ben çıkıyorum kızlar
eşim geldi biraz onunla ilgileneyim
öpüyorum siizi opuyorumnanaktan
görüşürüz canım aşk dolu akşamlar:asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çıkıyorum kızlar
ben çıkıyorum kızlar
ben körü körüne anlatılanlara inanmayı reddederım
yani herşeye günah deyip insanları korkutuyolar yok yılanlar yok ateşler öcüler herşey günah deyip korkutuyolar ınsanı güzel dinimizden uzaklaştırıyolar
halbuki dinimiz güzellik dini..işte öyle neyse herkesın inancı kendine işte..
haklısın canım başlamak lazım aslında :kedi:Canım vallahi benim de var; ama hiçbir şey için geç kalmış değiliz. Öğrenmenin yaşı yok ne de olsayerimseniben
hımm canım bende araştırmıştım bunukızlar nmesela iki bayram arası nikah kıyılmaz derler ugursuzluk getirirmiş halbuki uğur diye bişi yoktur
bir ikincisi efendimiz zamanında biri bayram günü cuma namazı öncesi nikah kıydırmak istemiş vo günde cuma günüyömüş efendimizde demişki iki bayram arası nikah olmaz kastettiği zaman bayram namazı ile cuma namazı arasındaki zaman dilimi cuma da müslümanlar için bayram ya nikahtan dolayı kimse bayramlaşamaz diye efendimiz uygun görmemiş ama malesef cahillik binlerce yıldır biz bunu ramazan ile kurban olarak algılamışız ama özüne inmeyi düşünmemişiz
görüşürüz canımben çıkıyorum kızlar
tesekkürler butter cim
haklısın canım başlamak lazım aslında :kedi:
hımm canım bende araştırmıştım bunu
2 bayram arasını çoğu insan ramazanla kurban bayramı arası sanıyor :sm_confused:
görüşürüz canım
cnm alamut var müthiş
yazarı yabancıydı ama şiddetle tavsiye ederim sanırım vladimir miydi neydi
haktann ım anneni tebrik ediyorum ben de nasip olursa hep anlatmayı düşünüyorm
Kızlar bende kitaba başlamak istiyorum. Ne önerirsiniz? Böyle beni kendimden almalı kitap. Ben genelde tarih içerikli romanlar severim.
aaa evt cnm ama cok güzel pişman olmazsın
hemen ama hemen nermin bezmen kurt seyt ve shura ve kurt seyt ve murkayı al ve oku
ben 9 kere falan okudum her sıkıldıgımdada hala okurum
kitaplar nermin bezmenın dedesinin sevgilisi ve anneannesının hayatı ve aynı zamanda bolşevik ihtilali zamanını anlatıyo
kitap muhteşem
ilk okudugumda kitabı elimden bıraktıgımda bi baktım sabah 5 olmuş saat:)
şiddetle tavsıye ederım hayatım
cnm alamut var müthiş
yazarı yabancıydı ama şiddetle tavsiye ederim sanırım vladimir miydi neydi
haktann ım anneni tebrik ediyorum ben de nasip olursa hep anlatmayı düşünüyorm