Neden onlar odalarina cekilince siz hizmetci gibi islerini yapmaya devam ediyorsunuz.. siz onlara hizmetci gibi davraninca girdugunuz deger se bundan daha fazlasi olmayacak. Maddi olarak herseyi aldilar diye bu duruma katlanmak zorunlulugunuz yok. Gerekirse verin aldiklarini, cikin o daireden. Ha hediyeyse zaten borclu hisseder gibi hizmetlerini yapmayin. Kendinize deger verdin, dik durun. Evlat yetistireceksiniz belki de, bu psikolojide ve kafayla olmamali. Ben mukemmelim demiyorum, benzer hatalari yaptigim icin sana tecrubeyle yaziyorum. Kendine deger ver ve hosuna gitmeyen ortamda dakika durma, seni sevmelerini bekleme. Sen onlarin sevgisine muhtac degilsin. Orada harcadigin hu vakitle kurslara gruplara katilip sosyalles. Ne imkan varsa yapmani tavsiye ederim, kahvelerine kadar yapman falan cidden cok gereksiz bir ozen. Koca insanlar kendi islerini yapaniyor mu, o rve bu yasananlardan sonra tekrar giderken biraz sorgulayin kendinize bunu hak gorusunuzu, nedenini, silkelenin kendinize gelin lutfen