Sizin daha çok ihtiyacınız var yukarda yazdığınz saçma yorumdan belliAllah akıl fikir versin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin daha çok ihtiyacınız var yukarda yazdığınz saçma yorumdan belliAllah akıl fikir versin.
Senin saygın falan yok üstte bi arkadaşa kafasız yazmıştın. 6 ay biriyle sevgili olup hiç hesap ödememek ödemeyi teklif bile etmemek hesabı erkek öder demek burdan gayet beleşçilik gibi görünüyor. Kendini feminist sanan tayfa ne ya. İyice saçmaladın.Benim herkesin görünüşüne saygım var ama siz beleşçi dedinz 3 5 kuruşun lafını yapıyor fln oldum benim demek istediğim çok farklı bir seydi oysa ben tabikide kız çevremle cıktgmda kimseye yedigimi içtiğini ödetmem kimsenin üzerinden geçinmeye ihtiyacım yok zaten çok.sukur cebimde para olmazsa cikmam siz kendini feminst sanan tayfa yakında erkeğin cebine harçlığını da koyarsnz eminim yazık size nasıl.anlamak isterseniz öyle anlayp yargılayın
Neden sürekli erkek ödüyor?Ne güzel beraber yiyin için ama hep o ödesin.Olmaz sen elini cebine atacaksın yok dese bile ara sıra sende katkı da bulunacaksinBen hesabı erkek öder diye bilirim 6 aylık bir ilişkim var her zman hesabi o öder ben teklif dahi etmem böyle gördüğüm için cevremde bana doğrusu bu gelirdi hep erkek arkadaşm bana 3 haftadr görüşelim demiyor bende dün telde baskı yaptı niye demiyorsun fln diye zamanın olmuyor dedi tatile gittik fln dedim boş zamnında oluyor demiyosun belki maddi manevi uygun olmuyorum dedi sizce bana laf mi soktu yani bana öyle geldi ?
Saygım var adı altın da kafasızsınız demek istiyor konu sahibesiSenin saygın falan yok üstte bi arkadaşa kafasız yazmıştın. 6 ay biriyle sevgili olup hiç hesap ödememek ödemeyi teklif bile etmemek hesabı erkek öder demek burdan gayet beleşçilik gibi görünüyor. Kendini feminist sanan tayfa ne ya. İyice saçmaladın.
Ne önemi var ki arada siz arada o ödesin hesabı bu konuda erkek öder diye bir kural olması saçma geliyor banaBen hesabı erkek öder diye bilirim 6 aylık bir ilişkim var her zman hesabi o öder ben teklif dahi etmem böyle gördüğüm için cevremde bana doğrusu bu gelirdi hep erkek arkadaşm bana 3 haftadr görüşelim demiyor bende dün telde baskı yaptı niye demiyorsun fln diye zamanın olmuyor dedi tatile gittik fln dedim boş zamnında oluyor demiyosun belki maddi manevi uygun olmuyorum dedi sizce bana laf mi soktu yani bana öyle geldi ?
Eşimle sevgiliyken bende ona demiştim ben erkek öder hesabı diye biliyorum bizde öyle falan ilk buluştuğumuzda kahvaltı yapmıştık o lavaboya gidince ben hesabı ödemiştim hayatımda ilk defa gelince şok olmuştu ondan sonra bidaha hiç ödemedim o hep bekledi söylediBen hesabı erkek öder diye bilirim 6 aylık bir ilişkim var her zman hesabi o öder ben teklif dahi etmem böyle gördüğüm için cevremde bana doğrusu bu gelirdi hep erkek arkadaşm bana 3 haftadr görüşelim demiyor bende dün telde baskı yaptı niye demiyorsun fln diye zamanın olmuyor dedi tatile gittik fln dedim boş zamnında oluyor demiyosun belki maddi manevi uygun olmuyorum dedi sizce bana laf mi soktu yani bana öyle geldi ?
Senin saygın falan yok üstte bi arkadaşa kafasız yazmıştın. 6 ay biriyle sevgili olup hiç hesap ödememek ödemeyi teklif bile etmemek hesabı erkek öder demek burdan gayet beleşçilik gibi görünüyor. Kendini feminist sanan tayfa ne ya. İyice saçmaladın.
Ne diyodu size hesabı ödeminizi mi açıkça öyle mi dediEşimle sevgiliyken bende ona demiştim ben erkek öder hesabı diye biliyorum bizde öyle falan ilk buluştuğumuzda kahvaltı yapmıştık o lavaboya gidince ben hesabı ödemiştim hayatımda ilk defa gelince şok olmuştu ondan sonra bidaha hiç ödemedim o hep bekledi söylediçok söyleyince birkere de kahve ısmarlamıştım 2 yıllık evliyiz hala lafını eder... sizinkide biraz cimri olabilir
Birkere ödedin bıraktın diyordu hep fake hareketler diyodu tabi hep espri yapıyordu bende diyordum göz boyamaydı o falanNe diyodu size hesabı ödeminizi mi açıkça öyle mi dedi
Valla ben saygı duyuyorum ama bakin Bakalm ilk kim başlatmış beleşçi 3 5 kuruşun hesabını yapıyor bilmem sevgilisinden geçiniyor diyeKızlar birbirinizin görüşüne saygı duymak yerine neden münakaşa ediyorsunuz![]()
Valla inanır mısınız ben hanımefendiye saygı duyuyordum ama, yorumlarım da gayet düzgündü .. çizgimi hiç bozmadım mesajları okuyabilirsiniz. Bir baktım ki hanımefendi benim görüşümden dolayı hem ben hem eşim ortak ödedik vs dediğimde o da sizin kafasızlığınız ne diyeyim ki dediKızlar birbirinizin görüşüne saygı duymak yerine neden münakaşa ediyorsunuz![]()
Ben size cevap dahi vermiyorum hala yazyrsnz yazmaya devam edin siz ciddiye almycam uğraşmam inan kiValla inanır mısınız ben hanımefendiye saygı duyuyordum ama, yorumlarım da gayet düzgündü .. çizgimi hiç bozmadım mesajları okuyabilirsiniz. Bir baktım ki hanımefendi benim görüşümden dolayı hem ben hem eşim ortak ödedik vs dediğimde o da sizin kafasızlığınız ne diyeyim ki dedişaşırdım kaldım . Haaa hanım efendi şimdi kem kum yapar siz en iyisi benim yazdıklarımı okuyun
![]()
Ama biz erkekleri banka olarak görmediğimiz için, aylar yıllar boyu onları kullanmadığımız için kafasız olduk herhalde :)
Bende sizi ciddiye almadığım için gördüğünüz üzere size yazmıyorumBen size cevap dahi vermiyorum hala yazyrsnz yazmaya devam edin siz ciddiye almycam uğraşmam inan ki![]()
Hahahhaha bu ne ya çocuk gibi her şeyi şikayet ediyor daha büyümemişsin sen küçücükken kavga edip annesine koşan çocuklar gibisin ah yazık kıyamam yaBende sizi ciddiye almadığım için gördüğünüz üzere size yazmıyorumhanım efendiye cevap verdim .. sahi siz daha ban yemediniz mi ?
Mune
Kazen
![]()
Mesajları okuyup arkadaşın şahsıma yaptığı hakaretten dolayı gereğinin yapılmasını rica ederim .. ben sitede tüm kurallara uymaya çalışıyorum. Burası açık bir platform hanımefendiye yorum yapmam karşılığında oda senin kafasızlığın cevabını aldım .
Gereğini yapacağınızı düşünüyorum şuana kadar hiç bir topikte saygımı çizgimi bozmadım aynısını kendim içinde istiyorum . Teşekkürler , Sevgiler![]()
Kıyma bana tatlışşşşşşşşşHahahhaha bu ne ya çocuk gibi her şeyi şikayet ediyor daha büyümemişsin sen küçücükken kavga edip annesine koşan çocuklar gibisin ah yazık kıyamam ya![]()
Aynen öyle çok teşekkür ederim ve cevap vermediğim halde yazılıyor ısrarla sitede yeniyim engel vs atmayıda bilmiyorum öyleWarya kıza beleşçi dediniz 3 5 kuruşun lafını yapıyor dediniz görgüsüz dediniz çıkdırttınız amaMune birtek bu kıza ban verirse yazık gerçekten. Hepinizi kınıyorum kız diyorki 6 ayda 2 kere yemek yedik hep tok gidiyorum zaten onunda lafını soktu bana diyor. 2 yemeği ödeyemeyen adam koca olacak ev geçindirecek. Kız ben asla hesap ödemem demiyor erkeğin ödemesi yakışan değil midir diyor. Kim ister hesap beklentisine giren erkeği erkek bu durumda atak taraf olur bayanda bir mana ile öder hesabı ezilmemek için rahat olmak için adam beklediği için olunca iş sevimsizleşiyor bence