- 12 Mayıs 2019
- 43
- 35
- 26
- Konu Sahibi depressivepingu
Merhaba arkadaşlar, 22 yaşındayım 2 yıllık ilişkim var çok şükür allah nazarlardan saklasın çok güzel ilişkimiz var, iyi de birbirimize ayak uydurabiliyoruz büyük problemlerimiz tabi oldu ama hepsinin üstesinden geldik sevgimiz büyük birbirimize güvenimiz tam, fakat şöyle bi problemim var ben üni nedeniyle bi kız arkadaşımla yaşıyorum bi yıldır ama kendisine hiç katlanamıyorum, zaten normalde de zor katlanırdım ama aynı evde yaşamak cidden zor, sürekli ilgi istiyor ki ben sevmediğim insana ilgi göstermeyi asla sevmem, sürekli dibimde az başka yerde kalmaya gitsem (mesela sevgilimin evi) 1 günden fazla kalmama izin vermiyor yalnız kalamıyorum korkuyorum diyor geldiğimde ise beni azarlıyor benimle ilgilen diye, uzaktan bile yetiyor sürekli mesaj atıp arıyor artık katlanamıyorum ona şu an ailemin evindeyim onlar onun yanından çıkmamı istiyorlar bunu ona da nasıl söylicem bilmiyorum (benden başka arkadaşı yok) her neyse asıl konuya gelelim, ben 2 yıllık ilişkimi babama yeni söyledim gayet iyi karşıladı evlilikten bahsetti "2 yıl onu tanıman için avantaj olmuştur bir insanı %100 tanıman için onunla ya aynı evde yaşarsın ya da yolculuğa çıkarsın sen şu an onu %60 tanımışsın" dedi, bu yaz inşallah olursa birlikte bi yolculuğumuz olacak ama babam bilmiyor ki zaten bizim bir birlikteliğimiz ve sık olmasa da aynı evde vakit geçirmişliğimiz var, ben onunla aynı evde vakit geçirebilir miyim evet geçirebilirim yemeklerimde yardım eder temiz insandır birlikte oyun oynamayı severiz (ki zaten oyun bağımlısıyım) ben oynamadığım zaman bıkmadan onu izlerim birlikte film/dizi izleriz sıkılırsak aramızda oyun uydururuz muhabbet ederiz, bazen sinirlenip küssek birbirimize 5 dk sonra şaklabanlığa başlarız yani bugüne kadar hayalini kurduğum bir ilişkiye sahibim ve bunu aynı eve taşımak istiyorum. Kendisi hem okuyor hem de çalışıyor (antrenör) ben de öyleyim seneye zaten son sınıf olucaz, ben düşünüyorum ki insan evlenmeden önce o kişiyle aynı evde yaşamalı ki tecrübe edinmeli, evlenmek sevgililikten daha ciddi bi adım çünkü ve bu konuda sürekli yeni evli gelinlerin koca şikayetleri var ben onlardan biri olmak istemiyorum, sizce babama bunu nasıl belirtebilirim? Anlayışlı insandır ama maalesef ailem millet ne der kafasından kurtulamıyor ve dinlerine bağlı, kendileri de benim yaşımda evlendi bana bakıp "çocuk yaşımızda evlenmişiz insanlar bize çocuk diyordu hiç takmazdık" diyip aralarında gülüşüyorlar. Benim önümde iki seçenek var ya başka kız arkadaşımla aynı eve çıkarım (o kız genellikle gidip sevgilisinin evinde kalıyor zaten benim sevgilim ara sıra gelir) ya da ailemi ikna ederek direk sevgilimle çıkarım. Sizce acele mi ediyorum yoksa tam zamanı mı? Lütfen yardımcı olur musunuz