Sevişmek için mi sevişirsiniz yoksa sevdiğiniz kişiyle mi

Sevgilim değil sevdiğim için seviştiğim biri var yani o benle sevgili olmuyor ama sevişiyo bende çok sevdiğim için kabul ediyorum. 2.konu da şimdi biz sevgili değiliz ama adamı seviyorum ya cinsel çekim yasadğm biriyle olmam doğru mu yani siz olsanız yapar mıydınız? Not:böyle bi durum yok aslında sadece merak ettim ve erkekler yapıyor ya hani birkerelikti falan diyorlar onları anlamaya çalışıyorum anket gibi düsün acaba kadnlarda yapıyor mu siz yapar mıydınız bunu anlamaya çalstm

Peki bekar olsan sende onunla gelecek düsünmesen sadece sevismek istediğin için yapar mısın?

Kadın istediği kadar bedensel çekim desin bir şekilde kendine yakın bulduysa evet dediğin şekilde sevişir. Ama erkekler tamamen bedensel düşünebilir. Kadın duygusal boşlukta olabilir, şefkate ihtiyacı olabilir. Adam ona hem sevişme imkanı hem şefkat, sahiplenme hissini yaşatıyor olabilir.

Bir söz var ya; Kadınların sevişmek için bir nedene erkeklerin ise bir yere ihtiyacı vardır.

Peki bekar olsan sende onunla gelecek düsünmesen sadece sevismek istediğin için yapar mısın?
Gelecek düşüneceğim birini beklerdim. Ya yanlış anlama bu tamamen zihniyet meselesi. Ben nasıl eşime benden başkasının dokunmasını istemiyorsam ben de öyle olmalıyım. Ve ilkinin eşin olması çok baska. Yaparak öğrenmek, çekinmek ama alışınca yansın geceler Pelinsu eceler bunlar güzel şeyler. Ama ne sevmediğim bir insanın bana dokunmasına izin verirdim ne de beni sevmeyen insanın bana sadece kadın olduğum için ihtiyaclarini karşılamak için dokunmasına izin vermezdim. Sevmeliyiz. Ama bazı şeyler sadece bizim sevgimizle olmaz. Sevginizi kullandirmayin. Hak edene verin bari

Erkekleri anlamaya çalışıyorum tatlım öyle bi düsüncem olsa sadece düsüncede kalmaz hahha
onları anlamaya çalışmak mı???? kuzum kocan bile erkeklerin tek düşüncesi küçük kaygan bi delik!!! bunu neden bu kadar irdeledin yani. onlar için sevginin aşkın gezmenin eğlenmenin sonu yatak yani. bu kadar kasma . canın istiyosa yap istemiyosa yapma. kime ne

Bu adamın sevgilisi varmı? Varsa yapmam yapıma aykırı. Yoksa yaparım

Yani onlar hiç aşık olmuyor mu bizim gibi bunu öğrenmek istiyorum mesela evlendikleri kisileri evlenecekleri için mi seviyorlar yoksa sahiden aşık oldukları için mi??? Kafamda deli sorular anlamaya çalışıyorum

Kızım sen önce bir sakin ol nedir bu bekaretini kaybetme merakı? Erkekler bakire kıza değer vermiyor düşüncen yüzünden şimdi de plan arayışına mı girdin? Git bir kitap oku bir ruhunu geliştir. Ondan sonra seks yaparsın hadi annem hadi

Yavrum C vitamini D vitamini annecim tamam mı. Valla hakaret etmek istemiyorum ama çok aptalca konuşuyorsun.

Sadece tensel çekim beni kurtarmaz, hormonlarımın zirve yapması lazım ki o zaman bile emin değilim.
Evliyim, evliyken de bu bedene ikinci bir kişinin dokunmasına hayatta izin vermem, elimin altında var arkadaş neden bir yabancıya dokunayın ki. Belki beceriksiz hayal kırıklığına uğratacak. Değmez.

Ayrıca plan falan yapmıyorum . Daha önce açtğm konulara bakabilirsiniz bakire değilim zaten ilski yaşadım yani böyle plan falan diye bi çabam yok cidden çok ilginçsiniz diğer yorumları okumadan gelişi güzel yazmşsınız belli. Kafanzda kuruyorsunuz ilginçsiniz..

Ayrıca beni yargılayamazsın, kafanda kurarak. Kültür seviyemi de hiç yargılayamazsın.Sen kimsin!!!! Kim olduğunu sanıyorsun??? Kafasında kurup yazan birine neyi soruyosam bende

Sevgilim değil sevdiğim için seviştiğim biri var yani o benle sevgili olmuyor ama sevişiyo bende çok sevdiğim için kabul ediyorum.
Seksi mi seviyorsun seviştiğin adamı mı umarım ilkidir. 2. durum gerçekten çok üzücü olur. Seni sevmiyorsa sırf adamı sevdiğin için birliktelik kurmaya devam etme, sana gerçekten değer verecek kişilerle istediğini yap. Diğer soruna gelince seni sevmeyen adamla berabersin kim bilir o neler yapıyordur. İlişki durumu karışık olduğu için senin yapmanda da sakınca yok bu durumda.

Ayrıca beni yargılayamazsın, kafanda kurarak. Kültür seviyemi de hiç yargılayamazsın.Sen kimsin!!!! Kim olduğunu sanıyorsun??? Kafasında kurup yazan birine neyi soruyosam bende
Valla arkadaşım yaptığın yorumlardan zaten her şeyi belli ediyorsun. Kendin demiştin başka bir konuda özgüvenim hiç yok erkekler bakire kıza değer vermiyor diye. Dediklerini mi unuttun yoksa Kendince günah çıkartıyorsun işte saçma sapan sorular sorarsan böyle karakterini gösterirsinKafamda kurmuyorum senin dediklerin bak profiline tıkla orda yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…