Sevgilim değil sevdiğim için seviştiğim biri var yani o benle sevgili olmuyor ama sevişiyo bende çok sevdiğim için kabul ediyorum. 2.konu da şimdi biz sevgili değiliz ama adamı seviyorum ya cinsel çekim yasadğm biriyle olmam doğru mu yani siz olsanız yapar mıydınız? Not:böyle bi durum yok aslında sadece merak ettim ve erkekler yapıyor ya hani birkerelikti falan diyorlar onları anlamaya çalışıyorum anket gibi düsün acaba kadnlarda yapıyor mu siz yapar mıydınız bunu anlamaya çalstmDoğru anladıysam bir sevgili var ve birde cinsel çekimli biri daha var ve sevgiliye rağmen sevişilirmi diye soruyorsun? Hayır sevgili,eş,ilişki varken sırf cinsel çekim için asla yapılmamalı. Aynısını karşı cins sana yapsa diye empati yap önce. Ha bunlar yoksa iki tarafta bekarsa sevmedende cinsel çekim yeterli bana göre gayette sevişilir :)
Peki bekar olsan sende onunla gelecek düsünmesen sadece sevismek istediğin için yapar mısın?Ben yapmam. Çünkü kocam varo olmasaydı yine yapmazdım da. Adam senle gelecek görmüyorsa boş ver. Sevgi tek taraflı olunca yorar sen severken kendinden ödün veriyorsun belki ama o sadece arzuları için seninle sen olduğun için değil. Yine de sen bilirsin. Tarla da senin tohum da.
Gelecek düşüneceğim birini beklerdim. Ya yanlış anlama bu tamamen zihniyet meselesi. Ben nasıl eşime benden başkasının dokunmasını istemiyorsam ben de öyle olmalıyım. Ve ilkinin eşin olması çok baska. Yaparak öğrenmek, çekinmek ama alışınca yansın geceler Pelinsu ecelerPeki bekar olsan sende onunla gelecek düsünmesen sadece sevismek istediğin için yapar mısın?
eh yaniZaten fuckbuddy ilişkisi var .
onları anlamaya çalışmak mı???? kuzum kocan bile erkeklerin tek düşüncesi küçük kaygan bi delik!!! bunu neden bu kadar irdeledin yani. onlar için sevginin aşkın gezmenin eğlenmenin sonu yatak yani. bu kadar kasma . canın istiyosa yap istemiyosa yapma. kime neErkekleri anlamaya çalışıyorum tatlım öyle bi düsüncem olsa sadece düsüncede kalmaz hahha
HahahahahhaAdam yakışıklı diye benimle sevişmek stiyor diye içimden geçti diye elin bilmediğim etmediğim sevmediğim adamıyla niye sevişcem ıyyy...mantarı mı var, koronası mı var, cinsel hastalığı mı var, pis mi temiz mi ayyy içim bayıldı...
Bu adamın sevgilisi varmı? Varsa yapmam yapıma aykırı. Yoksa yaparımSevgilim değil sevdiğim için seviştiğim biri var yani o benle sevgili olmuyor ama sevişiyo bende çok sevdiğim için kabul ediyorum. 2.konu da şimdi biz sevgili değiliz ama adamı seviyorum ya cinsel çekim yasadğm biriyle olmam doğru mu yani siz olsanız yapar mıydınız? Not:böyle bi durum yok aslında sadece merak ettim ve erkekler yapıyor ya hani birkerelikti falan diyorlar onları anlamaya çalışıyorum anket gibi düsün acaba kadnlarda yapıyor mu siz yapar mıydınız bunu anlamaya çalstm
Yani onlar hiç aşık olmuyor mu bizim gibi bunu öğrenmek istiyorum mesela evlendikleri kisileri evlenecekleri için mi seviyorlar yoksa sahiden aşık oldukları için mi??? Kafamda deli sorularonları anlamaya çalışmak mı???? kuzum kocan bile erkeklerin tek düşüncesi küçük kaygan bi delik!!! bunu neden bu kadar irdeledin yani. onlar için sevginin aşkın gezmenin eğlenmenin sonu yatak yani. bu kadar kasma . canın istiyosa yap istemiyosa yapma. kime ne
Kızım sen önce bir sakin ol nedir bu bekaretini kaybetme merakı? Erkekler bakire kıza değer vermiyor düşüncen yüzünden şimdi de plan arayışına mı girdin? Git bir kitap oku bir ruhunu geliştir. Ondan sonra seks yaparsın hadi annem hadiKızzzzlllaaaaaarrrrben geldim bisey merak ediyorum sırf sevismek için sevistiğiniz oluyor mu hiç? Yani erkekler böyle yapıyor ya... Mesela birini beğendiniz size çekici geldi, siz de ona çekici geldiniz sizle sevgili olmayacak ama sevismek istiyor belli.O da size çok çekici geliyorsa yapar mıydınız? Bakireliği falan sorun etmiyorsanız.
Yani onlar hiç aşık olmuyor mu bizim gibi bunu öğrenmek istiyorum mesela evlendikleri kisileri evlenecekleri için mi seviyorlar yoksa sahiden aşık oldukları için mi??? Kafamda deli sorularanlamaya çalışıyorum
Yavrum C vitamini D vitamini annecim tamam mı. Valla hakaret etmek istemiyorum ama çok aptalca konuşuyorsun.O zaman sevgiliniz olursa ihanet eder misiniz birini beğendiniz sırf bikerecik sevismek için ama devamlı bisey olmycak.Sevgiliniz yoksa sadece sevdiğiniz biri var ama sevgili değilsiniz birini de cinsel anlamda arzuladınız yapar mıydınız???? Diye sorayım.)
Çok doğrusevişmek kelimesinin kökü ''sev'' yani duygu hissetmediğin biriyle nasıl yapıcaksın sevgi alışverişini ki
o olsa olsa aynı harfle baslayan baska bir eylem olur tahmin ettiğiniz üzere
Sen de çok kabasın ama... Aptalca gelebilir o zaman hic yorum atmayabilirsin.Ayrıca istesen de hakaret edemezsinYavrum C vitamini D vitamini annecim tamam mı. Valla hakaret etmek istemiyorum ama çok aptalca konuşuyorsun.
Ayrıca plan falan yapmıyorum . Daha önce açtğm konulara bakabilirsiniz bakire değilim zaten ilski yaşadım yani böyle plan falan diye bi çabam yok cidden çok ilginçsiniz diğer yorumları okumadan gelişi güzel yazmşsınız belli. Kafanzda kuruyorsunuz ilginçsiniz..Kızım sen önce bir sakin ol nedir bu bekaretini kaybetme merakı? Erkekler bakire kıza değer vermiyor düşüncen yüzünden şimdi de plan arayışına mı girdin? Git bir kitap oku bir ruhunu geliştir. Ondan sonra seks yaparsın hadi annem hadi
Ayrıca beni yargılayamazsın, kafanda kurarak. Kültür seviyemi de hiç yargılayamazsın.Sen kimsin!!!! Kim olduğunu sanıyorsun??? Kafasında kurup yazan birine neyi soruyosam bendeKızım sen önce bir sakin ol nedir bu bekaretini kaybetme merakı? Erkekler bakire kıza değer vermiyor düşüncen yüzünden şimdi de plan arayışına mı girdin? Git bir kitap oku bir ruhunu geliştir. Ondan sonra seks yaparsın hadi annem hadi
Seksi mi seviyorsun seviştiğin adamı mı umarım ilkidir. 2. durum gerçekten çok üzücü olur. Seni sevmiyorsa sırf adamı sevdiğin için birliktelik kurmaya devam etme, sana gerçekten değer verecek kişilerle istediğini yap. Diğer soruna gelince seni sevmeyen adamla berabersin kim bilir o neler yapıyordur. İlişki durumu karışık olduğu için senin yapmanda da sakınca yok bu durumda.Sevgilim değil sevdiğim için seviştiğim biri var yani o benle sevgili olmuyor ama sevişiyo bende çok sevdiğim için kabul ediyorum.
Valla arkadaşım yaptığın yorumlardan zaten her şeyi belli ediyorsun. Kendin demiştin başka bir konuda özgüvenim hiç yok erkekler bakire kıza değer vermiyor diye. Dediklerini mi unuttun yoksaAyrıca beni yargılayamazsın, kafanda kurarak. Kültür seviyemi de hiç yargılayamazsın.Sen kimsin!!!! Kim olduğunu sanıyorsun??? Kafasında kurup yazan birine neyi soruyosam bende