Seviştik ama sevgili değiliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Benimlen çıkar mısın" demediyse sevgili olmayın 😂😂😂
Bence direk evlenme teklifi etmediyse bu iş olmazz :olamaz: omennnn tonremm bekarken bi bana not kagidinda evlilik teklifi hatta cocuklardan bahsetmisti nasil travma olduysa notunu parcalayip atmistim sen malmisin ne cocugu diye 😂 cocuk lafi geçince benimle sevismek istiyor üstüme atlar bu direk. diye düşündüm ahhhhh ergenlikkkkk aklima geldikce gülerim

Bizim zamanimizda böyle değildi ya 😂
Ya not yaziyolardi yada haber gönderiyorlardi 😂
Bizde önce hayır diyoduk dönerse bizimdi dönmezse başkası çıkma teklifi ediyordu 😂
Hahahaajaja bizim donem dedigin nezamann yavvv ben bu durumu 14.15 yaslarinda yasamistim 😂😂😂evlilik teklifi aldim not kagidinda hatta olmayan cocuklarmizdan bahsetmisti 😂😂

Zaten fuckbuddy olmak istemediğimi bu yüzden konuşmalı mıyım yoksa biraz zamana mı bırakmalıyım diye bu konuyu açtım. Ki fuckbuddy olsam bile kendime bir saygısızlık yaptığımı düşünmem, öyle bir amacım olsa zaten şu konuyu bile açmazdım.
Seviştik ama sevgili değiliz değil miydi başlığın adı, ben mi yanlış gördüm? Sevgili değilseniz ne oluyorsunuz o zaman? İyi madem fuckbody olmak kendinizi düşürmek değilse olun o zaman neden olmak istemiyorsunuz neden rahatsız olup konu açtınız?

Hahahaajaja bizim donem dedigin nezamann yavvv ben bu durumu 14.15 yaslarinda yasamistim 😂😂😂evlilik teklifi aldim not kagidinda hatta olmayan cocuklarmizdan bahsetmisti 😂😂
İyi sende bizim döneme denk gelmişsin 😂
Kızım yaşım belli olur diyorum siz dönemi soruyosunuz anlayın işte 🙈
Bana da not yollamislardi bide bisiklete bindirmisti birisi çıkma teklifi etti düştük 😂 yürüyerek devam ettik kabul etmiştim 🙈

İyi sende bizim döneme denk gelmişsin 😂
Kızım yaşım belli olur diyorum siz dönemi soruyosunuz anlayın işte 🙈
Bana da not yollamislardi bide bisiklete bindirmisti birisi çıkma teklifi etti düştük 😂 yürüyerek devam ettik kabul etmiştim 🙈
Agzimdan cayy fışkırdı allah senii :KK70::KK70::KK70::KK70:bence en guzel donem ozamanlardi hersey daha masumdu ayyyy özledim valla

Avukatlar hakimler ve linç çetesi de burdaysa bir konunun daha sonuna gelmişiz demektir. Yine bir grup, görüşlerini ifade eden başka bir grubu yere batirmaya çalışıyor. Yok bize laf düşmez, yok kedi ulaşamadığı ete murdar der.
Kime ne laf düşeceğine de bırakın herkes kendi karar versin. Ona göre kendine saygı budur size göre değildir nedir zorunuza giden?
Konu zaten çelişkili bir konu böyle görüşlerin olacağı da belli fuckbody mıdır buddy mi (haa bir de edebiyat fakültesi mezunları vardı onları da geçmeyelim saygı çok önemli zira mazallah darılırlar sonra)niye herkese açık bir yerde soruyor? Soruyorsa her görüşe açık olacak başkalarınaysa hiç laf düşmez!

ööfff erkek cinselliği çok normal. tutturmuşsunuz bir fıtrat gidiyorsunuz.erkektir, çapkındır, alfadır, bokdur püsürdür,değil mi? fakat kadın cinselliğini özgürce yaşarsa aklınız başınızdan gidiyor. başlıyorsunuz feveran etmeye. neden? hep iyi niyetinizden tabii. ama buna iyi niyet değil slut shaming denir. türkçe karşılığı varsa da ben bilmiyorum. bunu neden yaptığınızı size söyleyeyim kız kardeşlerim. kendinizi tehdit altında hissediyorsunuz. evet evet rahatsızlığınızın sebebi bu. güçlü, güzel ve özgür kadınlardan korkuyorsunuz. bu kadınlara burada da, nerede yaşıyorsanız orada da bok atmanızın sebebi bu. sanıyorsunuz ki orospu, kaşar dediğiniz bu kadınlar erkekler tarafından değer görmeyecek, tercih edilmeyecek de siz baş tacı edileceksiniz. böyle yaparak hem kendinizi parlatacak hem partnerinizi de kaptırmayacaksınız. istiyorsanız devam edin de niyetiniz çok açık kendinizden başka kimseyi kandıramıyorsunuz hanımlar.

ööfff erkek cinselliği çok normal. tutturmuşsunuz bir fıtrat gidiyorsunuz.erkektir, çapkındır, alfadır, bokdur püsürdür,değil mi? fakat kadın cinselliğini özgürce yaşarsa aklınız başınızdan gidiyor. başlıyorsunuz feveran etmeye. neden? hep iyi niyetinizden tabii. ama buna iyi niyet değil slut shaming denir. türkçe karşılığı varsa da ben bilmiyorum. bunu neden yaptığınızı size söyleyeyim kız kardeşlerim. kendinizi tehdit altında hissediyorsunuz. evet evet rahatsızlığınızın sebebi bu. güçlü, güzel ve özgür kadınlardan korkuyorsunuz. bu kadınlara burada da, nerede yaşıyorsanız orada da bok atmanızın sebebi bu. sanıyorsunuz ki orospu, kaşar dediğiniz bu kadınlar erkekler tarafından değer görmeyecek, tercih edilmeyecek de siz baş tacı edileceksiniz. böyle yaparak hem kendinizi parlatacak hem partnerinizi de kaptırmayacaksınız. istiyorsanız devam edin de niyetiniz çok açık kendinizden başka kimseyi kandıramıyorsunuz hanımlar.
Hay ağzınıza sağlık :KK9:Bence yüzyılın tespiti resmen! Bu kadar derin düşünmemiştim bu konuda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X