sevgiliyle tatil

erkek arkadaşımla 3 kere tatile çıktım, ne sepette bulundum , ne kolumu bacağımı kesti, ne de bana tecavüz etti. biz çok güzel zamanlar geçirmiştik. yine olsa imkanım yine giderim... tabi bizimki öyle 10 gün değil 2si 2 gün biri 4 günlüğüneydi.bence birini yakından tanımak için büyük fırsat. hıı aileye yalan söyleme işine gelince de , orası senin vicdanına kalmış.

bunu bızde yaptık
oda yaptı buda yaptı
kuzenımın bır kere yaptıgı kacamakta gruptan bır arkadsı denızde boguldu
ve gızlı okul gezısı ardına saklandıkları son yalan oldu
hep aklıma bu olay gelıyor

Sevgiliyle harika bir tatil olur kesinlikle ancak benim tek endişem 5 ay çok kısa bir süre gibi geldi. Ancak yinede gidecekseniz çadır yerine bir pansiyon,otel ayarlamaya çalışın. Kendimi düşünüyorumda asla yapamazdım sanırım çadırda.

ben de şehir dışında okudum. istesem, yapsam ruhları bile duymazdı. ama asla yapmadım. bi sefer babamdan gerçek bir gezi için izin istedim. babam aklı kaldığından izin vermedi, beraber gideriz dedi. ben bir günlüğüne bile olsa gitmedim. hep yanımda sanki ailem varmış gibi hareket ettim. hiç te pişman değilim. şimdi benim de bir evladım var. eğer böyle bir yalana maruz kalıp hele de öğrenirsem kahrolurdum

benim arkadaşım da yolda kaza geçirdi kalça kemiği kırıldı.işin daha da vahim tarafı adam (23 yaşındaydı) evli ve bir çocuklu çıktı.yani herkese rezil olundu hala da olunmaya devam etmekte.ama kız için iyi oldu gibi bişey evli adamdan kurtulmuş oldu.şimdi anlatınca tuhaf oldum senaryo gibi

Bende ailene yalan söyleme kısmına değinmeyeceğim, çünkü hepimiz ama küçük ama büyük yalanlar söylemek zorunda kalıyoruz. Ama bu, ailene bugün kız arkadaşlarımla buluşucam diyip gidip bir cafede sevgilinle oturup gelmek gibi basit bir şey değil. 10 gün diyorsun az bir zamandan bahsetmiyorsun. Ben ailem bir şekilde yalanımı öğrenir diye korkardım açıkçası. Çünkü öğrenirlerse bir daha hiçbir zaman sana güvenemeyecekler, belki de sana kısıtlamalar getirecekler.

Ayrıca uzak bir yere uzun süreliğine gidiliyorsa bence yanında tam olarak kimler olduğunu ailenin bilmesi gerekiyor. Yol hali bu, insanın başına hesaplayamayacağı şeyler gelebilir. İşin ya sapık, ya katil çıkarsa kısmından bahsetmek istemiyorum zira adam manyağın önde gideniyse bugün tatilde olmaz yarın başka bir yerde yine aklındakini gerçekleştirmek ister. Yani minibüste bile katledilen kızların olduğu bir ülkedeyiz, olayı sadece tatile indirgemek saçma olur. Ama sen yine de 5 aydır tanıdığın adama sanki sana hiç yanlış yapmazmış gibi güvenme.

Ben doğru bulmuyorum. Sevgiliyle tatile gitmeyi değil, aileden gizlemeyi. Çok doğru mu? Orası senin içine kalmış. Gideni yadırgamam. Yine bir arkadaş gurbuyla gitseydiniz 5-10 kişi, içinde sevgilinizin olduğunu söylemeseydiniz olabilirdi belki. Ama bu şekilde başbaşa uygun değil Allah korusun başına bir şey gelse ilk yardımına koşacak ailen ve karşılaşacakları şey ağır olacak ya da yarın bir gün duysalar.
5 aydır tanıdığın biri, ileride önüne çıkartmayacağını bilemezsin. Varsa dahil edilebilecek arkadaşlarınız edin, aksi durumda kendin de bir şey anlamayacaksın aksine kafan dağılmak yerine huzursuzlukla dolacaksın.
Karar senin en azından annene söyle ya da babana, ablana kiminle yakınsan. Hiç değilse biri bilsin, bu seni rahatlatır.

sevgiliyle tatile gidilmez demeyeceğim ama bunu ailene yalan söyleyerek yapma. orda başına bir şey gelir bir kaza geçirirsin Allah korusun ortaya çıkar yalanın. hem sürekli diken üstünde olur insan. annen baban aradığında bile elin ayağına dolaşır. ben olsam gitmezdim.tabi tercih senin.

Bunu en iyi sen bilirsin.
Yani 5 ay kısa bir süre olabilir ama az çok tanımışsındır sevgilini.
Tavsiyem kamp değil de butik otele falan gidin bence.

5 ay erken bence tatil için.. Ayrıca benim başıma bir şey gelmedi diyenlerde ilginç. Başına bir iş gelenler bilerek gidiyorlar sanki.. Birde küçüksün daha 25 falan olsan git. 19 bütün hatalara açık bir yaş..

Bunu en iyi sen bilirsin.
Yani 5 ay kısa bir süre olabilir ama az çok tanımışsındır sevgilini.
Tavsiyem kamp değil de butik otele falan gidin bence.

Tam bunu yazacaktım.

Yani, otellerde kimlik alınıyor diye kamp düşünmeyin.

Her sonucu düşünün. Gençsiniz, aklınıza koyarsanız burada 100 sayfa "gitme" dese de gidersiniz. En azından, "pişman olmam" diyebiliyorsanız, yapın.

Hem Antalya zaten kimlik sorarlar ama aynı odada kalmaları sorun bile olmaz.
Sonra buraya gelip sevgilim benden ayrıldı elinde foto,video var- demeyecekseniz, yaptığınızın arkasında duracaksanız gidin bence de.

5 ay çok erken ama aranızdakı ilişkiyi, birbirinizi tanıma seviyenizi bilemeyiz.
türlü türlü şeyler var canım dünyada her gün neler oluyor, sevgilimdir yapmaz falan deme.
iyi düşün karar ver.. gidersen de iyi tatiller:)

en önemliside ateşle barut yanyana durmaz demişler. illaki yanyana yatacaksınız sonucunu düşünmeden hareket etmeyin lütfen. biraz mantıklı düşünün

Burada insanlar adamın kesme, biçme, öldürme, psikopat çıkma ihtimalinden bahsediyorlar. Siz de diyorsunuz ki "En önemlisi de ateşle barut yan yana durmaz demişler...". En önemlisi bu yani? Enteresan.

Ailenin haberi olmadan hiç bir yere gitmemelisin arkadaşım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir hafta on gün çok uzun bir süre bide çiçeği burnunda 19 yaşında üni. Öğrencisi nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…