evet ceviz Allah tan cevizi de balığı da cok severim bir arkadaşım yoğurt yememişti hamişliğinde bebişine ömür billah süt ve süt ürünleri yedirememişti ama bnm anam maşallah hiçbişeyden tiksinmemiş heralde işkembe corbasını bile cok severim
süper yaaa
bzide her gece yattıktan sonra kitap okuyoruz
okuyoruz derken ben okuyorum eşim dinliyo ve uyuyo son zamanlarda modamız bu:)))
neden yoğurt yememiş hayatım? ilk defa duydum yoksa tiksindiği içinmi yememiş?
Canım ne güzel ya.. Ben eşimle yatağa bir yatışımızı hatırlarım bir de sabah kalktığımızıkaydirigubbakcemile3 Ben işyerinde okumak için alıcam genellikle bu kitapları. Bir de eşim yakın bir tarihte uzun süreliğine yurtdışına çıkacak. Yalnız ne yapayım ben de kitap okurum artık:gitme:
evt tiksindiği için cnm
çokmu uzun kalcak canım?
7-8 gün kadar canım:gitme: Evlendiğimizden bu yana en uzun süre ayrı kalacağımız zaman dilimi bumafoldumben
ayyyy işte o bıle çok gelıyo alıştıktan sonra bende 2 gunlugune memlekete gıttım ama özledim valla
ama mecburen ayrı kalanları düşününce bizim yaptıgımız ayıp oluyo
evet cidden çok hoş bir kitaphemen ama hemen nermin bezmen kurt seyt ve shura ve kurt seyt ve murkayı al ve oku
ben 9 kere falan okudum her sıkıldıgımdada hala okurum
kitaplar nermin bezmenın dedesinin sevgilisi ve anneannesının hayatı ve aynı zamanda bolşevik ihtilali zamanını anlatıyo
kitap muhteşem
ilk okudugumda kitabı elimden bıraktıgımda bi baktım sabah 5 olmuş saat:)
şiddetle tavsıye ederım hayatım
bende tavsiye ederim çok güğzel yazmışnermin bezmen kurt seyt öyle mi haktann ilk kez duydum merak ettim ben de
bizde eşimle beraberken okumadan yatmazdıkCanım ne güzel ya.. Ben eşimle yatağa bir yatışımızı hatırlarım bir de sabah kalktığımızıkaydirigubbakcemile3 Ben işyerinde okumak için alıcam genellikle bu kitapları. Bir de eşim yakın bir tarihte uzun süreliğine yurtdışına çıkacak. Yalnız ne yapayım ben de kitap okurum artık:gitme:
ayyy inşallah hiçbişeyden tıksınmeyız hamıle oldugumuz zaman allah hayırlısını versin inşallah
Aynen öyle canım ya.. Gitmek istemiyordu; ama mecbur işte. Ne yapalım sayılı gün çabuk geçer. Bir de Avrupa'ya da gitmiyor taaaa Uzak Doğu'ya:gitme:
Canım ne güzel ya.. Ben eşimle yatağa bir yatışımızı hatırlarım bir de sabah kalktığımızıkaydirigubbakcemile3 Ben işyerinde okumak için alıcam genellikle bu kitapları. Bir de eşim yakın bir tarihte uzun süreliğine yurtdışına çıkacak. Yalnız ne yapayım ben de kitap okurum artık:gitme:
7-8 gün kadar canım:gitme: Evlendiğimizden bu yana en uzun süre ayrı kalacağımız zaman dilimi bumafoldumben
Aynen öyle canım ya.. Gitmek istemiyordu; ama mecbur işte. Ne yapalım sayılı gün çabuk geçer. Bir de Avrupa'ya da gitmiyor taaaa Uzak Doğu'ya:gitme:
tez zamanda kavuşursun butter cim ben hiç ayrı kalmadım ama bnm eşimde izmir yolcusu gibi bir haftalığına ben de düşünüyorm ne yapacağım diye
tez zamanda kavuşursun butter cim ben hiç ayrı kalmadım ama bnm eşimde izmir yolcusu gibi bir haftalığına ben de düşünüyorm ne yapacağım diye
evet cidden çok hoş bir kitap
banada sen tavsiye etmiştim,
shura muhteşem, şuan murkadayım
bende tavsiye ederim çok güğzel yazmış
bizde eşimle beraberken okumadan yatmazdık
gelincede devam etcez inş
canım bende sana İpek Çalışlar-Latife Hanımı
Nazan BekiroğlununLa sonsuzluk hecesini(ademle havvayı anlatıyo ama hayal dışı çok güzel bi dille )
Okumadıysan İnce Memed serisini
Enson okuduğum Türkiye Mucizesi Cumhuriyeti (turgut ÖZAKMAN) tavsiye ederim
heleki cumhuriyeti 7-70 herkes okumalı
Birde Yüzyılın aşkları var okumak istediğm CAN Dündarındı galiba, herkes var tarihle beraber
ya bencede inş(
benim annem soğandan tiksinmiş ve ben asla sğan yiyemiyorum
canım allah kavustursun valla şimdiden kazasız belasız gıtsın gelsınde
özlersiniz birbirinizi artık azıcık dişinizi sıkcaskınız yeterkı işi olsun
kızlar evet dirimi de geçtim bana bakın üzülmeyin
rekor denemesindeyim nerdeyse
evliliğimizn 14. ayına girmek üzere olsakta
13 aydır ayrıyız :))
keşke en uzun ayrılığımız 6-7 aydan ibaret olsa
geçiyorum ayrı günü
ama tabiki alışınca uzaklar gözde büyüyo inş
yeterki hiçbirimiz ebedi ayrılık yaşamayalımda
geçer hepsi opuyorumnanaktan
geç oldu ama geldim
azcık işim kaldı yarına
kelebeğim 1 hafta azcık birbirinizi özlersiniz
bak erkekler içinde iyi oluyor
kıymetimizi daha çok anlıyorlar :kedi:
bizde film izleyemiyoruzAmin canım inşallah. Yakın uzak farketmiyor canım vallahi hasretlik irince araya.. Biz de eşimle netten görüşeceğiz artık napalımmafoldumben Saat farkı çok; ama o da yeter bize.
Seni de Allah kavuştursun canım. Kazasız belasız gitsin gelsin eşin.:Saruboceq:
Ne güzel canım ya. Biz beraber kitap okuyamıyoruz. Ancak film işte:kedi:
Sağol canımcım. İnşallah tek dileğim o kazasız belasız gidip gelsin:Saruboceq:
Özleyeceğimiz kesin zaten canım
amin canım ya inş, az kaldı vallainşallah alınyazımsın sende kavuşacaksın kocişine ve herşey rüya gibi gelecek sana
amin canım inş son olurAmin canım. Allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın :Saruboceq: İnşallah sizinde ilk ve son ayrılığınız olur canımcım:Saruboceq:
geç oldu ama geldim
azcık işim kaldı yarına
kelebeğim 1 hafta azcık birbirinizi özlersiniz
bak erkekler içinde iyi oluyor
kıymetimizi daha çok anlıyorlar :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?