Seviyorsunuz ama birlikte olmamanız gerek..

Boşuna onun için üzülüyorsun. Ailesinin karşısına geçip ne bu ayrım, beni neden mutsuz ediyorsunuz diyemeyen birini sevmeye devam edeceğini hiç sanmıyorum. Ben olsam gerçekten sevmez ve soğurdum. Artık kendi yolunu çizmelisin, karşı tarafın nikah haberini almayı mı bekliyorsun?

Ailemin karşısına geçemezdim geçebileceğimi de sanmıyorum. Benden 2.5 yıl boyunca sakladı bunu baştan söylese belki daha başka olurdu. Yavaş yavaş alıştırırdım ailemi. Evet ailem geri kafalı ama elden birşey gelmiyor ki. Ne yazıkki böyle bir ayrım yapıyorlar. Ki babam bilmiyor bile. Bilse herhalde beni reddederdi.

Şimdilik yine bekleyeceğim. Bilmem belkide nikah haberini bekliyoruz birbirimizin.
Ama şöyle komik bir durumda var birbirimize bir konuda söz vermiştik 30umuza kadar evlenmezsek başkasıyla birbirimizle evleneceğiz diye. Ve ciddi ciddi bu sözü verdik.

Amannn çok yoruldum artık o kadar yoruldum ki. Erkeklerden soğudum güvenim kalmadı kimseye. Herşeyi dibine kadar yaşadığım için hiçbirşey heyecan vermiyor artık.

Zor bir durum , ailen karşı çıkıyorsa o evlilik çok sorunlu geçer.

Keşke ayrılmasaydınız.
Geç söylemekle o da hata etmiş ama onun yaşadığını anlayabiliyorum ve size karşı bence içinde hiç bir şey kalmamıştır...
Siz de artık onu unutmaya bakın.

QUOTE="pembedeniz, post: 39415560, member: 659864"]F

ALevi[/QUOTE]
Ailen çok anlayışsızlar ne demek ya Alevi bide demezler mi yaradılanı seveceksin yaradandan ötürü benim yaşadım yer %90 Alevi insan gibi insanlar Hepimiz Allah'ın kuluyuz kimse kimseden üstün değil

haklısınız ne acılar var. Ölüm acısıda gördüm. Ama buda çok canıım acıtıyor.
Benim teyzemin oglu mezhep farki yuzunden evlenemiyor.kizla birbirlerini cok seviyorlar...kizin ailesi asla diyor.aslaâaaaaaaaaa....

Kiz da demiski veriyorsaniz verin.yoksa kacicammm..gecen annem aradi,teyzemin oglu yaza dugunu varmis.dugun salonunu tutmuslar...eeverdilermi dedim sevindim.yook dedi.kacacaklarmis...tobe yarrabimm ne ilginc bir durum...

Ailelerin yapisi tamamen ayni sadece atalarindan kalma bir mezhepfarkliligi var.ikiaile de acikkkk.anneler de...ikiside namaz kilmiyor...ikiside modern.aradaki farkkkkk neanlamadimm.teyezemin ogluda o kadar akilli terbiyelei hayirli bir evlat ki anlatamam...teyzem dunya iyisi...rabbim ikisinide mutlu etsinn..

Sizdede allah yardimetsin.

Kendimden örnek vermek istiyorum izninizle :) benim erkek arkadaşımla mezheplerimiz farklı.benim ailem kesinlikle karşıydı hala karşı ve biz bu sebeple iki defa ayrıldık.biri üç diğeri beş ay sürdü.tabi dayanamadık ve barıştık.ve artık daha dik ve kararlıyız.her şeyi göze aldık.ailem ikna olmuyorlar.ama sevgimiz ağır basıyor. mutlaka bedeli ağır olacak bunu biliyorum. eğer iki insan her türlü zorluğa karşı birbirine sarılıyorsa bazı şeyler göze alınıyor.sözüm o ki zor bi durum seni anlıyorum. her şeye rağmen yanında olmak istiyorsan ve o da seninle olmak istiyorsa sevginize sahip çıkın.eemek verin dederim.çünkü sevgi herkese hissedilmiyor.

Aynı durumdasın yani benimle. Biz ayrıyız çok uzun süredir. Konuştuk arada ama yeniden başlamaya cesaret edemedik bir türlü. ailee. Karşı çıkamıyorum da . Bizimkiler çok katı beni hiç affetmezler biliyorum. Ben şuan sadece bekliyorum. Bekliyeceğim canıma tak edene kadar. Baktım hala olmuyor unutuulmuyor o zaman daha fazla beklemem aileme gerekirse karşıda çıkarım.

yani zor bi süreç ve karşı tarafın daha çok istemesi gerekir bence.
beni de ailem reddedecek.bir tek kardeşim bana destek oluyor.
erkek arkadaşım gerçekten çok istekli ve özverili.bunu bildiğim için bu kararı aldım.
yoksa cesaret edemezdim.
karşı taraf bi adım gerideyse olmuyor ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…