Sevişmek için mi sevişirsiniz yoksa sevdiğiniz kişiyle mi

Dini hassasiyetleri olan biriyim. Yapmazdım yapmadımda. Herkes değer yargılarına göre cevap veriyor böyle sorulara. Bir yere varamazsınız yani bu soruyu sorarak

Ayrıca beni yargılayamazsın, kafanda kurarak. Kültür seviyemi de hiç yargılayamazsın.Sen kimsin!!!! Kim olduğunu sanıyorsun??? Kafasında kurup yazan birine neyi soruyosam bende
Ha bu arada kültür seviyesi yargılanamaz annecim oldu mu?

O zaman yorumlarımı bi kez daha oku..Özgüvensizim dedim sex yapmak için çabalıyorum demedim.Bakireyim demedim neyin kafası bu????

Madem anket yapacak kadar çok merak ediyorsun ben de kendi düşüncemi söyleyeyim o hâlde, eşim olmayan kişiyle bırak sevişmeyi yanak yanağa bile öpüşmezdim

Ee sen sevgilin olmayan biriyle sevişiyormussun zaten, peki sevgilin olmadığına göre başka başka kadınlarla da birlikte oluyor olabilir, prezervatif kullanmayı da kabul etmiyordu bu şahıs, hastalık kapmaktan korkmuyor musun ?

Sevgilim değil ama seviyorum onu.Sevmesem sevişmem konu başlığında sizin düsüncenizi merak ediyorum diye açtım kendi düsüncemi belirtmedim ama söyleyeyim emin değilim belki de cinsel çekim beni daha çok etkileyebilir. Diğer konu başka prezervatif meselesi ya da kendi iliskimle ilgili konu o konuda değiliz şuan

Dilerim karşına seni çok seven sana değer veren bir insan evladı çıkar karşına. Bir aile kurur mutlu olursun. Bu adam senin yanına sadece sevişmek için gelir gider. Kendine değer vermez isen kimse sana değer vermez. Boşver sen tevbe et ve kimseye taviz verme..

Ama birbiriyle bağlantılı sonuçta,adam sevgiliniz değil ve kimbilir kaç kızla daha böyle birlikte oluyor,cinsel yolla bulaşan envai çeşit hastalık varken çok büyük cesaret,
Ayrıca beni sevmeyen sırf ihtiyaçlarını gidermek için benimle birlikte olmak isteyen birine saçımın telini dahi vermezdim

Ben sadece onu seveceğim..başka kimseyi sevemem güzel dileğiniz için sağolun ama onu gercekten seviyorum.Aşk, bağımlılık,tutku adı her neyse....

Ben çok aşık oldum inanın onunla olmak dışında başka hiçbir şey umrunda değil onu bir saniye görmek bile beni çok mutlu ediyor

Buna fuckbody diyoruz. Benim için sadece seks önemli değil. Seksten sonra beraber yatıp uyumak o huzuru hissetmek daha önemli beğendiğim kişiyle evlendim böyle çok mutluyum o tür ilişkiler bana ters

Ben sadece onu seveceğim..başka kimseyi sevemem güzel dileğiniz için sağolun ama onu gercekten seviyorum.Aşk, bağımlılık,tutku adı her neyse....
Ben sana bir kardeş olarak söylüyorum sakın yanlış anlama beni. Cinsel ilişki ye girerince daha çok bağlanırsın doyuma ulaşınca senden zaten uzaklaşacak daha çok üzülüceksin. Canını yakar ve gider umrunda olmaz. Kendini sevsen bu kadar hayatın daha iyi olacak.

Ben çok aşık oldum inanın onunla olmak dışında başka hiçbir şey umrunda değil onu bir saniye görmek bile beni çok mutlu ediyor
İnşaallah o da size aşık olur ne diyeyim,
Ama aksi olursa üzüntünüz daha büyük olacak,sizi sevmeyen birinden bağlanmadan uzaklaşmanız sizin yararınıza olur,

Teşekkür ederim ama umutluyum belki de bırakmaz sever gerçekten

B Ben sizin sevdiğiniz adamın sizinle neden aynı yatağa girdiği kısmını düşünüyorum..galiba sırf ihtiyacını karşılamak için bu kadar vericilik fazla..ve çok itici...iğrenç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…