Sevişmek için mi sevişirsiniz yoksa sevdiğiniz kişiyle mi

Madem hosuna gitmeyecek yorumlara bozuluyorsun o zaman konu acma bi konu actiysan olumlu yazanada olumsuz yazanada saygı duyacaksin
Hakaret ediyorsa nasıl saygı duyabilirim? Ayrıca tüm yorumları okuyun olumsuz yazan çok ama uslüplarına dikkat ediyor insanlar.

Özetle kullanılmış ,kullanılmaya devam edilen bir mendildiniz..Bana saygısızlık yapacağınıza kadınlık gururu,onuru olsun sizde azıcık...iflah olursunuz belki...
Ay çattık ya.. kızım sanane alan memnun veren memnun.Sana noluyor benden çok senin zoruna gitmiş bence çok rahatsız oluyosan ben konu açtığımda bakmazsın..Hayır nedir bu merakın defol git

Özetle kullanılmış ,kullanılmaya devam edilen bir mendildiniz..Bana saygısızlık yapacağınıza kadınlık gururu,onuru olsun sizde azıcık...iflah olursunuz belki...
bu mu şimdi olumsuz eleştiri buna mı saygı duycam? Daha elestiri yapmayı bilmiyor tek bildiği hakaret bakar mısınız Sevg06 hanımcım bunu mu savunuyorsunuz?

Cinsel içerikli konular özellikle ana sayfanın en altında yer almış ve Cinsellik +18 diye belirtilmiş.
Bölümlere girip okumak veya okumamak sizin insiyatifinizde, Cinsellik konuları sizin için uygun değilse pas geçme hakkına sahipsiniz, kurallara uygun açılmış tüm konular sitede yayınlanır ve kurallara uygun yorumlar yazılmalıdır, nahoş bulduğunuz veya değerlerinize uygun olmayan konuları rica ediyorum pas geçiniz.

Kimin kiminle ne yaşadığı kimsenin haddine değil ama çok eşlilik hiç sağlıklı değil siz de biliyorsunuzdur. Karşı tarafın taşıdığı hastalıklar olabilir. Bir de şunu söylemek istiyorum sevdiğiniz kişiyle hisleriniz karşılıklı değilken kendinize haksızlık etmiyor musunuz? Bir gün birine aşık olup giderse siz incinirsiniz. Hayat sizin hayatınız kimseye bir şey demek düşmez, sadece bu konuları etrafınızdakilere anlatmadığınızı düşünerek bir arkadaşınızmış gibi söylemek istedim

Yapmazdım çünkü karakterim hormonlarımdan üstün.

Kendine bunu neden yapıyorsun.Zihnine daha buna benzer çok soru gelir bu gidişle.

Allah akıl fikir versin

Şişme kadın ne işe yarıyorsa sizde o işe yarıyorsunuz desem ....

Şişme kadın ne işe yarıyorsa sizde o işe yarıyorsunuz desem ....
Sizin benimle derdiniz nedir??? Nasıl bu şekilde konuşuyorsunuz benim özel hayatım size ne?? İstersem hayat kadını olurum size neee???? Siz kimsiniz ahlâk bekçisi misiniz??? Bana neden hakaret ediyorsunuz???? Rahatsız oluyorsanız açtığım konuları açıp okumayın. Size zorla okutmuyorum. Bakın yönetici bile yazmış buraya rahatsızsanız açıp okumayın demiş. Neden bana hakaret ediyorsunuz? O zaman ben de size bir sürü hakaret yazayım olur mu? Dağ başımı burası. Mahkemeye veririm gerekirse bu ne saygısızlık bu ne terbiyesizlik yeter yaaaa!!! Mune

Sizinle bu konuyu ve yazdıklarımı Müge Anlıya bile çıkıp tüm Türkiye ye ben anlatabilirim... Mu ne beni engelleyebilir kurallara yine uymamış olabilirim...Ama doğru bildiğimi asla esirgemem...siz kadınlığı aşağılıyorsunuz ,siz kadınlık onurunu bir hiç ediyorsunuz, ben bu tip davranışlardan bir kadın olarak nefret ediyorum ama siz utanmıyorsunuz bile...

Ayrıca sayenizde geçen aldığım engelin bir cvbı olmalıydı.. Şişme kadın piyasa fiyatı nı merak ettim şimdi...

Doğru bulmayabilirsiniz ama hakaret edemezsiniz......! Bu benim özel hayatım kadınlığı aşağılamak değil. Müge anlıya gerek yok derdinizi savcılıkta anlatırsınız pazartesi ilk işim sizi savcılığa vermek olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…