- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
-
- Konu Sahibi siyahmelekk
tatlım kendini koru elbette ihtiyacın var tatile çocuğu tanıyosan ya da etrafında güvendiğin insanlar tanıyosa güzel ama yinede dikkat et onu tanıman için bir fırsat .Arkadaşlar ben çiçeği burnunda 19 yaşında bi üniversite öğrencisiyim. 5 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımla ayni okuldayiz o da 22 yasinda ve bu yaz tatile çıkmayı planladık fakat benim aileme bunu söylemem çok zor o yüzden okul gezisi dedim gideceğimiz yer antalya 1 hafta ya da 10 gün kalmayı düşünüyoruz ve çadırli kamp gibi bişey yapicaz aileme böyle olacağını ve antalyada olduğunu soyledim tamam dediler. Sadece grup olarak gidilecek diye biliyolar. Ama içim yinede huzursuz gizli olduğu için. Normalde arkadaşlarımizda gelecekti ama hiç biri ayarlayamadı. erkek arkadaşım, için rahat değilse sorun değil gelme darılmam ben dedi. Ama sadece onun için değil kendimde biraz kafa dağıtmak gezmek dolaşmak istiyorum sizce ne yapmalıyim fikirlerinizi bekliyorum.
tatlım kendini koru elbette ihtiyacın var tatile çocuğu tanıyosan ya da etrafında güvendiğin insanlar tanıyosa güzel ama yinede dikkat et onu tanıman için bir fırsat .
sana cinsel anlamda kötü bakmadan senin istemediğin hiç bir şeyi yapmıyorsa o çocuk temizdir sonuna kadar gidersin yok hemen kız bulduk benle tatile geldi dur ben bir bakayım diyorsa kaç hemen.
ve asla kendini antalyanın aşkın deniizin büyüsüne kaptırıp çocukla bir şeyler yapma her gün pişmanım yakamı bırakmıyor tehtit ediyor hamileyim haberlerini okuyoruz buradan açık ve net
teşekkür ederim canım zamanın gerçeği bu ne yazık kiçok güzel özetlemişsin.
teşekkür ederim canım zamanın gerçeği bu ne yazık ki