bizim oklul müdürü ve eşi eşide anaokulu öğretmeni bu bilgileri hep ondan ediniyorm 2 yaşında cocukları var öyle özenli yetiştiriyorlarki gıpta ediyorum ve onları örnek laıyorm cocugu da görseniz bıcır bıcır maşallah gecenlerde hasta olmuş cocuk uykusunda sayıklarken bile portakalı soydum başucuma koydum işte bu agız bu burun filan diye sayıklıyormuş nasuıl hoşuma gitti
haktancığım yedin mi bişeyler:1rolleyes:
hoşbuldum canımmm
evet bebeğin kulak aşinalığı olması çok onemlı ama bana kalırsa 3 yaşından sonra büyüyünce sadece arapça okumak değil önemli olan kuranın özünü öğrenmesi anlamını önemini değerini muhteşem öğretılerını bilmesi benim için daha onemli..
canım iyi okuyormuyum diye düşünme büyüklerimiz der ya yanlış okudunmu melekler düzeltir diye sen niyetini halis tuttugun sürece yanlış okurmuyum diye korkma
bizim oklul müdürü ve eşi eşide anaokulu öğretmeni bu bilgileri hep ondan ediniyorm 2 yaşında cocukları var öyle özenli yetiştiriyorlarki gıpta ediyorum ve onları örnek laıyorm cocugu da görseniz bıcır bıcır maşallah gecenlerde hasta olmuş cocuk uykusunda sayıklarken bile portakalı soydum başucuma koydum işte bu agız bu burun filan diye sayıklıyormuş nasuıl hoşuma gitti
canım iyi okuyormuyum diye düşünme büyüklerimiz der ya yanlış okudunmu melekler düzeltir diye sen niyetini halis tuttugun sürece yanlış okurmuyum diye korkma
Tabii ki canım. Arapça okumak için değil anlamını bilerek okuması daha iyi olur tabii ki..
canım söylemesi ayaıp turşu yiyorum kayınvalıdem sağolsun çok guzel krumus getırmıs
yııyorum valla:))
canınız çekerse göndereyım iş yerine
Canım çok güzel gerçekten. İnşallah bizler de iyi yetiştiririz çocuklarımızı:Saruboceq:
Teocum sen ne zaman düşünüyorsun kısmetse?
mesela ben arapça okumayı bılmıyorum ben kuranın mealini okuyorum o kadar guzelki o kadar akıcıki
bazen geceleri içime sıkıntı girer kalkar okurum
öğrenmek için daha da çok öğrenebılmek için o benı rahatlatır, bazen ağlatır...
inşallah herkes saçma sapan hurafeler yerıne kuranın kendısını okuyarak yaşar..
cnm inşallah 4 yada 5 ay sonra mart gibi hayırlısıyla
benimde bu konularda çok eksiğim var:kedi:
haktancığım afiyet olsun canım
ohh yarasın kaydirigubbakcemile3
cnm inşallah 4 yada 5 ay sonra mart gibi hayırlısıyla
benimde bu konularda çok eksiğim var:kedi:
haktancığım afiyet olsun canım
mesela ben arapça okumayı bılmıyorum ben kuranın mealini okuyorum o kadar guzelki o kadar akıcıki
bazen geceleri içime sıkıntı girer kalkar okurum
öğrenmek için daha da çok öğrenebılmek için o benı rahatlatır, bazen ağlatır...
inşallah herkes saçma sapan hurafeler yerıne kuranın kendısını okuyarak yaşar..
kızlar nmesela iki bayram arası nikah kıyılmaz derler ugursuzluk getirirmiş halbuki uğur diye bişi yoktur
bir ikincisi efendimiz zamanında biri bayram günü cuma namazı öncesi nikah kıydırmak istemiş vo günde cuma günüyömüş efendimizde demişki iki bayram arası nikah olmaz kastettiği zaman bayram namazı ile cuma namazı arasındaki zaman dilimi cuma da müslümanlar için bayram ya nikahtan dolayı kimse bayramlaşamaz diye efendimiz uygun görmemiş ama malesef cahillik binlerce yıldır biz bunu ramazan ile kurban olarak algılamışız ama özüne inmeyi düşünmemişiz
kızlar nmesela iki bayram arası nikah kıyılmaz derler ugursuzluk getirirmiş halbuki uğur diye bişi yoktur
bir ikincisi efendimiz zamanında biri bayram günü cuma namazı öncesi nikah kıydırmak istemiş vo günde cuma günüyömüş efendimizde demişki iki bayram arası nikah olmaz kastettiği zaman bayram namazı ile cuma namazı arasındaki zaman dilimi cuma da müslümanlar için bayram ya nikahtan dolayı kimse bayramlaşamaz diye efendimiz uygun görmemiş ama malesef cahillik binlerce yıldır biz bunu ramazan ile kurban olarak algılamışız ama özüne inmeyi düşünmemişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?