• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgillikte hesabi sizce kim ödemeli?

Alıntılama yapamamışım ama üstte cevap yazdım

okudum evet ama çok farklı yerlerdeyiz. Sen hesap konusunu çok önemsiyorsun ben de iki sevgili arasında 3 kuruşluk yemekte sen-ben olmasının çok anlamsız olduğunu söylüyorum,

hatta sana bişey diyeyim mi, biz dışarı çıkarken erk arkım bana sadece ehliyetini al çanta manta taşıma der. Yani burda duyduğum şeyler çok ilginç kızlar.

eşimle ilk tanıştığımız dönemler çalışmıyordum buluşmaya çağırdığında annemden para aldıysam gidiyodum en son bu çıldırdı buluşmuyorum diye kardeşim demiş sonunda sana yük olmak istemiyor o zaman çok etkilenmiş öyle anlatır :)
ben asla erkek ödemeli diye taraf değilim bu kadınlar işlerinde gelince erkeler bizden üstün eşitlik yok der işlerine gelince erkek öder der cinsiyet ayrımına o kadar laf ederler ama erkek öder derler ilginç :)
ben de öderdim eşim de öderdi . zıtlaşırdık ödemek için en sonunda çareyi bulduk bir aylık para ayırırdık ben de o da bende dururdu gittiğimiz yerlerde öderrdik beraber olan paramızdan . Sen de çalışıp kazanıyosan niye ödemeyesin ki neden illa erkek ödesin. Güçlü ayakları üstünde duran bi kadınıdım hala da öyleyim yarın bir gün ayrılık olur bişey olur arkamdan ne laf ettiririm ne de hak alırım ben böyle düşünürdüm

Asıl senin dediğinle benim dediğim ayrı şey sen erken kalkmak içi o tuvaletteyse yani bi nevi mecburiyetten ödemekten bahsetmişsin. Ben ilişki yaşayan iki insan oturup bir şeyler yiyorsa iki tarafta arada bir ödemeli diyorum aynı şey değil. Burda erkek ödemeli diyen 3 kuruşun hesabını yapmıyor diyorsun ama konu sahibi diyor 6 Aydın sevgiliyiz hiç ödemedim erkek ödemeli ödemeyi teklif bile etmedim. Yuh yani insan birlikte bi şeyler yiyor nasıl ödemeyi teklif bile etmez bana gayet 3 kuruşun hesabı gibi geldi
3 5 kurusun lafini yapıyor olsam evden çıkmam lazm o zmaan heralde 😂😂😂😂
[/QUOTE]
6 Aydın hiç hesap ödememişsin ödemeyi teklif bile etmemişsin Burda insanlar birlikte yedikleri yemeğin parasını ödediler diye insanlara kafasız demişsin. Sen tam olarak 3 5 kuruşun peşinde hesabındasın.

Çok şükür hanfendi sizin göremediğiniz şeyleri görmüşmdr baba evinde 😂😂😂😂
Az önce kafasız diyordunuz :) Ne ara hanımefendi oldum yahuu :)
Hiç merak etmeyin, şikayet ettim sizi.. dilerseniz sizde edin :) ama ben şahsınıza hakaret etmediğim için ceza yemeyeceğim.. ama siz yiyeceksiniz :)

okudum evet ama çok farklı yerlerdeyiz. Sen hesap konusunu çok önemsiyorsun ben de iki sevgili arasında 3 kuruşluk yemekte sen-ben olmasının çok anlamsız olduğunu söylüyorum,

hatta sana bişey diyeyim mi, biz dışarı çıkarken erk arkım bana sadece ehliyetini al çanta manta taşıma der. Yani burda duyduğum şeyler çok ilginç kızlar.
Sürekli buluşuyorsunuz sürekli bir taraf hesap ödüyor sen ben olmamalı diye hiç hesaba karışmak istemiyorsunuz. Bana sevgilim öde demezdi ben tuvalete gitme bahanesiyle gider öderdim buna karşındakini düşünmek denir.

Övündüğünüz şeyin adı beleşcilik yalnız
Ne kadar itici keşke farkına varsanız ne yaptıgınızı dısarıdan nasıl göründügünüzü
Erkek arkadasınız varmıski kendini kullandırmamaya baslamıs
Kadın dediginin aileden görmüş olması ne kadar önemli bir kez daha farkettim
Manevi olarak uygun olmadığını söyleyerek bu konunun kendisini rahatsız ettiğini ima etmiş bence. Durumun beleşçilikten farkı yok.

Ben hesabı erkek öder diye bilirim 6 aylık bir ilişkim var her zman hesabi o öder ben teklif dahi etmem böyle gördüğüm için cevremde bana doğrusu bu gelirdi hep erkek arkadaşm bana 3 haftadr görüşelim demiyor bende dün telde baskı yaptı niye demiyorsun fln diye zamanın olmuyor dedi tatile gittik fln dedim boş zamnında oluyor demiyosun belki maddi manevi uygun olmuyorum dedi sizce bana laf mi soktu yani bana öyle geldi ?
Eşimle evlenmeden önce bazen ben öderdim bazen de . O her zaman ben ödeyeceğim desede olmaz bu sefer ben verecegim der ısrar ederdim

Az önce kafasız diyordunuz :) Ne ara hanımefendi oldum yahuu :)
Hiç merak etmeyin, şikayet ettim sizi.. dilerseniz sizde edin :) ama ben şahsınıza hakaret etmediğim için ceza yemeyeceğim.. ama siz yiyeceksiniz :)
Siz bence eşinizi işten alın o evde yatsn siz çalışın ona bakın o kafa yapısıda gördüm biraz sizi ben😂😂

Siz bence eşinizi işten alın o evde yatsn siz çalışın ona bakın o kafa yapısıda gördüm biraz sizi ben😂😂
Biz ikimizde çalışıyoruz canım :) Eşimin kazandığı ev kredisine, mutfak alışverişine, faturalara gidiyor.
Benim kazandığım ise aylık birikime ve gezmeye.. :) hani hayat müşterek ya.. hani evliyiz birlikte bişiler yapıyoruz falan :)
senin evliliğini düşündüm de şuan da.. yok, yok düşünemedim.. herneyse :) sizi ve beleş vari tavırlarınızı baş başa bırakıyorum..

Mune Mune yazdığım mesajları ve arkadaşın ettiği hakareti görüp gereğinin yapılmasını rica ediyorum.
teşekkürler.

Iliskilerimde yeri geldi ben odedim yeri geldi sevgilim odedi. Her defasinda hesabi erkege kitlemek bana onu kullanmak gibi geliyor. Teklif ederim baktim odetmeyecek o zaman sonrakini ben ismarliyorum yoksa kendi parami oderim der isin icinden cikarim. Ama yemek yemege gidipte arkama yaslanip elimi.cantama atmadan pasa pasa hesabi odemesini beklemem.ki.bence bir kiza bu yakismaz. Ben hep ayrilik olur arkamdan aman benim parami yedi dedirtmek de istemem en ideali herkes kendi hesabini odesin. Gezmeye git erkek yol parasini karsilasin mekana git hersey erkege ait eee bu adam para mi basiyor 🤣 evlendik hala ayniyim maasimi esim ceker senn paran bu benm param lafi olmaz aramizda

Erkegin ağırlığı olmali deyip bunu sadece hesap odemesine baglayinca yarin öbür gün burdaki konular gibi kayimvalidem herseyime karisiyor yok altinlarimi aldi yok gelinligimi onlar secti vs vs dememek de gerekiyor.
Agirlik sadece hesap oderken olmuyor.

Para yoktur amenna. Varsa ki baba evinde hepimizden cok gormussunuz yazdiginiza göre, biraz da görgü ve terbiye gorseymissiniz keşke.

Erkegin ağırlığı olmali deyip bunu sadece hesap odemesine baglayinca yarin öbür gün burdaki konular gibi kayimvalidem herseyime karisiyor yok altinlarimi aldi yok gelinligimi onlar secti vs vs dememek de gerekiyor.
Agirlik sadece hesap oderken olmuyor.

Para yoktur amenna. Varsa ki baba evinde hepimizden cok gormussunuz yazdiginiza göre, biraz da görgü ve terbiye gorseymissiniz keşke.
Hahah peki hesap ödeyince siz kaynana karışası varsa karışmıyor mu hiç bir şeye altınlara fln neyin kafası bu

Hahah peki hesap ödeyince siz kaynana karışası varsa karışmıyor mu hiç bir şeye altınlara fln neyin kafası bu
İnsan kafası.
Türkçe' de sesli harfleri de yazıyoruz, hatirlatmak isterim.
Biraz kendini gelistirsin genç kadınlarımız, cocuk buyutecekler ilerde, yazık.

Benim herkesin görünüşüne saygım var ama siz beleşçi dedinz 3 5 kuruşun lafını yapıyor fln oldum benim demek istediğim çok farklı bir seydi oysa ben tabikide kız çevremle cıktgmda kimseye yedigimi içtiğini ödetmem kimsenin üzerinden geçinmeye ihtiyacım yok zaten çok.sukur cebimde para olmazsa cikmam siz kendini feminst sanan tayfa yakında erkeğin cebine harçlığını da koyarsnz eminim yazık size nasıl.anlamak isterseniz öyle anlayp yargılayın

Back
X