Zorunda değiliz demişsin okuma iştezoruna gidiyorsa biz senin saçma sapan iğrenç ötesi sex konularını bilmek zorunda değiliz ,bize ne, marifetmiş gibi soru sorma o zaman...
Zorunda değiliz demişsin okuma iştezorla mı okutuyorum,cevapla diyorum
Hakaret ediyorsa nasıl saygı duyabilirim? Ayrıca tüm yorumları okuyun olumsuz yazan çok ama uslüplarına dikkat ediyor insanlar.Madem hosuna gitmeyecek yorumlara bozuluyorsun o zaman konu acma bi konu actiysan olumlu yazanada olumsuz yazanada saygı duyacaksin
Özetle kullanılmış ,kullanılmaya devam edilen bir mendildiniz..Bana saygısızlık yapacağınıza kadınlık gururu,onuru olsun sizde azıcık...iflah olursunuz belki...Zorunda değiliz demişsin okuma iştezorla mı okutuyorum,cevapla diyorum
Ay çattık ya.. kızım sanane alan memnun veren memnun.Sana noluyor benden çok senin zoruna gitmiş benceÖzetle kullanılmış ,kullanılmaya devam edilen bir mendildiniz..Bana saygısızlık yapacağınıza kadınlık gururu,onuru olsun sizde azıcık...iflah olursunuz belki...
bu mu şimdi olumsuz eleştiri buna mı saygı duycam? Daha elestiri yapmayı bilmiyor tek bildiği hakaret bakar mısınızÖzetle kullanılmış ,kullanılmaya devam edilen bir mendildiniz..Bana saygısızlık yapacağınıza kadınlık gururu,onuru olsun sizde azıcık...iflah olursunuz belki...
+1Ben duygusuzken başkasının eline bile dokunamam.
Aynen öyle,ahlak bekçiliği gibi bir derdim yok ama insan dediğin böyle olur benceBen duygusuzken başkasının eline bile dokunamam.
Yapmazdım çünkü karakterim hormonlarımdan üstün.O zaman sevgiliniz olursa ihanet eder misiniz birini beğendiniz sırf bikerecik sevismek için ama devamlı bisey olmycak.Sevgiliniz yoksa sadece sevdiğiniz biri var ama sevgili değilsiniz birini de cinsel anlamda arzuladınız yapar mıydınız???? Diye sorayım.)
Kendine bunu neden yapıyorsun.Zihnine daha buna benzer çok soru gelir bu gidişle.Sevgilim değil sevdiğim için seviştiğim biri var yani o benle sevgili olmuyor ama sevişiyo bende çok sevdiğim için kabul ediyorum. 2.konu da şimdi biz sevgili değiliz ama adamı seviyorum ya cinsel çekim yasadğm biriyle olmam doğru mu yani siz olsanız yapar mıydınız? Not:böyle bi durum yok aslında sadece merak ettim ve erkekler yapıyor ya hani birkerelikti falan diyorlar onları anlamaya çalışıyorum anket gibi düsün acaba kadnlarda yapıyor mu siz yapar mıydınız bunu anlamaya çalstm
Allah akıl fikir versinSevgilim değil ama seviyorum onu.Sevmesem sevişmem konu başlığında sizin düsüncenizi merak ediyorum diye açtım kendi düsüncemi belirtmedim ama söyleyeyim emin değilim belki de cinsel çekim beni daha çok etkileyebilir. Diğer konu başka prezervatif meselesi ya da kendi iliskimle ilgili konu o konuda değiliz şuan
Sizin benimle derdiniz nedir??? Nasıl bu şekilde konuşuyorsunuz benim özel hayatım size ne?? İstersem hayat kadını olurum size neee???? Siz kimsiniz ahlâk bekçisi misiniz??? Bana neden hakaret ediyorsunuz???? Rahatsız oluyorsanız açtığım konuları açıp okumayın. Size zorla okutmuyorum. Bakın yönetici bile yazmış buraya rahatsızsanız açıp okumayın demiş. Neden bana hakaret ediyorsunuz? O zaman ben de size bir sürü hakaret yazayım olur mu? Dağ başımı burası. Mahkemeye veririm gerekirse bu ne saygısızlık bu ne terbiyesizlik yeter yaaaa!!!Şişme kadın ne işe yarıyorsa sizde o işe yarıyorsunuz desem ....
Doğru bulmayabilirsiniz ama hakaret edemezsiniz......! Bu benim özel hayatım kadınlığı aşağılamak değil. Müge anlıya gerek yok derdinizi savcılıkta anlatırsınız pazartesi ilk işim sizi savcılığa vermek olacakSizinle bu konuyu ve yazdıklarımı Müge Anlıya bile çıkıp tüm Türkiye ye ben anlatabilirim... Mu ne beni engelleyebilir kurallara yine uymamış olabilirim...Ama doğru bildiğimi asla esirgemem...siz kadınlığı aşağılıyorsunuz ,siz kadınlık onurunu bir hiç ediyorsunuz, ben utanıyorum siz utanmıyorsunuz...
Savcıya sorarsınız artıkAyrıca sayenizde geçen aldığım engelin bir cvbı olmalıydı.. Şişme kadın piyasa fiyatı nı merak ettim şimdi...