını çıkarın ama şımarıklık yapmak yerine sevmeyi ögrenin lütfen

Adamlar ilgilenirse kadınların sevmek içimden gelmiyor,sarılıp öpmek gelmiyor içimden derker. İlgilenmezse bu adam ilgisiz,ben sevsin ilgilensin öpsün isterler. Bariz şımarıklık başka bişey değil. Mutsuzum diye okuduğumda adam size işkence filan ediyor zannediyordum...

Hak edip etmemekle alakası yok.
Sevmemek çekim hissetmemek elde olan bir şey değil o kadar da.
İnsan olarak çok seversin ama eş sevgisi o ayrı.
Koku çekimi ten çekimi gerçekten mıhteşem olmayabilir birçok çiftte ama hiç yoksa yapacak bir şey yok.
Adam ağzıyla kuş tutsa, yıldızları ayağına serse hep birşeyler eksik olacak tatmin olmayacaksın.

Ben şunu gördüm hep bu tür ilişkilerde;
Afedersiniz ama; seven ama ağzına edilen, çabalayan, sizi memnun etmek için kırk takla atan taraf çektiği çileye rağmen daha mutlu
Ancak sevemeyen, binbir kapris ne nazı yapan çok mutsuz tatminsiz ve suçluluk psikolojisi içinde.

Diyeceğim şu ki; ben eşinize değil size üzüldüm. Adam memnun mutlu olmasa yapmaz kardeşim. Bıçak mı dayıyosun. Sana üzülüyorum çünkü verdiğin yanlış karar hayatının kararıydı. Şimdi ayrılsan vicdan azabı çekersin bu iyi adama bu yapılmaz ne suçu var bensiz yaşayamaz vs cümleleriyle. Ve de mantıklı bir sebep sunamazsın çevrene ayrılmak için anlamazlar sevemiyorum sözünü.
Aşk deli gibi sevmek neyse de sıfır ten koku çekimini de yaşamayan bilmez. ( Ben bilirim:)

Tavsiyeme gelince; hayat kısa. Geleceğinin daha iyi mi kötü mü olacağıno bilemezsin. Ama sen dayanabiliyosan başkaları da dayanır. Sevmediğin biriyle olmaktansa sevdiğinle olamamak daha iyidir. Yani eşine üzülüp kendi hayatını yok etme. Eşin de belki kendini daha çok sevecek ona iyi davranacak bir kadınla karşılaşır.
Zaman her şeyin ilacı ama çok değerli. Ayrılmazsan aklın da duygun da kayabilir farklı yerlere.
Hakkında hayırlısı olsun.

biraz sert olacak ama senin gibilerine aksama kadar dovup yusuf yusuf dedirtecek koca lazimmis o zaman konularini kocam dovuyor ama ozunde iyi birisidir seviyorum diye okurduk... bulmusunda bunuyorsun ...

Ben seni anlıyorum sanırım. Aşık değilsin ve aşk öyle "iyi bir insan"la olmuyo. Tabiri caizse "elektrik" meselesi, iyi insan olma meselesi değil. Belanı mı arıyosun diyenlere takılma, demek ki onlar da "aşk"ın ne olduğunu bilmiyorlar.
Tavsiyeye gelirsek bu saatten sonra zor. hele de böyle iyi bir insana denk gelmişken. Ayrılıp birine aşık olmayı mı bekleyeceksin. Zaten aşık ta olsan o ilk hevesler geçecek zamanla.
Geriye ise onun karizması değil, kişiliği kalacak.

Aynen öyle...

Elbette buldun bunyorsun diyicez .. o olmdigini dusun ve seni sevmeyen senin sevdigin surekli onun ilgisini cekeblmek icin taklalar atiigini ve cok uzuldigunu deger gormedigini duaun neyaprsin. Onu nekadar cok ararsin.. arkadasin dedigi gibi oyle simartmiski seni olmasi gerekwn buymus gibi gelmissana .. ama emin ol bunun askla sevgiyle ilgisi yok . Nice cook severek asik evlenen var boyle ilgi gormeyen gosteremeyen bence sikinti sizde .. cok asik olarak evlnesenizde boyle olamazsiniz bnce siz.. buarada bence esinde biryerde tak der ve birakir seni cunku oda insan ve ilgi bekler erkekler beklemez diye duaunmeyin aslinda en cok erkekler bekliyor.. ozmn anlarsin ve hatta disari kayarsa gozu ozmn cok piamn olursun ve is isten gecer. Sanmaki cok asik evlenince hep aonsuza dek opup koklamak gelir insanin icinden oda bitiyor.. bence asktan ziyade saygi sevgi deger cok onmli bnm icin nemutluki boyle bir ese sahipsin. Kiymet bil Allah almasinida bilir cunku.

Yok ben tam tersine asik olmus biri olarak kesinlikle mantikli bana deger veren es derim .. annem derdi bekarken inanmazdim.. ask insanin gozunu kor ediyor hastalik gibi bisi ama bir sure sonra o ask bitiyor yalinlik kaliyor huy karakter kaliyor.. ben asik olugum adamla evlenmedim ama iyikide evlenmemisim yoksa heyecan bittimi napicaktim simdi esimin huyu suyu cok guzel deger vermesi cok guzel bana daha ne istiyim.. sevgi saygi baglilik hersey var aramizda elbetteki asik degiliz birnirimize cunku evlendik ama sevgi baglilik sonsuz....:)

X