Bu evliliğin sonu ne olur ??

çok sağol canım çocuk hiç istemiyorum zaten onu kaldırabilecek olgunlukta olduğumuzu düşünmüyorum. Eğer bi kez daha aynı hatayı yaparsa dönüşü olmayacak zaten bu sefer beni hiç bi güç durduramaz ben değişebileceğini ümit ederek kaldım.. Bana bi kaç gün önce bundan sonra ne sen bizim oraya gel nede ben sizin oraya giderim sen kendi ailenin yanına gidersin bende kendi ailemin yanına dedi bende benim için çok daha iyi dedim hatta bugün dedim yarın ailemin yanına gidecem 1 hafta kalacam dedim hemen bozuldu yüzü düştü başladı ben sana onlardan daha iyi bakarım daha çok imkan sağlarım ben seviyorum seni sen olmayınca ben napacam diye 2 saat etrafımda dolandı durdu gitmesen olmazmı bari 1 gün kal dön demeye başladı bugün kalkmış kahvaltıyı hazırlamış geldi sarıldı öpüyo öyle uyandırıyo gel kahvaltı yapalım fln aslında kendiside o kadar çok korkuyo ki gideceğimden her defasında belli ediyo bunu

belli ki seni çok seviyor ama kıymetini pek bilmemiş. o zaman biraz anlasın. sen buna iyi davransan yine tepene çıkar, her erkek gibi.
tatlım onun ailesi artık saygıyı ve sevgiyi haketmiyor bence.
kocan iyi demiş. gitme artık sen onlara. zaten o da sana "p.ç" diyebildiğine göre gelmeye yüzü olamaz. inan bana ailen sırf seni görse daha mutlu olur. onu götürünce o da ilgi isteyecek, huzurunu bozacak. sen git tek başına biraz kafanı dinle. ona belli olmaz kaç gün kalacağım, zor günler yaşadm, biraz dinlenmem gerekiyor diyebilirsin.
gerçekten de uzak kalmak senin için de iyi olabilir.
rabbim yardımcın olsun.

Ne igrenc bi herif bu be kusucam! Güya ilk okul askın peki ne ara yattı 30 yasindaki kariyla! Utanmaz bide iyi bok yemiş gibi gelmis karısına anlatiyo rezil herif! Ergen mı beyinsiz mı belli degil hangi adam bunu yapar Allah askına! Hangi adam karısına vurur! Bide sokak ortasında kendi ailesinin yanında! Allah kahretsin boyle hırboları ya. Bide emniyette calisiyomus. Devletin kendine verdigi yetkiyle kendini bi bok sanıp ona buna tekme tokat girisiyolar bide sokakta. Ama kendilerinden daha bela biri çıktımı karşılarına dilleri bi taraflarına kaciyo sus pus oluyolar. Ailesi bi bok degil kendisi cibiliyetsiz! ..... igrenc bise ama isteyen izlesin kimse karışamaz ama karısını sokak ortasında dövup gelip tuvalette izlemek ne rezil bi herif olduğunu gösteriyo. Cok adam saniyormuş kendini bide! Utanmaz o kadar herifdiyse dugun fotograflarının parasını annenden almana izin vermezdi. Sinirimden kuduruyorum suan ya bu tip adamlar emniyette calisiyo güya kendimizi bunlara emanet edicez. Igreniyorum ya kahretsin!! Yasin genc kendine boyle bi adamı neden reva goruyosun anlamıyorum anlamıyorum anlamıyorum

cok cok dogru...
emniyet bole adamlarla dolu esimde emniyette bole yaparmi simdilkik asla diyorum..
Ama emniyetteki pislikler var..
Dayak yiyen eve gidip karakola getiriyolar tutanak tutuyolar amaaaaa kendi evde karisina dayak atiyor pardon sokakta allah boylelerini islah etsin İgrenc!:KK47:

senin işin çok zor be kardeşim dayaklada akıllansaydın seni bi güzel döverdimde akıllanmıyorsun
eşin tüm erkekliğini göstermiş annesinin yanında zaten şimdi k.v kurum kurum kuruluyorsun aslan oğlum
verdi ağzının payını diye ben o adamın doğduğuna pişman ederdim ilk küfründe sende pişkinsin demekki
anneme küfür edecek ben o adamın yanında uyuyacam demekki hakkediyorsunuz siz bütün bu yapılanları
ses çıkarmadan kaldığınız için
ama yinede tebrik ediyorum sizi bu kadar dayaktan sonra bile alışveriş merkezini gezmişsiniz :KK9::KK9:
size hiiççç üzülmedim çünkü hakkediyorsunuz ama annenize gerçekten çok üzüldüm

NOT : yazdıklarımı ağır bulabilirsiniz kk da ilk defa bu şekilde yazıyorum çünkü ailesine annesine ve en önemlisi kendisini rezil eden insanlara çok sinirleniyorum yanımda olsaydın birde ben döverdim seni iyiki tanışmıyoruz

Bence yorum yaparken daha dikkatli cümleler kullanmalı. Bazen herşey dışardan baktığımız kadar kolay olmayabiliyor. Yaşamak ayrıdır. Karşıdakini gerecek yorumlara gerek yok. Hayatta katlanamam dediğin şeyleri yeri geliyo yutuyorsun. Hayat böyle bişey. Düşüncelerimizi daha güzel bir uslupla karşıdakini de kırmadan kendine daha fazla yüklenip acısını arttırmadan aktarabiliriz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir kaç yoruma binaen yazmış bulundum. Çok güzel yaklaşanlar var Allah razı olsun onlardan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin işin çok zor be kardeşim dayaklada akıllansaydın seni bi güzel döverdimde akıllanmıyorsun
eşin tüm erkekliğini göstermiş annesinin yanında zaten şimdi k.v kurum kurum kuruluyorsun aslan oğlum
verdi ağzının payını diye ben o adamın doğduğuna pişman ederdim ilk küfründe sende pişkinsin demekki
anneme küfür edecek ben o adamın yanında uyuyacam demekki hakkediyorsunuz siz bütün bu yapılanları
ama yinede tebrik ediyorum sizi bu kadar dayaktan sonra bile alışveriş merkezini gezmişsiniz :KK9::KK9:

NOT : yazdıklarımı ağır bulabilirsiniz kk da ilk defa bu şekilde yazıyorum çünkü ailesine annesine ve en önemlisi kendisini rezil eden insanlara çok sinirleniyorum yanımda olsaydın birde ben döverdim seni iyiki tanışmıyoruz

Ayni seyleri yazacaktim ben de..
Ama sunu ekleyebilirim. Bu vatandas esine gore zaten saygiyi hak etmiyor. Adam tınlamıyor bile.
Ha bir de stockholm sendromuna yakalanmis bu da.

belli ki seni çok seviyor ama kıymetini pek bilmemiş. o zaman biraz anlasın. sen buna iyi davransan yine tepene çıkar, her erkek gibi.
tatlım onun ailesi artık saygıyı ve sevgiyi haketmiyor bence.
kocan iyi demiş. gitme artık sen onlara. zaten o da sana "p.ç" diyebildiğine göre gelmeye yüzü olamaz. inan bana ailen sırf seni görse daha mutlu olur. onu götürünce o da ilgi isteyecek, huzurunu bozacak. sen git tek başına biraz kafanı dinle. ona belli olmaz kaç gün kalacağım, zor günler yaşadm, biraz dinlenmem gerekiyor diyebilirsin.
gerçekten de uzak kalmak senin için de iyi olabilir.
rabbim yardımcın olsun.

Esin seni cok seviyor mu? Kardes saka misin? Aklinizi kendinize saklayon bir zahmet. İnsanları yanlış yonlendirmeyin.

çok ağır yazmışsın canım ve büyük konuşmuşsun. ne gerek var ki bu kadar kırıcı olmaya
aslında sende kocasından farklı değilsin ki
sende kıza karşı onur kırıcı şeyler yazmışsın

bu yaşananlar cahillik, şaşkınlık, korku olabilir
sonrası için de bize soruyor zaten
hatalı evet ama bu kadar aşağılayıcı olmak hiç yakışmadı (profilinizde eğitimci yazıyor bir de)

hepimiz insanız ama herkes ayrı ailelerde ayrı şekillerde büyüyor
birisi çocukluktan itibaren ailesinde şımartılarak büyüyorken diğeri aile baskısı ve kurallarla büyüyor
herkes sizin gibi cesur davranamaz, herkes aynı şeyleri düşünür ama aynı tepkileri verecek kadar yüreklendirilmemiş olabilir
aileden olmasa da başka şekilde güvendiği cesaret aldığı yerkler vardır birilerinin, diğerinin yoktur

haaa diceksiniz ki aç kalırım ama o tepkiyi yutmam
tamam doğrudur ama siz hemen gidersiniz, bir başkası akıl alarak yada cesaretini toplayarak tepkisini koyar

ben büyük konuşmaktan çok korkuyorum ALLAH KORUSUN
siz de konuşmayın bence

çok ağır yazmışsın canım ve büyük konuşmuşsun. ne gerek var ki bu kadar kırıcı olmaya
aslında sende kocasından farklı değilsin ki
sende kıza karşı onur kırıcı şeyler yazmışsın

bu yaşananlar cahillik, şaşkınlık, korku olabilir
sonrası için de bize soruyor zaten
hatalı evet ama bu kadar aşağılayıcı olmak hiç yakışmadı (profilinizde eğitimci yazıyor bir de)

hepimiz insanız ama herkes ayrı ailelerde ayrı şekillerde büyüyor
birisi çocukluktan itibaren ailesinde şımartılarak büyüyorken diğeri aile baskısı ve kurallarla büyüyor
herkes sizin gibi cesur davranamaz, herkes aynı şeyleri düşünür ama aynı tepkileri verecek kadar yüreklendirilmemiş olabilir
aileden olmasa da başka şekilde güvendiği cesaret aldığı yerkler vardır birilerinin, diğerinin yoktur

haaa diceksiniz ki aç kalırım ama o tepkiyi yutmam
tamam doğrudur ama siz hemen gidersiniz, bir başkası akıl alarak yada cesaretini toplayarak tepkisini koyar

ben büyük konuşmaktan çok korkuyorum ALLAH KORUSUN
siz de konuşmayın bence

haklısınız eğitimciyim ve kendime saygı duyan biriyim beni kocasıyla bir tutmuşsunuz ben sebepsiz kimseyi dövmedim
ha hiç dövmedimmi onun kocası gibileri çok dövdüm erkeğim diye ortalıkta gezen çok erkek dövdüm ben
ama yine diyorum birisi anneme küfredecek haddini bildiririm beni tanımıyorsunuz
yaparım beni tanıyanlar bilir 5 yıllık evliyim daha eşimden küfür duymadım duyarsam olacakları oda bilir
konu sahibi eşini seviyormuş bilmem ne insan önce kendini sevecek ben hep bunu derim
konuyu iyi okudum arkadaş bu adam için ailesini karşısına almış ve ailesinin haklı çıkıyo olması tedirgin ediyo sadece
bence benim tavrımı sorgulamak size kalmamış konu hakkında yorum yapın yardım edin ozaman
en kolayı bu polemik yaratıp birine yanlışsın demek
ben daha hiç öğrenci dövmedim ama bana aileme saygısızlık yapan kimse ezer geçerim

Tövbe estağfirullah, hala onunla aynı evde nasıl kalabiliyorsunuz? Sokakta aç sefil kalırım ama böyle de ezdirmem kendimi. Oha! Arkadaşım oha!

Ben çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Benim size önerim çocuğunuzda yokmuş arkana bakmadan kaç. Bu adamdan ne insan nede koca olur insana. Zannetme düzelir diye. Yaşlandıkça dahada çekilmez hal alır. Benim sana önerenileceğim bu daha çok gençsin çocuğunda yokken bitir. Çocukta olduktan sonra işin içinden hiç çıkamazsın.

haklısınız eğitimciyim ve kendime saygı duyan biriyim beni kocasıyla bir tutmuşsunuz ben sebepsiz kimseyi dövmedim
ha hiç dövmedimmi onun kocası gibileri çok dövdüm erkeğim diye ortalıkta gezen çok erkek dövdüm ben
ama yine diyorum birisi anneme küfredecek haddini bildiririm beni tanımıyorsunuz
yaparım beni tanıyanlar bilir 5 yıllık evliyim daha eşimden küfür duymadım duyarsam olacakları oda bilir
konu sahibi eşini seviyormuş bilmem ne insan önce kendini sevecek ben hep bunu derim
konuyu iyi okudum arkadaş bu adam için ailesini karşısına almış ve ailesinin haklı çıkıyo olması tedirgin ediyo sadece
bence benim tavrımı sorgulamak size kalmamış konu hakkında yorum yapın yardım edin ozaman
en kolayı bu polemik yaratıp birine yanlışsın demek
ben daha hiç öğrenci dövmedim ama bana aileme saygısızlık yapan kimse ezer geçerim

sadece dövme konusuna takılmışsınız ama ben sizi, döverim dediğiniz için eleştirmedim dikkatinizi çekerim
çok ağır eleştirilerde bulunmuşsunuz, ben size onu açıkladım herkes sizin gibi kocasına haddini bildirecek kadar cesaretli olamaz
sizin ağır eleştirmeniz ve onur kırıcı şekilde hitap etmeleriniz, malesef kocasının onurunu kırmasıyla aynı hisleri yaşatır

ben diyorum ki sizin cesaretiniz herkeste olmaz, korkmuş olabilir, cahil olabilir, susmazsa daha kötü şartlar yaşamaktan korkabilir ama onu bu şekilde cesaretlendiremezsiniz, zaten doğru değil
sizinki cesaretlendirme değil, aşağılama, hakir görme...

ortada erkeğim diye dolaşan erkekleri dövecek kadar cesaretim yok ama hiç bunun eksikliğini hissetmedim
ben kendi aileme bakarım, kendime bakarım

bu sizin övünmeniz gereken bir durum değil bunu da belirtmek isterim. bende eğitimciyim.
o zaman erkekler de kadınları dövdüğünde onlarda diyebilir, kadınım diye dolaşan kadınları dövdüm diye....

kısacası benim sizin hitaplarınızı beğenmediğimi söylemem hoşunuza gitmedi ve "size kalmadı " diyorsunuz
konu sahibini bu denli yerden yere vurarak eleştirmek de size kalmadı kusura bakmayın
kimseyi kocasına kendisini ezdiriyor diye sizde onu laflarınızla ezemezsiniz buna hakkınız yok
cesaret verilmesi gerekirse, çok güzel yolları var
hakaretlerle kimse gaza gelmez ancak üzülür ve daha çok içine kapanır.

ben de kendi cesurluğunu, başkalarına övünerek anlatırken, karşısındakini beğenmeyen, hor gören giren insanları anlamıyorum

hazır annene gitmişsin, geri dönme. kaç kurtar kendini.:KK47:

Yok artık daha neleeerrrr :KK53: Anasının yengesinin yanında 3 5 fotoğraf için bana tekme tokat dalıcak yetmeyip anneme yedi sülaleme küfür edicek ben bu adamla aynı eve hiç bişey olmamış gibi geri dönücem sonra da tüm bu yaşananlara değilde adamın p..o izlemesinde takılıcam akla, mantığa, kadınlığa, insanlığa aykırı bir durum doğrusu :44: Bence her şeyden önce otur bi kendi kişiliğini ölçüp tart hala bu adamla nasıl aynı evde kalabiliyorsun eşim diye bahsedebiliyorsun :KK14:

sadece dövme konusuna takılmışsınız ama ben sizi, döverim dediğiniz için eleştirmedim dikkatinizi çekerim
çok ağır eleştirilerde bulunmuşsunuz, ben size onu açıkladım herkes sizin gibi kocasına haddini bildirecek kadar cesaretli olamaz
sizin ağır eleştirmeniz ve onur kırıcı şekilde hitap etmeleriniz, malesef kocasının onurunu kırmasıyla aynı hisleri yaşatır

ben diyorum ki sizin cesaretiniz herkeste olmaz, korkmuş olabilir, cahil olabilir, susmazsa daha kötü şartlar yaşamaktan korkabilir ama onu bu şekilde cesaretlendiremezsiniz, zaten doğru değil
sizinki cesaretlendirme değil, aşağılama, hakir görme...

ortada erkeğim diye dolaşan erkekleri dövecek kadar cesaretim yok ama hiç bunun eksikliğini hissetmedim
ben kendi aileme bakarım, kendime bakarım

bu sizin övünmeniz gereken bir durum değil bunu da belirtmek isterim. bende eğitimciyim.
o zaman erkekler de kadınları dövdüğünde onlarda diyebilir, kadınım diye dolaşan kadınları dövdüm diye....

kısacası benim sizin hitaplarınızı beğenmediğimi söylemem hoşunuza gitmedi ve "size kalmadı " diyorsunuz
konu sahibini bu denli yerden yere vurarak eleştirmek de size kalmadı kusura bakmayın
kimseyi kocasına kendisini ezdiriyor diye sizde onu laflarınızla ezemezsiniz buna hakkınız yok
cesaret verilmesi gerekirse, çok güzel yolları var
hakaretlerle kimse gaza gelmez ancak üzülür ve daha çok içine kapanır.

ben de kendi cesurluğunu, başkalarına övünerek anlatırken, karşısındakini beğenmeyen, hor gören giren insanları anlamıyorum

ben az bile eleştiri yaptığımı düşünüyorum gerçekten:KK14::KK14:
belkide şuan kocasıyla barıştı bile
bizede boş boş konuşmak yazmak düşüyo buradan
siz kimsiniz yakınımısınız da benim eleştirilerimi beğenmiyorsunuz
ben kk da çok kişi tanıdım sevdim dertleştim üzüldüm
ama hiçkimse benim ne yazmam gerektiğini söylemedi
yanlış yazdığımı düşünmüyorum
bana hissettirdiği duyguları yazdım

ben az bile eleştiri yaptığımı düşünüyorum gerçekten:KK14::KK14:
Belkide şuan kocasıyla barıştı bile
bizede boş boş konuşmak yazmak düşüyo buradan
siz kimsiniz yakınımısınız da benim eleştirilerimi beğenmiyorsunuz
ben kk da çok kişi tanıdım sevdim dertleştim üzüldüm
ama hiçkimse benim ne yazmam gerektiğini söylemedi
yanlış yazdığımı düşünmüyorum
bana hissettirdiği duyguları yazdım

yakını değilim, haklısınız hissettirdiği duyguları yazmışsınız
ben de sizin yazınızın o anda bana hissettirdiklerini yazmıştım,
bir anda ağır geldi o kız için yazılanlar ama haklısınız
sizin görüşünüz
yanlış anlamayın size ne yazmanız gerektiğini söyleyemem tabiki ama kıza biraz yüklenmiş bir yazı okudum ondan
kusura bakmayın,
amacım polemik yaratmak değildi.

Son düzenleme:
ancak yarısına kadar okuyabildim en son 'gelsin gönlümü alsın bekliyorum' demişsin ya bence sen kurtarılamaz umutsuz bir vakasın bu adamın yaptığı şeyler bir insana yakışmıyor ama sen bu muameleyi görüyorsun sonra bu adamla aynı eve giriyorsun konuşuyorsun, babanda annene mi yaptı böyle nasıl bunlara katlandın????

X