- 4 Haziran 2022
- 44
- 21
- 8
- 25
- Konu Sahibi Betul ceten
-
Bunun sebebi cömert olmaları değil ki. O altınlar zaten eşinin arabasini yenilemesine, yeni iş kurmasına falan yarayacak. Sen kendinin sanıyorsun ama lütfen bugün bir bilezik satıp dolabını güzel elbiseler ve ayakkabılarla doldur. Bak bakalım tepkilerine. O zaman anlarsın o altınlar senin miymiş. Ayrıca ev zaten onların birikimi. Oğulları otursun diye vermiş. Herhangi bir hakkın yok o evde. Oğulları uzağa gitmesin, hep elinin altında , biraz da ona muhtaç olsun diye parasını böyle değerlendirmis insanlar. Bunun adı cömertlik degilcömert insanlar,oturduğumuz evi,ev eşyalarını,altınlarımı hatta giyeceğim kıyafetlere kadar eşimin ailesi aldı,maddi olarak hep destekçiler
İşte iki mobilya almışlar, bir ömürlük bedava hizmetçiyi kapmislar. Bugün bir tam zamanlı ev hizmetlisi asgari ücret+sigortasıyla 20 bin TL. Her geçen gün de fiyatı artacak. Oysa sen öyle misin? Bir kere almışlar, ömürlük hizmetçi.sabah erken gider kahvaltılarını hazırlardım,onlar yer gider diğer odada muhabbet ederlerdi eltimle bense bulaşıkları yıkardım,evlerini temizler akşam yemeklerine kadar hep yardımcı olurdum,hep imalı alttan alttan laf sokarlar,bense susardım,bugün bile susarım,çaylarını kahvelerini yapıp önlerine kadar götürürdüm,
Aile olalım istedim ,ama boşuna bi çabaymışNiye kendinizi sevdirmek için bu kadar uğraştınız ki? Bu çaba ters tepmiştir belki.
Yani o şehirdeki tek yaşayan insanlar eşinizin ailesi değildir heralde. Konu komşu ile tanışılır, bir kursa gidilir sosyalleşilir, hatta iş bulup çalışılır bu kadar sevgi dilenmektense.
Şu an yapmıyorum zaten,sadece durumu baştan anlayabilmeniz adına olanları yazdım,evde hobilerde bi yere kadar,insan sohbet,nuhabbet arıyo,insan arıyoEltiniz yalan yanlış laf taşımış ondan böyleler gibi geldi bana.
Ama sizde yaranmaya çalışmayın kim kendini sevdirmek istemiş de sevdirmiş ?
Normal davranın gidince öyle aşırı hizmetler etmeyin beklentiye girmeyin
Kitap film video spor evde yapılacak hobiler bulun sürekli toto totoya sıkılırsınız zaten.
İnsan birey olmadan aile olamaz. Siz birey olma kısmını atlamışsınız.Aile olalım istedim ,ama boşuna bi çabaymış
Dogru diyorsunuz ama gorumcelerden zaten arkadas olmazmis. Bebisi gezdirin soguk diye eve tikilmayin. Etraftaki yeni annelerle tanisirsiniz varsaŞu an yapmıyorum zaten,sadece durumu baştan anlayabilmeniz adına olanları yazdım,evde hobilerde bi yere kadar,insan sohbet,nuhabbet arıyo,insan arıyo
Hayır hamilelikte hiç bişey yaptırmadılar,zaten iki defa düşük yapmıştım, konu hassas olduğu için dikkatliydilerSiz hamileyken de mi size is yaptirdilar? Su an bebekle hala gidiyor musunuz yanlarina?
Eşim iyi kazanıyo,zaten çalışmama da asla izin vericek biri değil,çevre edinmek istiyorum ama şehir içinde yaşamıyoruz,konu komşu yok bu çevrede pek,kurslara gitmek istedim, maalesef buna da imkan oluşmadı bazı sebeplerden,yani kapana kısılmış gibiyim,başka bir yol aklıma gelmiyo,akıl almak için yazdım burayaBunun sebebi cömert olmaları değil ki. O altınlar zaten eşinin arabasini yenilemesine, yeni iş kurmasına falan yarayacak. Sen kendinin sanıyorsun ama lütfen bugün bir bilezik satıp dolabını güzel elbiseler ve ayakkabılarla doldur. Bak bakalım tepkilerine. O zaman anlarsın o altınlar senin miymiş. Ayrıca ev zaten onların birikimi. Oğulları otursun diye vermiş. Herhangi bir hakkın yok o evde. Oğulları uzağa gitmesin, hep elinin altında , biraz da ona muhtaç olsun diye parasını böyle değerlendirmis insanlar. Bunun adı cömertlik degil
İşte iki mobilya almışlar, bir ömürlük bedava hizmetçiyi kapmislar. Bugün bir tam zamanlı ev hizmetlisi asgari ücret+sigortasıyla 20 bin TL. Her geçen gün de fiyatı artacak. Oysa sen öyle misin? Bir kere almışlar, ömürlük hizmetçi.
Akıllı bir yatırım olmuş
Burada hayatım yok, çevrem yok diyene kadar çevre edin, kendini dinleyip kafayı yemeden önce. Ya bir işe basla iyi kötü,hem ayağın kesilir. Ya da kurslara git. İstanbuldaysan ismekler var. Her şehrin belediyesi kendince kurslar açıyor, ben küçük şehirde de yaşadım orada bile vardı. araştır, sorustur, git basla..çevre değiştirmek,meşgale edinmek sana her şeyden iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?