belli ki öyle bi niyeti var düşüncem ne kadar doğru karşılanır acaba diye nabız yokluyorBisey merak ediyorum bunu neden merak ettin
Ayrıca burda karşılıklı hoşlanma ve çekim var duygusuz bir sevişme olmaz...Kızzzzlllaaaaaarrrrben geldim bisey merak ediyorum sırf sevismek için sevistiğiniz oluyor mu hiç? Yani erkekler böyle yapıyor ya... Mesela birini beğendiniz size çekici geldi, siz de ona çekici geldiniz sizle sevgili olmayacak ama sevismek istiyor belli.O da size çok çekici geliyorsa yapar mıydınız? Bakireliği falan sorun etmiyorsanız.
Ama sevgi yok hatta başka birini sevdiğini düşünAyrıca burda karşılıklı hoşlanma ve çekim var duygusuz bir sevişme olmaz...
Erkekleri anlamaya çalışıyorum tatlım öyle bi düsüncem olsa sadece düsüncede kalmaz hahhabelli ki öyle bi niyeti var düşüncem ne kadar doğru karşılanır acaba diye nabız yokluyor
Zaten fuckbuddy ilişkisi var .belli ki öyle bi niyeti var düşüncem ne kadar doğru karşılanır acaba diye nabız yokluyor
Erkekleri anlamaya çalışıyorum hani aldattıktam sonra 1kerelik bisey diyolar ya nedemek istiyolar onu anlamak istiyorum yani bizde bazen birini beğeniyoruz falan ama yaparmıyız genelde yani sevgilimiz olsada olmsada?Bisey merak ediyorum bunu neden merak ettin
o sevgi gercek mi oluyor şimdi?Ama sevgi yok hatta başka birini sevdiğini düşün
Başka birini severken asla doğru olmaz.Ama sevgi yok hatta başka birini sevdiğini düşün
Ahahaha hayatm o tam olarak öyle değil o ben onu seviyorum iliskimiz bu sekilde olsa da sevdiğim için birlikte oluyorum sen benim iliskiyi baya yanls anlamıssın:))) bu arada baya takip ettin sen beni thanksZaten fuckbuddy ilişkisi var .
Hmm sevgilim olmasi lazım sevgilim olmayan biriyle yapmazdım benim için tutku çok önemliErkekleri anlamaya çalışıyorum hani aldattıktam sonra 1kerelik bisey diyolar ya nedemek istiyolar onu anlamak istiyorum yani bizde bazen birini beğeniyoruz falan ama yaparmıyız genelde yani sevgilimiz olsada olmsada?