- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
Bende bana ödeyeceğiniz hakaret davasının manevi tazminat miktarını merak ettim şimdi.....Ayrıca sayenizde geçen aldığım engelin bir cvbı olmalıydı.. Şişme kadın piyasa fiyatı nı merak ettim şimdi...
Hukuk yolu herkes için açık bekliyorum ... içi hava dolu olmasın bu lafların ama sanmayın ucuz atlatırım...karşılığı olmaz...Savcıya sorarsınız artık
Ucuz atlatacağınızı hiç zannetmiyorum zaten bu rahatlığınız yüzünden sizin gibilerin saygısızlığı. Bir şey olmaz zannediyorsunuz dağ başı zannediyorsunuz size hakaret etme lüksünü kimse vermiyor ama. O kadar kolay değil. İbreti alem için hiç üşenmeyeceğim.Hukuk yolu herkes için açık bekliyorum ... içi hava dolu olmasın bu lafların ama sanmayın ucuz atlatırım...karşılığı olmaz...
Boş laflar bunlar ibreti çok önemsiyorsun ya oraya gözümden yaş geldi ,pıt pıt... senin şeyinin derdine düşer şimdi hakimler polisler savcılar... toplum içerisinde uyulması gereken kuralları onlar sana bakalım nasıl bir dille anlatır...hiç durma ...Ucuz atlatacağınızı hiç zannetmiyorum zaten bu rahatlığınız yüzünden sizin gibilerin saygısızlığı. Bir şey olmaz zannediyorsunuz dağ başı zannediyorsunuz size hakaret etme lüksünü kimse vermiyor ama. O kadar kolay değil. İbreti alem için hiç üşenmeyeceğim.
Hâlâ saygısızlığa devam ediyorsunuz cevabımı mahkemede vereceğim.Boş laflar bunlar ibreti çok önemsiyorsun ya oraya gözümden yaş geldi ,pıt pıt... senin şeyinin derdine düşer şimdi hakimler polisler savcılar... toplum içerisinde uyulması gereken kuralları onlar sana bakalım nasıl bir dille anlatır...hiç durma ...
Saygı kavramından haberiniz var mıydı...? Yine gözümden yaş geldi, pıt pıt...Hâlâ saygısızlığa devam ediyorsunuz cevabımı
Pardon da ne saygısızlığımı gördün. Senin gibi hakaret mi ediyorum?Saygı kavramından haberiniz var mıydı...? Yine gözümden yaş geldi, pıt pıt...
Gerçekten ne demek istediğimi anlamadınz mı ...? Kişisel değil ama yazmadan geçmek istemiyorum insan önce kendine saygı duymalı ,Pardon da ne saygısızlığımı gördün. Senin gibi hakaret mi ediyorum?
Benim kendime gayet saygım var. Etrafıma da öyle.İnsanları aşağılamıyorum, hakaret etmiyorum asıl saygı budur.Gerçekten ne demek istediğimi anlamadınz mı ...? Kişisel değil ama yazmadan geçmek istemiyorum insan önce kendine saygı duymalı ,
Hemşerim bende bulancak kızıyım ne zaman yok ki kavgaMune tartışma var
Ya sen ne bu tesettür kafasındasın sürekli biz senin gibi islam kurallarına uymak zorunda değiliz nedense bütün tesettürlüler cinselliğe karşı ama sürekli cinsellik bölümündesin yeter artık ahlak bekçisi sen git kendi iffetine bak tek gecelik seviştik diye namussuz mu olduk boş insan boş bak yine delirdimÖzetle kullanılmış ,kullanılmaya devam edilen bir mendildiniz..Bana saygısızlık yapacağınıza kadınlık gururu,onuru olsun sizde azıcık...iflah olursunuz belki...
Belki müslüman değil ayrıca sexten zevk alan sadece kadınlar mıDilerim karşına seni çok seven sana değer veren bir insan evladı çıkar karşına. Bir aile kurur mutlu olursun. Bu adam senin yanına sadece sevişmek için gelir gider. Kendine değer vermez isen kimse sana değer vermez. Boşver sen tevbe et ve kimseye taviz verme..
Tesettür meselesi değil bence karakterle ilgili canım. Ama söylediğin doğru madem cinselliğe karşı bu bölümde ne işi var yani dimi. Aynen öyle namussuzluk cinsellikle mi oluyormuş. Ama bunlar böyle işte laf anlatamazsın. İnsanı deli ederler ama cevabını mahkemede vereceğim. Bu arada teşekkürler canm desteğin için.Ya sen ne bu tesettür kafasındasın sürekli biz senin gibi islam kurallarına uymak zorunda değiliz nedense bütün tesettürlüler cinselliğe karşı ama sürekli cinsellik bölümündesin yeter artık ahlak bekçisi sen git kendi iffetine bak tek gecelik seviştik diye namussuz mu olduk boş insan boş bak yine delirdim