Sevgiliye telefon alma konusu ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Selam hanımlar
Şimdi ben size kafamı karıştıran bi konudan bahsetcem erkek arkadaşım askerde usta birliğinde telefon kullanamıyolar ama kargoyla gelirse bişeyin için de açıp bakmıyolarmış . Konu açıldı işte bende aslında telefon olsa gönderebiliriz fln dedim .
iki gündür sürekli bu konu açılıyo şimdi bende ikinci el telefon yok çevremde de yok annengile fln söyle diyorum bizde telefon yok dedi . Neyse konu dönüyo dolaşıyo telefonculara fln bakabilirsin diyo ama hiç ben para gönderiyim alıyım fln demiyo normalde böyle huyları yok ama şuan maddi açıdan kötü işten çıkıp askere gitti . Yani telefonu ben alıp göndercem ama hiç para konusu açılmıyo e benim 500 600 lira telefon alacak durumum yok yani
Sizce ben ne yapmalıyım ?

Askere gitmeden önce telefonsuz mu geziyordu? Önceden kullandığını göndersin ailesi. Ya da askerden döndükten sonra ne yapacak telefon almayacak mı?

Ailesi düşünmüyorsa bunu siz niye elin adamına telefon alacaksınız? Çok saçma değil mi?

Konuşmayı nasıl yaptık orda askerler kendi aralarında telefon satıyolarmış ama yüksek fiyat veriyolarmış 600 700 olsa bi şekilde alcam fln dedi ama bin küsür demişler konu açıldı bende e kargo gidiyosa burdan gönderelim dedim onun yada ailesinin alacagını düşünerek belki bizde de vardır telefon bi bakiyim eskilerden dedim iki gündür baktın mi telefona bi bakar ol o işi çözebilsen fln diyo ama aşkım ben şu kadar gönderiyorum bana şu telefonu al demiyo belki ben ona gitsem buldum 500 lira desem tamam ben gönderiyorum diyecek ama tamam sne alabiliyomusun deme durumu da var o yüzden bu muhabbetin nereye gitceğini bilmiyorum
Bu konuşmayı nasıl yaptıysanız ordan iletişime devam etmelisiniz.

İzin günü yok kendi telefonu askeriyede şuan bu el altından olacak bişey olcak benide rahatsız etti bu konu ama ne tepki vereceğimi kestiremediğim için size sordum

Izin günü kendi baksın, ben bilmem sevgilim bilir de

1.akıllı tel yasak tuşlu telefon kullanabilir zaten tuşlu telden de mesajlaşılıyor yasak olmayan şeyin derdine neden düştünüz yok kargo yok bilmem ne diye
Baştan tuşluyla gidebilirdi

akıllı telefon kesin yasak akıllı tel de istemez diye düşünüyorum
500 600 tl ye akıllı tel zaten yoktur

kendi ailesine söylemeyip benden bekliyorsa hiç bir şey yapmam

neden baştan telini almadı?
Ya da kendi telini satsın madem tuşlu aldırsın
Ailesi alsın ya da

Belki ben bulunca bana tamam ben gönderiyorum diyecek o yüzden böyle bi muhabbete girmek istemedim . Ay en nefret ettiğim şey
"Parasız anca bakabilirim" nasıl?
Acık acık söyleyebilirsiniz maddi durumu neden cekiniyorsunuz.

Askerler, terhis olmadan önce geçici süreliğine kullandıkları telefonları yeni gelen askerlere satıyor, bu çok yaygın bir şey. İstese orada telefon alabilir veya ailesi telefonunu gönderebilir. Erkek arkadaşınız kurnazlık peşinde, kesinlikle almayın.

Sende aslinda telefon olsa gonderebilirim demissin bunu dedigin icin sevgiliniz maaleseff heveslendii ve all diye yapiyo onu sende soylersin etrafimda telefon bulamadim yenisi almam imkani yok de geç

Tuşlu değil android telefon
Sende aslinda telefon olsa gonderebilirim demissin bunu dedigin icin sevgiliniz maaleseff heveslendii ve all diye yapiyo onu sende soylersin etrafimda telefon bulamadim yenisi almam imkani yok de geç

Tuslu telefonlar nekadar olacak allah askina.
Bunu senden istemesi cok garip.
Ailesi dururken? Ben olsam almazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…