- 27 Mart 2019
- 30.173
- 110.680
- 598
- Konu Sahibi SalakSacma
Android mi tamam al alTuşlu değil android telefon
bi yakalansa bunun cezası var biliyormusun orası askeriye farkindamisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Android mi tamam al alTuşlu değil android telefon
Tuşlu değil android telefon
Adam istememişkiTuslu telefonlar nekadar olacak allah askina.
Bunu senden istemesi cok garip.
Ailesi dururken? Ben olsam almazdim.
Orasi ayri komedi zatenAdam istememişki
Konu sahibi telefon yollayalım demiş
Beni anlamamışsın.Konuşmayı nasıl yaptık orda askerler kendi aralarında telefon satıyolarmış ama yüksek fiyat veriyolarmış 600 700 olsa bi şekilde alcam fln dedi ama bin küsür demişler konu açıldı bende e kargo gidiyosa burdan gönderelim dedim onun yada ailesinin alacagını düşünerek belki bizde de vardır telefon bi bakiyim eskilerden dedim iki gündür baktın mi telefona bi bakar ol o işi çözebilsen fln diyo ama aşkım ben şu kadar gönderiyorum bana şu telefonu al demiyo belki ben ona gitsem buldum 500 lira desem tamam ben gönderiyorum diyecek ama tamam sne alabiliyomusun deme durumu da var o yüzden bu muhabbetin nereye gitceğini bilmiyorum
Konuşmayı nasıl yaptık orda askerler kendi aralarında telefon satıyolarmış ama yüksek fiyat veriyolarmış 600 700 olsa bi şekilde alcam fln dedi ama bin küsür demişler konu açıldı bende e kargo gidiyosa burdan gönderelim dedim onun yada ailesinin alacagını düşünerek belki bizde de vardır telefon bi bakiyim eskilerden dedim iki gündür baktın mi telefona bi bakar ol o işi çözebilsen fln diyo ama aşkım ben şu kadar gönderiyorum bana şu telefonu al demiyo belki ben ona gitsem buldum 500 lira desem tamam ben gönderiyorum diyecek ama tamam sne alabiliyomusun deme durumu da var o yüzden bu muhabbetin nereye gitceğini bilmiyorum
Askerliğin arkasına sığınıp yeni telefon sahibi olacak uyanığa bak. Siz onun annesi değilsiniz babası değilsiniz neden ona telefon alasınız? Çok ihtiyacı varsa ailesine söylesin onlar göndersin. Erkeğin paragöz ve kurnaz olanı da hiç çekilmiyor ya.Selam hanımlar
Şimdi ben size kafamı karıştıran bi konudan bahsetcem erkek arkadaşım askerde usta birliğinde telefon kullanamıyolar ama kargoyla gelirse bişeyin için de açıp bakmıyolarmış . Konu açıldı işte bende aslında telefon olsa gönderebiliriz fln dedim .
iki gündür sürekli bu konu açılıyo şimdi bende ikinci el telefon yok çevremde de yok annengile fln söyle diyorum bizde telefon yok dedi . Neyse konu dönüyo dolaşıyo telefonculara fln bakabilirsin diyo ama hiç ben para gönderiyim alıyım fln demiyo normalde böyle huyları yok ama şuan maddi açıdan kötü işten çıkıp askere gitti . Yani telefonu ben alıp göndercem ama hiç para konusu açılmıyo e benim 500 600 lira telefon alacak durumum yok yani
Sizce ben ne yapmalıyım ?
sevgiline neden öyle bir paran olmadığını söylemiyorsun?
bunu söylemekten çekiniyorsan neden sevgilisin?
ben tanımadığım birine bile param yok demekten asla çekinmem hatta fix lafımdır yani param yok derim. vardır ama yoktur bu nedenle kimse benden bişey isteyemez.
Kaç yıllık sevgilisiniz?
Ne kadarlık bir ilişki?
Yani birşeyler oturmuşsa karşılıklı fedakarlıklar yapılıyorsa telefon alınabilir ama borca girip almanızın mantığı yok, sizin maddi durumunuzu bilmiyor mu ısrarla diretiyor.
Daha sevgiliyken konuşmaya çekiniyorsunuz, sonra evlenince "Kocama bunu nasıl söylerim?" diye konu açıyorsunuz.
Karşınızdaki erkeklere porselen bebek muamelesi yapmayın
"Param yok, gönderirsen alırım."
Bitti.
Ne olabilir en fazla? Aman kırılmasın, aman beni terk etmesin diye diye eğilip bükülüyorsunuz.
Bunu söyleyemeyecek ne var?
Askerliğin arkasına sığınıp yeni telefon sahibi olacak uyanığa bak. Siz onun annesi değilsiniz babası değilsiniz neden ona telefon alasınız? Çok ihtiyacı varsa ailesine söylesin onlar göndersin. Erkeğin paragöz ve kurnaz olanı da hiç çekilmiyor ya.
askerlıgı bıtmek uzere olan askerler ellerındekı telefonu verıyorlar
bulamadıysa da ızın gununde cıksın kendısıne alsın ve kendı bırlıgıne kargolasın o zaman resmen burada nasıl yanlıs yapılır yol gostertıyorsunuz ınsana da pes yanı
ya da ızın gunu bellı oncesınde arar bakkaldan falan saat belırlersınız ınternet cafeden goruntulu gorusursunuz her hafta
sakın almayın telefon ne munasebet boyle bebelerle de ısınız olmamalı cocuga bak ya ne ıyı ıs sevgılıden ozel telefon sıparıs... yok oyle bır dunya .