Sevgilimle daha yeni tanıştık. Eski sözlüsünü unutmuştu ama benim sürekli konusunu açmam üzerine bana karşı soguklaştı. Ne ayrılabililiyoruz. Ne de beraber olabiliyoruz. Geçmiş takıldı peşimize. Düzelmesi için sizce ne yapmam lazım ? Çünkü beraberken çok mutluyuz ayrılınca sorun yaşıyoruz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Peşinize takılan geçmiş değil sizin takıntılı ruhunuz.Sevgilimle daha yeni tanıştık. Eski sözlüsünü unutmuştu ama benim sürekli konusunu açmam üzerine bana karşı soguklaştı. Ne ayrılabililiyoruz. Ne de beraber olabiliyoruz. Geçmiş takıldı peşimize. Düzelmesi için sizce ne yapmam lazım ? Çünkü beraberken çok mutluyuz ayrılınca sorun yaşıyoruz
Düzelmesi için ne yapabilirim ?Peşinize takılan geçmiş değil sizin takıntılı ruhunuz.
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Geçmişi didiklemeyi bırakabilirsinizDüzelmesi için ne yapabilirim ?
Bir kere didikleyince eşşegin aklına karpuz kabuğu sokunca böyle oluyor işte geçmişi şuan açmasam bile o soğukluk geçmiyor. O soğukluğu düzeltmek için birşeyler yapmak istiyorumGeçmişi didiklemeyi bırakabilirsiniz
- 27 Aralık 2020
- 815
- 1.245
- 33
- 34
İlişkinin hemen ardından sevgili iseniz sıkıntı. Bugün olmasa yarın patlak verir . Kendi unuttup siz unutmadıysanız sıkıntı. Açtıkça eski konuyu ben garipserdim. Kişi kendisinin aynasıdır. Ve genelde içimizde anlatamadıklarımız, atlatamadıklarımız nedeniyle kurcalarız. Bu kadar şüpheniz var ise ya ayrılma gibi bir düşünce var bilinç altınızda. Yani unutamadım dese ima etse napcakzınız. Unuttum demiş ya da ima etmiş . Kurcalamaya devam etmişsiniz. Bitmiş işte yaniSevgilimle daha yeni tanıştık. Eski sözlüsünü unutmuştu ama benim sürekli konusunu açmam üzerine bana karşı soguklaştı. Ne ayrılabililiyoruz. Ne de beraber olabiliyoruz. Geçmiş takıldı peşimize. Düzelmesi için sizce ne yapmam lazım ? Çünkü beraberken çok mutluyuz ayrılınca sorun yaşıyoruz
İlişkinin hemen ardından sevgili iseniz sıkıntı. Bugün olmasa yarın patlak verir . Kendi unuttup siz unutmadıysanız sıkıntı. Açtıkça eski konuyu ben garipserdim. Kişi kendisinin aynasıdır. Ve genelde içimizde anlatamadıklarımız, atlatamadıklarımız nedeniyle kurcalarız. Bu kadar şüpheniz var ise ya ayrılma gibi bir düşünce var bilinç altınızda. Yani unutamadım dese ima etse napcakzınız. Unuttum demiş ya da ima etmiş . Kurcalamaya devam etmişsiniz. Bitmiş işte y
O kadar karmaşık bir durum haline geldikki. Çok düşünüyorsan geçmişi git barış diyorum öyle bir derdim yok onu sevdiğimi soylemiyorum sadece anlık aklıma gelmeye başladı bu dedi. Buda sen sürekli konusunu açtığın oldu demişti. Ve ben bunun üzerine de ayrıldım kendisinden bu sefer de oturdu ağladı karşımda seni bırakmak istemiyorum diye. Anlayacağınız ne istediğini şuan kendi de bilmiyor kafası karışmış sanırım. Benim bu konuda yapacağım şey ne onu da hiç bilmiyorum. Düzelmesi adına
- 27 Aralık 2020
- 815
- 1.245
- 33
- 34
Yav bırak onu sen bildiğin ayrılıyım ama beni suçlama oyunu yapıyor. Kötü ben olmayayım diyo yani. Aman nextO kadar karmaşık bir durum haline geldikki. Çok düşünüyorsan geçmişi git barış diyorum öyle bir derdim yok onu sevdiğimi soylemiyorum sadece anlık aklıma gelmeye başladı bu dedi. Buda sen sürekli konusunu açtığın oldu demişti. Ve ben bunun üzerine de ayrıldım kendisinden bu sefer de oturdu ağladı karşımda seni bırakmak istemiyorum diye. Anlayacağınız ne istediğini şuan kendi de bilmiyor kafası karışmış sanırım. Benim bu konuda yapacağım şey ne onu da hiç bilmiyorum. Düzelmesi adına
- 25 Kasım 2021
- 1.059
- 5.451
- 88
Geçmiş peşinize takılmıyor, sizin hastalık derecesindeki takıntılarınız yüzünden geçmiş geçmişte kalmıyor.
Sürekli bahsederseniz tabii ki aklından çıkmaz. Ne bekliyordunuz?
Çok düşünüyorsan geçmişi git barış diyorum öyle bir derdim yok onu sevdiğimi soylemiyorum sadece anlık aklıma gelmeye başladı bu dedi. Buda sen sürekli konusunu açtığın oldu demişti.
Sürekli bahsederseniz tabii ki aklından çıkmaz. Ne bekliyordunuz?
Düzelmesi için fikir ?Yav bırak onu sen bildiğin ayrılıyım ama beni suçlama oyunu yapıyor. Kötü ben olmayayım diyo yani. Aman next
- 25 Kasım 2021
- 1.059
- 5.451
- 88
Psikoloğa gidin.Benim bu konuda yapacağım şey ne onu da hiç bilmiyorum.
Bu komik tavsiyen için tşkPsikoloğa gidin.
- 25 Kasım 2021
- 1.059
- 5.451
- 88
Gayet ciddiyim, psikolojik desteğe ihtiyacınız var. İster gidin ister gitmeyin bana ne? Ben sizin için söylüyorum.Bu komik tavsiyen için tşk
- 27 Aralık 2020
- 815
- 1.245
- 33
- 34
Ayrıl. Bugün düzelse ne olur . Evlenince birinin iki lafıyla aklım karıştı derse . Birde buradan bak bence. Ama illa düzeltmek ise; sevdiği haz aldığı birşeyi ölümsüzleştir. Erkekler duygusuz diye yapmayız böyle jestler ama malesef odunların içinde minik bir serçe oluyor. Atıyorum resimlerinizi ondan habersiz düzenle bir albüm yap . Sonrada bir Gül ver özür dile. Dilek balonu falan uçur. Geçmiş kapandı de bir daha açma. Bir de dua et arkadaşları arasında falan eski ilişki hakkında konuşulup kafası karışmasın. Kusura bakma ama erkek arkadaşın bence haksız. Elbette sende hata etmişsin eskiyi sürekli dürtmekle ama her ilişkide olabiliyor. Kızlar sorabiliyor alınabilir kıskanabilir. Normal ve olağan .. sevgilin manipüle etmiş seni gibi duruyor. Ben yazayım yine .Düzelmesi için fikir ?
Ya ilahi hiç güleceğim yoktu gül Alıcam sen kısacası peşinde köpek ol diyosun gururumdan ödün vereceğime basit bir şekilde çıkartırım hayatımdanAyrıl. Bugün düzelse ne olur . Evlenince birinin iki lafıyla aklım karıştı derse . Birde buradan bak bence. Ama illa düzeltmek ise; sevdiği haz aldığı birşeyi ölümsüzleştir. Erkekler duygusuz diye yapmayız böyle jestler ama malesef odunların içinde minik bir serçe oluyor. Atıyorum resimlerinizi ondan habersiz düzenle bir albüm yap . Sonrada bir Gül ver özür dile. Dilek balonu falan uçur. Geçmiş kapandı de bir daha açma. Bir de dua et arkadaşları arasında falan eski ilişki hakkında konuşulup kafası karışmasın. Kusura bakma ama erkek arkadaşın bence haksız. Elbette sende hata etmişsin eskiyi sürekli dürtmekle ama her ilişkide olabiliyor. Kızlar sorabiliyor alınabilir kıskanabilir. Normal ve olağan .. sevgilin manipüle etmiş seni gibi duruyor. Ben yazayım yine .
- 27 Aralık 2020
- 815
- 1.245
- 33
- 34
E bende onu diyorum ya. Karşı taraf o ayarı çekmiş kısaca. zorluyorsa çıkar gitsin.Ya ilahi hiç güleceğim yoktu gül Alıcam sen kısacası peşinde köpek ol diyosun gururumdan ödün vereceğime basit bir şekilde çıkartırım hayatımdan
- 12 Ocak 2022
- 231
- 249
- 18
Böyle bir düşünceniz varsa bile 1 kez sorarsınız aklında o mu var diye hayır diyorsa hayırdır cevap sürekli kurcalamak hem özgüven eksikliği hem de güvensizlik belirtisi. Aklına sokan siz olmuşsunuz takıntınız yüzünden güvenmiyorsanız öyle düşünüyorsanız ayrılmalıydınız bence