• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye telefon alma konusu ?

Selam hanımlar
Şimdi ben size kafamı karıştıran bi konudan bahsetcem erkek arkadaşım askerde usta birliğinde telefon kullanamıyolar ama kargoyla gelirse bişeyin için de açıp bakmıyolarmış . Konu açıldı işte bende aslında telefon olsa gönderebiliriz fln dedim .
iki gündür sürekli bu konu açılıyo şimdi bende ikinci el telefon yok çevremde de yok annengile fln söyle diyorum bizde telefon yok dedi . Neyse konu dönüyo dolaşıyo telefonculara fln bakabilirsin diyo ama hiç ben para gönderiyim alıyım fln demiyo normalde böyle huyları yok ama şuan maddi açıdan kötü işten çıkıp askere gitti . Yani telefonu ben alıp göndercem ama hiç para konusu açılmıyo e benim 500 600 lira telefon alacak durumum yok yani
Sizce ben ne yapmalıyım ?
böyle hediler aldırıp param yok ayağına , sonra kıskançlık numarası yapıp ayrılmaca. eften püften sorun çıkar , sonra biz yapamıyoruz deyip gülele güle derler. sana yüüzk taktımı bi oğlan , güven verdimi

Hayır hiç bi güven vermedi
böyle hediler aldırıp param yok ayağına , sonra kıskançlık numarası yapıp ayrılmaca. eften püften sorun çıkar , sonra biz yapamıyoruz deyip gülele güle derler. sana yüüzk taktımı bi oğlan , güven verdimi

Senle her gün konuşabiliyor işte yeter. Ne bu sürekli al al al hareketleri hiç hoşlanmazdım.. paran varsa gönder alayım bende yok de.. güvenme bacım dönüşte ne telefon kalır ne kendisi..

Konuşmayı nasıl yaptık orda askerler kendi aralarında telefon satıyolarmış ama yüksek fiyat veriyolarmış 600 700 olsa bi şekilde alcam fln dedi ama bin küsür demişler konu açıldı bende e kargo gidiyosa burdan gönderelim dedim onun yada ailesinin alacagını düşünerek belki bizde de vardır telefon bi bakiyim eskilerden dedim iki gündür baktın mi telefona bi bakar ol o işi çözebilsen fln diyo ama aşkım ben şu kadar gönderiyorum bana şu telefonu al demiyo belki ben ona gitsem buldum 500 lira desem tamam ben gönderiyorum diyecek ama tamam sne alabiliyomusun deme durumu da var o yüzden bu muhabbetin nereye gitceğini bilmiyorum
Askerden nerden para göndercekti sizden istedigi belli yani ama ne hakla ailesinin yapmadigi isi siz niye yapacaksiniz kendiniz yoldurmayin acik acik soleyin bunlar utanilacak bisey degil 500 600 e var telefon ama benim alack durumum yok para bulup yollarsan alir yollarim deyin kesin konusun ileri zaman icinde tavriniz belli olmus olur

Selam hanımlar
Şimdi ben size kafamı karıştıran bi konudan bahsetcem erkek arkadaşım askerde usta birliğinde telefon kullanamıyolar ama kargoyla gelirse bişeyin için de açıp bakmıyolarmış . Konu açıldı işte bende aslında telefon olsa gönderebiliriz fln dedim .
iki gündür sürekli bu konu açılıyo şimdi bende ikinci el telefon yok çevremde de yok annengile fln söyle diyorum bizde telefon yok dedi . Neyse konu dönüyo dolaşıyo telefonculara fln bakabilirsin diyo ama hiç ben para gönderiyim alıyım fln demiyo normalde böyle huyları yok ama şuan maddi açıdan kötü işten çıkıp askere gitti . Yani telefonu ben alıp göndercem ama hiç para konusu açılmıyo e benim 500 600 lira telefon alacak durumum yok yani
Ne kadarlık sevgilin ki . Kısa donemse ben olsam almazdım. Her insan bir olmaz tabi ama asker olan kişi oynas peşinde kızda kovalar dönünce hazırda bulunsun bir iki buluşmalik diye 😂 ay moralini bozmuş gibi oldum ama dediğim gibi herkes aynı olmak zorunda değil ama bu soruyu sorduğunda göre seninde içinden pek gelmiyor sanki

Sen niye elinde yedek telefon yokken biz gönderelim diyorsun ki? Zaten çevrende birinde telefon olsa bile o telefonu emanet alıp sevgiline gönderemezsin. Hadi aniden geri istediler, napacaksın?
Ayrıca sevgilin kendisi telefon kullanmayı çok istiyorsa ne yapar eder bulur onu, sen merak etme. Eğer çalışan biriysen senin alıp göndermeni beklemiş olabilir

Selam hanımlar
Şimdi telefon aldırır ileride askerden gelince başka şeylerin masrafını size yıkmaya çalışır. Ailesi düşünüp alsın.

Bu, sizin değil ailesinin problemi.
Sizden istiyorsa vardır bir bit yeniği.
Ayrıca askerde telefon kuralları belli,gitmeden halletseymiş.

Kendi androidini kaptırdı mı askeriyede? Sizden beklemesi hoş değil ayrıca. Çalışıyor musunuz?

Problem ona param yok demem değil bu tutumu beni aşırı rahatsız etti yani ben ömrümde hayatımda kimseden böyle bir beklentiye girmedim biri yemek ısmarlasa bile bende bişey alır altında kalmam bu tavrı beni sorgulamaya itti . Çok tuhaf geldi yani sana telefon alınacak nasıl kız arkadaşından bekler insan bunu normal bir erkek ben sana şu kadar gönderiyorum der . Yani evet paranın lafı olmaz da erkekmişim gibi sanki o kız

Ayrılın, bu sizlik bir ilişki değil.

Kadın-erkek rol ve sorumluluklarına bakışınız sağlıklı değil bence.
Ayrıca adam durduk yerde telefon istememiş sizden.
Lafı ortaya atan da sizsiniz, aldığınız cevaptan rahatsız olan da.
Çok şükür yazmışsınız bu mesajı arıyordum. Telefon buluruz derken güzel telefon bulur musun bana diye sorduğunda aa 500 tl tlf aldıracak kurnaz 😬 Neden yapamayacağını şeyler için atıp tutuyorsunuz ki ?

Sevgilinizin oncesi nasildi bilmem ama askerde gozu acilmiş belliki, ne munasebet sevgiliden telefon istemek falan insan biraz gururlu olur.
Karisimisiniz annesimisiniz sizden istemesi cok sacma.

Ben en çok şuna takıldım ne kadar bağımlı hale gelmişiz bu telefonlara illa askerde bile Android olacak yani.
Ya zaten usta birliğine gitmiş şurda kaç ayı kalmış ki?
Keşke otursa boş zamanlarında kitap okusa ne güzel olur bu zamanı değerlendirse.
Napıcak anca sosyal medyada takılmaca işte.
Çok lazım sanki.

Selam hanımlar
Valla ben 1 kutu cikolata gondermistim kargoyla komutan esimin yaninda(o zaman erkek arkadasimdi) acip bakmis icindeki ne diye mumkun degil kontrol edilmemesi

Selam hanımlar
Param yok derdım .O size alıomu boyle 500 600 yçtllık hedıyeler

Back
X