- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
-
- Konu Sahibi siyahmelekk
ben sana gıtme demeyecegım ama bırkaç sey soylemek ıstıyorum..Arkadaşlar ben çiçeği burnunda 19 yaşında bi üniversite öğrencisiyim. 5 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımla ayni okuldayiz o da 22 yasinda ve bu yaz tatile çıkmayı planladık fakat benim aileme bunu söylemem çok zor o yüzden okul gezisi dedim gideceğimiz yer antalya 1 hafta ya da 10 gün kalmayı düşünüyoruz ve çadırli kamp gibi bişey yapicaz aileme böyle olacağını ve antalyada olduğunu soyledim tamam dediler. Sadece grup olarak gidilecek diye biliyolar. Ama içim yinede huzursuz gizli olduğu için. Normalde arkadaşlarımizda gelecekti ama hiç biri ayarlayamadı. erkek arkadaşım, için rahat değilse sorun değil gelme darılmam ben dedi. Ama sadece onun için değil kendimde biraz kafa dağıtmak gezmek dolaşmak istiyorum sizce ne yapmalıyim fikirlerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar ben çiçeği burnunda 19 yaşında bi üniversite öğrencisiyim. 5 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımla ayni okuldayiz o da 22 yasinda ve bu yaz tatile çıkmayı planladık fakat benim aileme bunu söylemem çok zor o yüzden okul gezisi dedim gideceğimiz yer antalya 1 hafta ya da 10 gün kalmayı düşünüyoruz ve çadırli kamp gibi bişey yapicaz aileme böyle olacağını ve antalyada olduğunu soyledim tamam dediler. Sadece grup olarak gidilecek diye biliyolar. Ama içim yinede huzursuz gizli olduğu için. Normalde arkadaşlarımizda gelecekti ama hiç biri ayarlayamadı. erkek arkadaşım, için rahat değilse sorun değil gelme darılmam ben dedi. Ama sadece onun için değil kendimde biraz kafa dağıtmak gezmek dolaşmak istiyorum sizce ne yapmalıyim fikirlerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar ben çiçeği burnunda 19 yaşında bi üniversite öğrencisiyim. 5 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımla ayni okuldayiz o da 22 yasinda ve bu yaz tatile çıkmayı planladık fakat benim aileme bunu söylemem çok zor o yüzden okul gezisi dedim gideceğimiz yer antalya 1 hafta ya da 10 gün kalmayı düşünüyoruz ve çadırli kamp gibi bişey yapicaz aileme böyle olacağını ve antalyada olduğunu soyledim tamam dediler. Sadece grup olarak gidilecek diye biliyolar. Ama içim yinede huzursuz gizli olduğu için. Normalde arkadaşlarımizda gelecekti ama hiç biri ayarlayamadı. erkek arkadaşım, için rahat değilse sorun değil gelme darılmam ben dedi. Ama sadece onun için değil kendimde biraz kafa dağıtmak gezmek dolaşmak istiyorum sizce ne yapmalıyim fikirlerinizi bekliyorum.
ayyy ben de öyleydimBen eşimle balayına gittiğimde bile annem yada babam aradığında panik yapardım sanki gizli kapaklı bi iş çeviriyomuşum gibi, maşşallah yeni nesilde nasıl cesaret varsa artık...
Yapma yavrum, 5 aylık bi adama bu kadar güvenme.