Seviyorsunuz ama birlikte olmamanız gerek..

pembedeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
20
0
34
Selam arkadaşlar..sizden akıl istiyorum.
yaklaşık 5yıl önce sevgilim vardı ve çok sevdik birbirimizi hala da öyle ya,neyse. 2.5 yıl herşey yolandaydı sonra bir tartışmamızda onun mezhebinin farklı olduğunu öğrendim benden saklamış sebebi ise;beni kaybetmekten korkmasıymış. Annem kesinlikle olmaz dedi,çok ağır konuştu ve onları üzmeyi göze alamadım.Babamın haberi yok tabi. olsa!! Derken ayrıldık aylar geçti olmadı buluştuk konuştuk ayda bir yada 5 ayda bir aralıklarla hep haberleştik sadece birbirimizden haber almak istedik. Yoksa sevgililik gibi bir durum yoktu artık. Ama birbirimizi seviyorduk sadece cesaret edemiyorduk yeniden birlikte olmaya. Derken 2 yıl geçti yılda bir de olsa haberleştik. derken 3 yıl 3.5 yıl şuan hala unutamadım onu. Ve 1 ay öncesi böyle olmaz artık dedim bana birşey de seni bekleyeyim yoksa artık haberleşmeyelim. Hiçbirşey demedi. Sen bilirsin nasıl istersen öyle olsun dedi ve haberleşmeyide kestik. Ama ben hala unutamıyorum onunda unutamadığını biliyorum. Sürekli rüyalarıma giriyor ne yapacağım bilmiyorum?? (

valla çok zor aile onayı olmadan evlenmekte zor mezhep farklı diye sevdiğinden vazgeçmekte...
ama herşeyden önemlisi araya bu kadar zaman girdikten sonra herşey eskisi gibi kalır mı ?
son söylediğine cevap bile vermemiş çocuk o da yorulmuş belli ki... ne diyebilir ki mezhebini mi değiştirsin çocuk ne yapabilir ki ailenin istediği şeye karşılık işin zor ama ailene karşı çıkamayacaksan bırak bence işin sonu yok hem kendini üzüyorsun hem çocuğu

ben hep unutmayı denedim,ama o unutturmadı kendini bir türlü. Ne kadar çok denedim hemde. Tam tamam diyorum unutucam ama bir anda birşey yazıyor benim aklımı karıştırdı hep ama hiçbir zaman net birşeyde demedi. Seni seviyorumda demiyor ilk başlar diyordu ayrıyken ama artık demiyor. Ama sevmiyorumda demiyor.Mesajlarında hep sevdiğine dair imalar yapıyor. Ben unutmak istedim ama unutmamı engelledi hep.

Sırf ailemden dolayı olmuyor zaten. Oda çok yoruldu o yüzden birşey demiyor artık biliyorum. Direnmeye gücü yok. Ama hayatıma başka kimseyi alamıyorum ve çok korkuyorum hep böyle gidecek diye.

Tüm iletişim yollarınızı kapatırsanız size nasıl ulaşacak ki?
Boşa vakit kaybı bence.

Düşünüyorum ayrılalı 3 sene oldu ve gram unutamadım hayatıma başka kimsede girmedi. Hayatım ayrıldığımdan beri alt üst olmuş durumda. Annem çoktan unuttum sanıyor birşey belli etmemeye çalışıyorum ama içim çok acıyor hala.

"Unutamıyorum,unutamam" diye ağlarsanız unutamazsınız ki...
Kendinizi işe güce verin,mümkün olduğu kadar boş vakitlerinizi değerlendirin.
Geceleri bol bol dua edin.
İnsanlar ne acılara alışıyor,bu da geçer elbet.

Onunda beni düşündüğünü biliyorum hala. Bunu hem kendisi söyledi en son konuşmamızda hemde onu çok iyi tanıyorum. Bana deseki seni seviyorum ama cesaretim yok. Ben onu bir bukadar daha beklerim. 5 sene 10 sene ne kadar olursa. Ama demiyor.

Senelerce dua ettim belki diyorum hayırlı değilmiş demekki bir türlü kavuşamadınız. Hatta şöyle bir durumda var babam rüyasında gördü bir süre önce benim birine kaçtığımı ve onun mezhebinin farklı olduğunu görmüş bizi bulmaya çalışıyormuş. Ve babam bu durum hakkında tek birşey bile bilmiyor.

birdaha ondan haber alamayacak olmakta çok üzücü geliyor. Severken ayrılmak çok çok zor birşeymiş.Benim ailemin tepkisi yüzünden bitirdik. Bazen ailemi suçluyorum içten içe. Çünkü onunla çok mutluydum ve şimdi uzun süredir mutsuzum.

Niye bekle desin ki.
O da yolunu çizecektir zaten.
Fazla arabesk takılmaya gerek yok.

anladığım kadarıyla siz sevmemişsiniz sevince ne gurur kalıyor ne bişey. Arabeskede bağlanır her bişeyde yapılır.

benimde sizin gibi düşündüğüm zaman çok oldu. Arkadaşlarımada tavsiyeler veriyordum aman unutursun ya dünyanın sonu değil ya diye. Ama kazın ayağı öyle değilmiş işte.

anladığım kadarıyla siz sevmemişsiniz sevince ne gurur kalıyor ne bişey. Arabeskede bağlanır her bişeyde yapılır.

Aynen öyle...
Sevmedim,sevilmedim.
Şu yaşıma geldim aşk nedir bilemedim...
Ben de şu derdime bir konu açsam mı acep?

Kaçıncı yüzyıldayız yahu ne mezhebi ne dini ne dili ne ırkı adam gibi adam olsa herşeyi göze alır yinede seni bırakmaz geç bunları senin içinde aynı şey geçerli aile tabii. Ki çok önemli ama hayat keşkelerle geçmez!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…