Sevgiliyle sogukluk

Ciciciss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
9
2
1
27
Sevgilimle daha yeni tanıştık. Eski sözlüsünü unutmuştu ama benim sürekli konusunu açmam üzerine bana karşı soguklaştı. Ne ayrılabililiyoruz. Ne de beraber olabiliyoruz. Geçmiş takıldı peşimize. Düzelmesi için sizce ne yapmam lazım ? Çünkü beraberken çok mutluyuz ayrılınca sorun yaşıyoruz

Peşinize takılan geçmiş değil sizin takıntılı ruhunuz.

İlişkinin hemen ardından sevgili iseniz sıkıntı. Bugün olmasa yarın patlak verir . Kendi unuttup siz unutmadıysanız sıkıntı. Açtıkça eski konuyu ben garipserdim. Kişi kendisinin aynasıdır. Ve genelde içimizde anlatamadıklarımız, atlatamadıklarımız nedeniyle kurcalarız. Bu kadar şüpheniz var ise ya ayrılma gibi bir düşünce var bilinç altınızda. Yani unutamadım dese ima etse napcakzınız. Unuttum demiş ya da ima etmiş . Kurcalamaya devam etmişsiniz. Bitmiş işte yani

O kadar karmaşık bir durum haline geldikki. Çok düşünüyorsan geçmişi git barış diyorum öyle bir derdim yok onu sevdiğimi soylemiyorum sadece anlık aklıma gelmeye başladı bu dedi. Buda sen sürekli konusunu açtığın oldu demişti. Ve ben bunun üzerine de ayrıldım kendisinden bu sefer de oturdu ağladı karşımda seni bırakmak istemiyorum diye. Anlayacağınız ne istediğini şuan kendi de bilmiyor kafası karışmış sanırım. Benim bu konuda yapacağım şey ne onu da hiç bilmiyorum. Düzelmesi adına

Yav bırak onu sen bildiğin ayrılıyım ama beni suçlama oyunu yapıyor. Kötü ben olmayayım diyo yani. Aman next

Geçmiş peşinize takılmıyor, sizin hastalık derecesindeki takıntılarınız yüzünden geçmiş geçmişte kalmıyor.
Çok düşünüyorsan geçmişi git barış diyorum öyle bir derdim yok onu sevdiğimi soylemiyorum sadece anlık aklıma gelmeye başladı bu dedi. Buda sen sürekli konusunu açtığın oldu demişti.

Sürekli bahsederseniz tabii ki aklından çıkmaz. Ne bekliyordunuz?

Düzelmesi için fikir ?
Ayrıl. Bugün düzelse ne olur . Evlenince birinin iki lafıyla aklım karıştı derse . Birde buradan bak bence. Ama illa düzeltmek ise; sevdiği haz aldığı birşeyi ölümsüzleştir. Erkekler duygusuz diye yapmayız böyle jestler ama malesef odunların içinde minik bir serçe oluyor. Atıyorum resimlerinizi ondan habersiz düzenle bir albüm yap . Sonrada bir Gül ver özür dile. Dilek balonu falan uçur. Geçmiş kapandı de bir daha açma. Bir de dua et arkadaşları arasında falan eski ilişki hakkında konuşulup kafası karışmasın. Kusura bakma ama erkek arkadaşın bence haksız. Elbette sende hata etmişsin eskiyi sürekli dürtmekle ama her ilişkide olabiliyor. Kızlar sorabiliyor alınabilir kıskanabilir. Normal ve olağan .. sevgilin manipüle etmiş seni gibi duruyor. Ben yazayım yine .

Ya ilahi hiç güleceğim yoktu gül Alıcam sen kısacası peşinde köpek ol diyosun gururumdan ödün vereceğime basit bir şekilde çıkartırım hayatımdan

Ya ilahi hiç güleceğim yoktu gül Alıcam sen kısacası peşinde köpek ol diyosun gururumdan ödün vereceğime basit bir şekilde çıkartırım hayatımdan
E bende onu diyorum ya. Karşı taraf o ayarı çekmiş kısaca. zorluyorsa çıkar gitsin.

Böyle bir düşünceniz varsa bile 1 kez sorarsınız aklında o mu var diye hayır diyorsa hayırdır cevap sürekli kurcalamak hem özgüven eksikliği hem de güvensizlik belirtisi. Aklına sokan siz olmuşsunuz takıntınız yüzünden güvenmiyorsanız öyle düşünüyorsanız ayrılmalıydınız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…