canım annemın dedesiz amanın en ünlü hafızlarındanmıs oturularmıs etrafına dinleerlermiş onu
o da bize aktardı ve annem kadar kitap okuyan bi kadın görmedım haftada 3-4 kitap okur saolsun nbize kitaplarını miras bırakacagını söyler hep torunlarıma kalsın kitaplarım der
sende öylesın canım butun bıldıklerını mumkun oldugunca çok kişiye anlat..isteyen alır dinler istemeyen dınlemez ama sen anlatmaktan vazgecme
nermin bezmen kurt seyt öyle mi haktann ilk kez duydum merak ettim ben de
alamuta önce başla olur mu
bazen etrafımdakiler bilgiçlik tasladığımı düşünüyor uzaklaşıyor benden ama alakası yok seviyorm bildiklerimi paylaşmayı :enbuyukkk:
evet hayatım kurt seyt&shura olan ilk kitap yani nermın bezmenın dedesi ve sevgılısını anlattıgı kitap
ikinciside kurt seyt&murka buda nermın bezmen ve dedesinin anlatıldıgı kıtap
süper bı tarıh ve aşk romanı helekı gerçek olamsı insanı çok etkılıyo
ve kıtabın arkasında kahramanların resmının olması ayrı bı tat
bazen etrafımdakiler bilgiçlik tasladığımı düşünüyor uzaklaşıyor benden ama alakası yok seviyorm bildiklerimi paylaşmayı :enbuyukkk:
Tamam canımkaydirigubbakcemile5
Bence yanlış düşünüyorsun canım. Bilgiçlik taslamak isteyenler kendilerini belli ediyorlar. Sen öyle değilsinyerimseniben
Canım içinde aşkta varsa zaten almadan edememkaydirigubbakcemile5
başucumdaki müzik bende okudum onu oda güzel..
şimdi kızıl nehirlere başladım.. gerilim romanı kendisi.. ilgisi çekene bilgiler..
hemde ne aşk var içinde
o aşka aşık olcaksın o kadar guzel anlatılmıski
ıkıncı kıtaptada evlılıkle ılgılı şeyler var
yani anlatılmaz yaşanır bence herkesın evınde olamsı gereken kitaplar...
Tamam canım bugün iş çıkışı 3 tane kitap alıyorumkaydirigubbakcemile5 Bazen işyerinde işlerim azaldığında canım sıkılıyor. Alıp okuyayım barizemuszemus
Tamam canım haber veririmkaydirigubbakcemile5
ama aşk dolu kıtap sevıyosun madem bu kitapları en az 2 kere okicana garantı verırım ben 9 kere falan okudum halada sıkıldıkça onları okurumkaydirigubbakcemile3
ohh ne güzel vallaselam ben geldim
balık mı hımmm cokacimcoook bayılırım
çok sevdiğim için de kokusu da temizlemesi de problem olmuyor benim için
balık olsun yeter cokacimcoook
cevizi unutmuştum bakCanım millet klasik müzik dinletiyor.. Biz de Kur'an dinletiriz. Hem daha yararlı.
Bir de hamilelikte bol bol ceviz yiyin kızlar. Beyin gelişimi için çok; ama çok yararlıymış
evet öncelikle Allahın rızasımalesef din adına cok bağnazlık cok hurafeler yapılıyor
cok iyi okunmasa bile sırf Allah rızası için okumak bile Onun katında ne kadar değerlidir alınyazımsın hiç öle düşünme
bencedegüzel fikir gerçekten de
temel önemli
oldu ozman :)))Canım merak etme. Sirkeli su bir kötülük yapmazkaydirigubbakcemile5 Gönül rahatlığıyla kullan yaniopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım a.s.
Ne güzel canım ya ben balıkgillerden çok az şeyler yiyebiliyorum.:kedi:
Canım o zaman şimdiden başlamak lazım okuma çalışmalarına. Çünkü bilmiyorum ben.
Ben de sevmem; ama dediğin gibi o şarkıyı çok beğendim. Çok güzel seslendirmiş.
Canım benim eşimde diyor. Çocuğumuza bebekliğinden itibaren ingilizce öğreteceğim diye. İngilizce konuşacakmış onunla.
hoşgeldin canımgeldim bile şekerlerrrrr
konu nedir neyden bahsedıyoruz bakalım
ende aynı şekildebenim de bu konuda çok eksikliklerim var
önce kendimiz öğrenmeliyiz tabi
aslında okuyabiliyorum ama seri değil
hem de doğru okuyabiliyor muyum çok emin değilim :kedi:
öncelikle bencede bu gereklihoşbuldum canımmm
evet bebeğin kulak aşinalığı olması çok onemlı ama bana kalırsa 3 yaşından sonra büyüyünce sadece arapça okumak değil önemli olan kuranın özünü öğrenmesi anlamını önemini değerini muhteşem öğretılerını bilmesi benim için daha onemli..
amin canım yaa inşCanım çok güzel gerçekten. İnşallah bizler de iyi yetiştiririz çocuklarımızı:Saruboceq:
Teocum sen ne zaman düşünüyorsun kısmetse?
ohh afiyet olsuncanım söylemesi ayaıp turşu yiyorum kayınvalıdem sağolsun çok guzel krumus getırmıs
yııyorum valla:))
canınız çekerse göndereyım iş yerine
evet gerçeği bu ama maalesef saçma olanı biliyo çoğu insankızlar nmesela iki bayram arası nikah kıyılmaz derler ugursuzluk getirirmiş halbuki uğur diye bişi yoktur
bir ikincisi efendimiz zamanında biri bayram günü cuma namazı öncesi nikah kıydırmak istemiş vo günde cuma günüyömüş efendimizde demişki iki bayram arası nikah olmaz kastettiği zaman bayram namazı ile cuma namazı arasındaki zaman dilimi cuma da müslümanlar için bayram ya nikahtan dolayı kimse bayramlaşamaz diye efendimiz uygun görmemiş ama malesef cahillik binlerce yıldır biz bunu ramazan ile kurban olarak algılamışız ama özüne inmeyi düşünmemişiz
Kızıl nehİrlerİ bende okumuŞtum
ya bu aralar paso ders ÇalıŞıyorum
kİtap okumayalı epey oldu((
Bir de bana sor:kedi: Bu 3 kitapla yeniden dönüş yapıcam uzun süreden sonra
evet ceviz Allah tan cevizi de balığı da cok severim bir arkadaşım yoğurt yememişti hamişliğinde bebişine ömür billah süt ve süt ürünleri yedirememişti ama bnm anam maşallah hiçbişeyden tiksinmemiş heralde işkembe corbasını bile cok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?