Sevistiginiz ilginc yerler?

Araba, okul, otobüs, dağ tepe, havuz, tuvalet ve kabin.

Banyo, ev, yatak, mutfak vs saymadım sıradan.
Kamp çok merak ediyorum.

Tuvalet ve kabin için girerken cıkarken sizi görenler oldu mu?
Tuvalette denemedim ama kabinde denedin sevişmenin bi ilerisini yaşadık riskli ama güzeldi. Hayır görenler olmadı yakalanmadık ama kapıyı çalanlar olmuştu durduk. Otobüste görenler oldu. En arkada olduğumuz icin çaktırmadılar. Sanırım gençlerin halinden anlayan insanlara denk geldik.

Tuvalette denemedim ama kabinde denedin sevişmenin bi ilerisini yaşadık riskli ama güzeldi. Hayır görenler olmadı yakalanmadık ama kapıyı çalanlar olmuştu durduk. Otobüste görenler oldu. En arkada olduğumuz icin çaktırmadılar. Sanırım gençlerin halinden anlayan insanlara denk geldik.
Uzunyol otobusu mu ne kadar ileri gittiniz?

Ben ilginç bir yerde yapmadım ama yapan birilerini gördüm. Taksimden kabataşa inen ağaçlık bir yol kenarında gece vakti. Sesleri duyunca refleks olarak dönüp bakmıştık :bicak:

Yakalanmadık çok şükür :nazar: sadece durduğumuz bir yerde ben eşimin kucağındayken askeri araç yanaştı hemen yan tarafa geçmiştim askeri bölgede durmuşuz uyarmışlardı:olamaz: bir de sahil tarafındayken polis kimlik kontrolü yapmıştı Allahtan henüz icraate başlamamıştık:KK53:
Arkadaş araçta jandarma alanında sevişirken birden jandarma gelip projektör leri açmış. Arkadaş diyo arabanın içi gündüz gibi oldu,yakalanmış kar😁😁😁 adam kimlik bakıp gitmis

Bir kaç kez değişik yerlerde yaptık ama en zevk aldığım şehirler arası yolculuk yaptığımızda yaptığım oral sexti

Asansör (tabiki öpüşme elleşme şeklinde ) 😂 tekne ❤️ (Favorimdi) plajın ormanlık alanı (popoma değen otların verdiği rahatsızlık 🤦🏼‍♀️) araba ( bir çok kere) ailelerin evi (her ikimizinde) banyo (yeterli kayganlık kalmıyor sudan kayganlaştırıcı şart) 😂 otel , jakuzi , bize ait olan odadaki sauna 😍 , havuz (elleşme sadce) deniz 😂 , eşimin kendine ait olan ofisi ama sonuca gelecek olursak evlilik sekste heyecanı öldürüyor 🤦🏼‍♀️ İlk zamanlar çoğunu tekrar yaşadık ama 1 senedir yatak odasından çıkamıyoruz 🤷‍♀️😂

Ormanlık bir alan, aslında bi şelale var doğal havuz olan, oraya çıkarken epey eforlu bir yol katetmek gerekiyor, kimse yoktu bizde dinlendik birazcık 🤭

sinemada sadece ikimiz vardık ama ödüm kopuyordu görevli gelecek diye. bir kere de parkta yakalanmıştık kimse yok sanıyorduk ama biri geldi burda oturmak yasak falan diye sırf bizi durdurmak için. biz de öyle mi tamam diyip kalkmıştık o utancı unutamıyorum.

X