- 2 Nisan 2014
- 887
- 587
- 38
- Konu Sahibi Sevgili_Nil
çok sağol canım çocuk hiç istemiyorum zaten onu kaldırabilecek olgunlukta olduğumuzu düşünmüyorum. Eğer bi kez daha aynı hatayı yaparsa dönüşü olmayacak zaten bu sefer beni hiç bi güç durduramaz ben değişebileceğini ümit ederek kaldım.. Bana bi kaç gün önce bundan sonra ne sen bizim oraya gel nede ben sizin oraya giderim sen kendi ailenin yanına gidersin bende kendi ailemin yanına dedi bende benim için çok daha iyi dedim hatta bugün dedim yarın ailemin yanına gidecem 1 hafta kalacam dedim hemen bozuldu yüzü düştü başladı ben sana onlardan daha iyi bakarım daha çok imkan sağlarım ben seviyorum seni sen olmayınca ben napacam diye 2 saat etrafımda dolandı durdu gitmesen olmazmı bari 1 gün kal dön demeye başladı bugün kalkmış kahvaltıyı hazırlamış geldi sarıldı öpüyo öyle uyandırıyo gel kahvaltı yapalım fln aslında kendiside o kadar çok korkuyo ki gideceğimden her defasında belli ediyo bunu
belli ki seni çok seviyor ama kıymetini pek bilmemiş. o zaman biraz anlasın. sen buna iyi davransan yine tepene çıkar, her erkek gibi.
tatlım onun ailesi artık saygıyı ve sevgiyi haketmiyor bence.
kocan iyi demiş. gitme artık sen onlara. zaten o da sana "p.ç" diyebildiğine göre gelmeye yüzü olamaz. inan bana ailen sırf seni görse daha mutlu olur. onu götürünce o da ilgi isteyecek, huzurunu bozacak. sen git tek başına biraz kafanı dinle. ona belli olmaz kaç gün kalacağım, zor günler yaşadm, biraz dinlenmem gerekiyor diyebilirsin.
gerçekten de uzak kalmak senin için de iyi olabilir.
rabbim yardımcın olsun.