caspersy içimde bi kıpırtı var... Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2009 12.174 0 206 - Yurtdışı 17 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi haktann #621 günaydınnn güzellerrr
A aLiNyAziMsIn Ziyaretçi 23 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi haktann #622 teolog .!.: merhaba alınyazımsın nasılsın nerelerdesiniz Genişletmek için tıkla... merhaba canım iyiyim sen nasılsın, ne var ne yok? eşim burda 15 gündür ama işler o kadar çokki izin bile alamadım 20 gün iznim var üstelik ( sen nasılsın ne varr ne yok ? haktann .!.: canım saol süper geçti tabı 6 gun beraberdık sonra kardesımı ugurladık şükürler olsun gezdık dolandık sohbet muhabbet işte geldi geçti... sen ansılsın çokmu yogunsun? Genişletmek için tıkla... ohh ne güzel olmuştur kimbilir :)) bende iyiyim canım acayip yoğunuz ya bugüne dek hiç bu kadar yoğınluk olmamıştı izin bile alamadım maalesef caspersy .!.: günaydınnn güzellerrr Genişletmek için tıkla... 5 gün gecikmeli günaydın canım kaydirigubbakcemile3 nasılsın?
teolog .!.: merhaba alınyazımsın nasılsın nerelerdesiniz Genişletmek için tıkla... merhaba canım iyiyim sen nasılsın, ne var ne yok? eşim burda 15 gündür ama işler o kadar çokki izin bile alamadım 20 gün iznim var üstelik ( sen nasılsın ne varr ne yok ? haktann .!.: canım saol süper geçti tabı 6 gun beraberdık sonra kardesımı ugurladık şükürler olsun gezdık dolandık sohbet muhabbet işte geldi geçti... sen ansılsın çokmu yogunsun? Genişletmek için tıkla... ohh ne güzel olmuştur kimbilir :)) bende iyiyim canım acayip yoğunuz ya bugüne dek hiç bu kadar yoğınluk olmamıştı izin bile alamadım maalesef caspersy .!.: günaydınnn güzellerrr Genişletmek için tıkla... 5 gün gecikmeli günaydın canım kaydirigubbakcemile3 nasılsın?