Seviştik ama sevgili değiliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Origami olur, sudoku olur, gensler eglenii
Eskiden büyükler dost yada akraba artık kimse büyük sevgi muhabbet varsa biz çok sevişirdik derlermiş hanı yakınlık yada dostluk anlamında
Bunların ki o hesap çok sevisiyorlar ama ortalıkta bir şey yok
Şimdi uzaktan uzaga sevişme adı fuckbody olmuş pispirikci gençlik iste

Flört deniyor sanırım bu tür ilişkilere…Eğer hislerinizden eminseniz durumunuzun gidişatına göre beklentilerinizi açıkça söyleyebilirsiniz böylece vakit kaybetmezsiniz.
Yok ya flörtte sevişilmiyor. Aşko kuşko hallerde takilmacalar var sadece.

Hiç tanımadığınız bir insanın sosyal medyadaki hikayesine cevap vererek başlayan uzak mesafeli bir ilişkinin ne kadar ciddi olabileceğini düşünüyorsunuz? Bir ayda 4 flörtünüz oluyor. Otelde beraber kalıyorsunuz? Bu ne hız? Bu kadar çabuk tüketmek için sebep ne? İstanbul’da yaşayan erişkin bir erkek fuckbody için Ankara’daki kadını seçmez. Sex ayda bir kere yapılan bir icraat olmuyor.
ilişki istemiyordum kalbim çok kırıldığı için bu yüzden daha yüzeysel sadece konuşup bi kahve falan içmiimdir insanlarla. Onunla olan olaylarn da bu hızda gerçekleşeceğini düşünmüyordum aslında. Yine de bu kadar agresif tavrınızı anlamadım.

Kasmayın bu kaa... sorarsın sevgili miyiz biz beybito diye olur biter. Ya da ben artık sevgili olmak istiyorum dersin. Tepkisine göre sen de duruşunu ayarlarsın.
şimdi biz neyiz diye sormak istemiyorum ama sevgililik düşünmezse konuşmayı keseceğim sanrım

Yok ya flörtte sevişilmiyor. Aşko kuşko hallerde takilmacalar var sadece.
haklısınız yani flörtten öte sevgili gibi değil normalde de hep konuştuğumuz ve ilerisi için bi şeyler planladığı için fuckbuddy olarak da göremiyorum ama o nasıl görüyor bilmiyorum

bu ılıskı bıcımınde su oluyor
kısıler sevgılı gıbı takılıyor ama begendıklerı baska varsa onla da takılıyor
hayatlarında bırı oluyor ama adı ıhanet olmuyor
ılıskının adını o yuzden koymuyorlar

kusura bakmayın ben boyle bır ılıskı kavramını normal bulamadıgım ıcın sıze ne tavsıye verecegımı bılemedım
yıne de konuya soyle bı baktım da
bu ılıskıyı surdurmenız bana gore hata olur
Mezhebi genişler tarikatı🙃.

Bu sevgililik değil mi ya 🙈
basbaya sevgili gibisiniz işte 👀
AMa resmi sevgili değiliz diyorsanız kasmadan görüştüğünüz de sevgili olduk gibi artık ne dersin diye sevimli sevimli bı laf atın bakalım.
evet böyle bi şey söyleyebilirim tepkisine göre ne yapacağıma bakarım

yani sevgilim falan demiyoruz buna yürüyen bi kızı anlattı terslemiş falan ben de kızamıyorum öyle hakkım olmadığını düşünüyorum

Hakkım yok derken? Adam ABD başkanı falan mı, Brad Pitt mi yani bu ulvi yaratığa ölümlü kadınların hakkı olmasın... normal bir insan işte. Adam gibi konuş bence, sevgili olmayacaksa bu işten hayır gelmez

şimdi biz neyiz diye sormak istemiyorum ama sevgililik düşünmezse konuşmayı keseceğim sanrım
e karsılıklı dusunmedıgınızı soylemıssınız zaten ? oyle konustuktan sonra da bunu bıle bıle konusmaya devam etmıssınız ?

nasıl yapmalıyım peki böyle takılarak devam etmek istemiyorum
Çok acele ediyorsunuz.
yani sevgilim falan demiyoruz buna yürüyen bi kızı anlattı terslemiş falan ben de kızamıyorum öyle hakkım olmadığını düşünüyorum
Siz de aynısını yapın. O sizin içten içe duman attığınızı gördü, bunu hep yapacak. 2.yi yapmadan siz de ona yapın. Resmen kendini yüksekten satıyor, anlamış bile niyetinizi.

Selam kızlar. Ben 25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum ankarada oturuyorum. 4 aydır whatsapptan konuştuğum bir çocuk vardı istanbulda kendisi. Yapay zeka eğitimi almıştım ondan internet üzerinden instagramdan eklemiştim tesadüfen bir oyunla ilgili hikayesine cevap atınca konuşmaya başladık flörtleşerek konuşuyorduk hep. Bu 4 ay içinde beniim başka flörtlerim oldu zaten bundan önceki uzak ilişkimde aldatılmıştım bu çocuğa öyle büyük şeyler hissetmek istemedim o yüzden. Ama bir kaç hafta önce ankaraya geldi bi semirden. Otel tutmştu birlikte kalalım falna dedi olur dedim. Çok sevimli ilerledi her şey birlikte playlist yaptık, tişörtünü verdi, konuştuk gülüştük. Zaten şimdiye kadar bu kadar uyumlu olduğum biri olmamıştı konuşuruken anın büyüsüyle seviştik. Ben buna senden hoşlanıyorum ama sevgili olmak için acele etmek istemiyorum ama takılmak gibi bir amacım da yok dedim ben de öyle hissediyorum dedi. El ele tutuştuk, gezdik hep düşünceli davrandı bana. Sürekli görüntülü yapıyoruz günaydın iyi geceler mesajı falan hep atıyoruz canım bitanemli de konuşuyoruz ama sevgili değiliz işte. Bu çocuk sevgili olmak ister mi bilmiyorum ben başta istemiyodum ama başkasıyla sevgili olursa diye de korktum çok hoşlanıyorum çünkü. 2 hafta sonra sınavlarım bittiğinde tura katılacağız 2 günlük. Acaba açıkca neler hissettiğimi söylesem mi yoksa korkutur muyum benimle sevgili olmak mı yoksa fuckbuddy gibi takılmak mi istiyor aafta kaldım.
Bağlanmaktan korktuğun için aynı şeyleri yaşamamak için sevgili olmuyorsun ama birlikte olarak zaten bağlanıyorsun üstüne her gün konuşarak daha da alışıyorsun ona sen kendi kafanda sevgili değilim diyorsun ama olsanda olmasan da yine aynı şeyleri yaşıyorsun zaten bağlanmışsın bile adını sevgili koymamakla korkundan uzak kalacağını düşünerek hata yapmışsın çocukta pek ciddi gelmedi bana tanımıyorum fakat değişik bir ilişki kurmuşsun kendince çocuğun işine gelmiştir böyle takılmak sonra istemiyorum derse üzülme sakın :)

Seviştik demiş ama tam sevismemi üstten sevismemi acaba 🙈
Öpüşüp koklastik ama birlikte olmadık diyosan amaç sadece seks değildir diye düşünüyorum

Seviştik demiş ama tam sevismemi üstten sevismemi acaba 🙈
Öpüşüp koklastik ama birlikte olmadık diyosan amaç sadece seks değildir diye düşünüyorum 🤔
Hepsini yaptık gibi

Kendi yazdigimi alıntı yapayım😅😅

Bu tarz konularda genelde üyeler konu acar ve gider bunu bu gece ikinci kez yazıyorum o yüzden inandırıcılığı kalmıyor konunun

Sorduğum sorunun cevabını yorumlardan okudum biriniz de pare bak şöyle olmuş denedi😅😅🤣🤣

Neyse uyku vakti geldi sanırım bildiğim şeymiş meğer sık sık Bdv de karşılaşıyoruz bu fuckbody konularına
bilemiyorum aslında kafamda sorular vardı bu yüzden sormak istedim buraya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X