Sevmeden evlendim mutsuzum biraz

Aynen allahtan belanimi istiyosun bune simariklik? Sevmiyosan evlenmiyecektin, evlendigindede aglayip zirlamicaksin cok sinir oldum simdi. Senin bu dediklerini millet kocalarina yaptirmak icin 40 takla atiyor sen hala neyin derdindesin. 1 derdim var degil.. 1 simarikligim var konusuna yaz ne yazcaksan aaaaaaaaa

Ben seni anlıyorum sanırım. Aşık değilsin ve aşk öyle "iyi bir insan"la olmuyo. Tabiri caizse "elektrik" meselesi, iyi insan olma meselesi değil. Belanı mı arıyosun diyenlere takılma, demek ki onlar da "aşk"ın ne olduğunu bilmiyorlar.
Tavsiyeye gelirsek bu saatten sonra zor. hele de böyle iyi bir insana denk gelmişken. Ayrılıp birine aşık olmayı mı bekleyeceksin. Zaten aşık ta olsan o ilk hevesler geçecek zamanla.
Geriye ise onun karizması değil, kişiliği kalacak.

Bu beni bıraksaydın tedavi olmazdım, ölürüm gibi durumlar olunca evlenmeye nasıl cesaret ediyorsunuz ya, ben hayatımda böyle bir risk alamazdım heralde.
Aşık olmadığım birine ben de dokunamaz, öpemezdim.
Eşinize de üzüldüm, hevesi kırılmasın diye evlenip sonra da hevesinin geçmesini beklemişsiniz resmen.
Bence ayrılın ikiniz de yolunuza bakın artık.
Çocukluğunu sizi bekleyerek geçirmiş ama büyümüş artık, kanser gibi bir hastalığı atlatan birisi hayatından daha fazlasını kaybetmemeli.
+1

Ne bekliyordun konu sahibi evlendiğin gün erosun oklarını batırmasını ?
Eşinize üzüldüm .
Sırf denemek için gece uyandırıp yemek istemek ayrı şımarıklık.
Keşke biraz daha büyüyüp öyle evlenseydiniz :KK66:

Merhabalar arkadaşlar daha önceden takip ederdim ama üyeliğim yoktu kısmet bugüneymiş. İnternetle çok fazla aram yoktur zaten. Uzun olacak kusura bakmayın detayları ile bahsetmek istedim. 2 seneye yaklaştı evliliğimiz.

Ben 26 yaşındayım. Bu yaşıma kadar 3 sevgilim oldu ama hiç biri ile mutlu olamadım. Birisi aldattı, birisi paronayak derecede kıskançtı, bi tanesi de şiddete meyilliydi kolumu filan sertçe çekerdi bağırırdı.

Şimdiki eşimle olayımızı anlatayım.

Aynı mahallede büyüdük aynı ortaokulda 3 sene aynı sınıfta okuduk. Lisedeyken bu bana aşkını itiraf etti. Ta o zamanlar dedim seni arkadaş olarak görüyorum diye. Liselerimiz farklıydı, çıkış saatlerimde gelir yolda beklerdi yağmurda karda sıcakta soğukta. Ne yaptıysam vazgeçmedi. Sevgilim olduğu zamanlar mesaj atmaz karşıma çıkmazdı ama ayrılır ayrılmaz yine peşime düşerdi. Kız kuzeni konuştu kaç defa arkadaşımı ayarlamayı teklif ettim gözüm görmedi dedi. Arkadaşlarından mesaj gelirdi şu çocuğu gör artık gecesinde gündüzünde sen varsın diye.

Tam 7 sene böyle devam etti. En son bi şans vermek istedim, hatayı burda yaptım. Üzülmesini istemiyordum 7 sene beklemiş bir şansı hak ediyor diye düşündüm. Ona karşı yine bir şey hissetmiyordum ayrılmayı düşünüyordum ama bi türlü olmuyordu işte. Sonra kendisi kanser oldu. Tehlikeli bir ameliyat ve kemoterapi süreci. İstersen ayrılabilirsin dedi gözleri dolu dolu kanser haberini verdiğinde. Yapamadım. Hep sırf senin için yaşıyorum bıraksaydın beni yemin olsun tedavi olmazdım dedi kanseri atlattıktan sonra. Ve ayrılıp ayrılmak konusunda kararsız kalmışken annemin de yönlendirmesiyle evlendim. Etrafında aşık olup da evlenip mutsuz olanları gördüm eşleri yüzünden. Mutlu eder diye umut ettim.

Mutlu etmek için elinden ne geliyorsa yaptı. Sabah uyanır uyanmaz beni öper, öpmeden evden çıkmaz öpmeden girmez. Hergün mesaj atar istediğin bir şey var mı diye. Şurayı gezelim bunu yiyelim ne istiyorsan ınu yapalım der. Anne babam gelince hoş geldiniz der ellerini öper sohbet eder şakalaşır. Hani ilk günler hevesi geçer diye bekledim ama neredeyse 1,5 senedir sevgisinden bir an eksilmedi. Temiz, alkol sigara yok, düzenli, her yönden ilgili.

Bi kere sırf meraktan ne tepki verecek diye merak edip gecenin 3'ünde uyandırdım canım kokoreç çekti dedim. Hazırlan gidelim bitanem bildiğim çok güzel bi yer var dedi. Ertesi gün tatildi ama yorgun gelmişti. O derece seviyor ve o derece iyi bana karşı.

Şimdi ee Allah tan belanı mı istiyon diyeceksiniz ama nedendir bilmem aşık olamadım işte. İçimden sarılmak öpmek gelmyor. Hep o sever öper. 5-6 aydır da çocuk istiyor ama hazır değilim dedim peki dedi. Ne olacak nası olacak bilmiyorum. İnsani olarak çok seviyorum çok merhametli iyi birisi ama aşık değilim.
evlenince aşık olmak mühim mesele:KK53::işsiz:

iyi edebiyat yapmış...her türlü dram var, biraz fazla klasiğe kaçsa da.

Ban neden acaba? Kaçıncı üyelik olaki?

Burada bir uye vardi esiyle sevmeden karsi taraf cok seviyor diye evlenmisti sizi bilmem ama adama yapmadigi kalmiyordu mesela ayri odalarda oturma yanina gitmeme kapris yapma vs vs nasilsa cok seviyor diye simarikligin kustahligin dibine vurmustu sonraaaa adama asik oldu ve artik daha fazla dayanamayan koca sevgim bitti ayrilalim dedi en son ben ayrilmak istemiyorum seviyorum kocami diye inliyodu ama ne oldu bilmem cocuk kararliydi zaten ayril bu saatten sonra deger falan vermez birlessenizde gecim olmaz demistik kendisine

Senin konuna gelince karsi taraftan da calmaya hakkin yok sevmedigin biriyle sanada cok zor madem bir karar vermissin ya ardinda dur yada vazgec bir ay 6ay uzulur herkes yoluna bakar boyle omur boyu sevgisiz zorlama bir evlilikten iyidir kocan icinde senin icinde

Birde annenize sasirdim acikcasi anne babalar once kendi cocuklarini dsundukleri icin hasta veya sikintili olan tarafa soguk dururlar genelde

Ayrılınca seni böyle seven değer veren birini kesinlikle bulamayacaksın.
Bence elindekinin kiymetini bil
Yıllarca evli olup iki kelime güzel söze hasret insanlar var. Erkekte olsa kadında olsa herkes ilgi bekliyo.
Rahat batmasın, fazla sevgi ilgi şımartmasın

Bizim klkadınlarımıza boyle erkekler yaramiyo illa dövecek sövecek şiddet uygulayacak işkence yapacak aci getirecek böyle erkeklerin kıymetini bilmiyoruz.

Fazla mukemmel biri.. tutkulu ask istiyosun demekki.. surunmek istiyosun birazda :)

Aşk gelip geçici bi duygu..önemli olan sevebiliyorsan, dokunabiliyorsan ve ayrı kaldığınızda özleyebiliyorsan bana göre yeterlidir.
Şu olabilir mi maço erkeklerden mi hoşlanıyorsunuz biraz? Bana sanki öyle gibi geldi...çift terapistine gidin, tam olarak ne istediğinizi belirleyin ve gerçekten eşinizi sevip sevmediğinizi anlamaya çalışın.

öyle büyük aşkla 2 sene peşinden göz yaşı döktüğüm kocamla evlendim . sonuç 10 senedir ağlıyorum . acaba aşk nedir ?
evdeki huzur bence aşk budur.

simariksin baştan kabul etmeseydin madem adami

X