Sevgiliye telefon alma konusu ?

Burda en son alıp yollaması gereken kişi sizsiniz ama konuyu da siz açıp yollayalım dediğiniz için doğal olarak sizden bekliyor.

Direkt param yok diyemiyorsanız annenler göndersin falan deyin laf arasında.
Yine anlamaz ısrar ederse şakayla karışık pere lazım pere falan deyip gülebilirsiniz.

Hala ısrar ederse zukkum deyip telefonu kapatma özgürlüğünüz var bence

Kargo girince kontrol edilmemesi gibi bir sacmalık mı olur. Arkadasım mektup yazardı onu bile önce okuyup sonra veriyorlarmıs O sen söyle diye söylemıs gıbi zaten sende hemen atlamışsın gönderelim diye. Daha cocuk sevgilin nasıl gönderelim derken ailesini kastediyorsun anlamıyorum. Ailesi gönderecek olsa zaten gönderir belkide mantıklı davranıp 6 ay için cocuklarının ceza alma ihtimalini göze almıyorlardır şu saatten sonra iki ihtimal var ya evde yedek telefon bulamadım almayada param yok diye net olarak söyleyeceksin. Yada gidip telefonu alacaksın baska ihtimal yok

sevgiline neden öyle bir paran olmadığını söylemiyorsun?
bunu söylemekten çekiniyorsan neden sevgilisin?
ben tanımadığım birine bile param yok demekten asla çekinmem hatta fix lafımdır yani param yok derim. vardır ama yoktur bu nedenle kimse benden bişey isteyemez.

Kaç yıllık sevgilisiniz?
Ne kadarlık bir ilişki?
Yani birşeyler oturmuşsa karşılıklı fedakarlıklar yapılıyorsa telefon alınabilir ama borca girip almanızın mantığı yok, sizin maddi durumunuzu bilmiyor mu ısrarla diretiyor.

Beni anlamamışsın.

Aşkım 2.el telefonculara bakacağım, senin bütçen ne kadar? Ne kadar yollayabilirsin? Ona göre bakayım

Deseniz?

Daha sevgiliyken konuşmaya çekiniyorsunuz, sonra evlenince "Kocama bunu nasıl söylerim?" diye konu açıyorsunuz.
Karşınızdaki erkeklere porselen bebek muamelesi yapmayın

"Param yok, gönderirsen alırım."

Bitti.

Ne olabilir en fazla? Aman kırılmasın, aman beni terk etmesin diye diye eğilip bükülüyorsunuz.
Bunu söyleyemeyecek ne var?

Askerliğin arkasına sığınıp yeni telefon sahibi olacak uyanığa bak. Siz onun annesi değilsiniz babası değilsiniz neden ona telefon alasınız? Çok ihtiyacı varsa ailesine söylesin onlar göndersin. Erkeğin paragöz ve kurnaz olanı da hiç çekilmiyor ya.

askerlıgı bıtmek uzere olan askerler ellerındekı telefonu verıyorlar
bulamadıysa da ızın gununde cıksın kendısıne alsın ve kendı bırlıgıne kargolasın o zaman resmen burada nasıl yanlıs yapılır yol gostertıyorsunuz ınsana da pes yanı
ya da ızın gunu bellı oncesınde arar bakkaldan falan saat belırlersınız ınternet cafeden goruntulu gorusursunuz her hafta

sakın almayın telefon ne munasebet boyle bebelerle de ısınız olmamalı cocuga bak ya ne ıyı ıs sevgılıden ozel telefon sıparıs... yok oyle bır dunya .

Problem ona param yok demem değil bu tutumu beni aşırı rahatsız etti yani ben ömrümde hayatımda kimseden böyle bir beklentiye girmedim biri yemek ısmarlasa bile bende bişey alır altında kalmam bu tavrı beni sorgulamaya itti . Çok tuhaf geldi yani sana telefon alınacak nasıl kız arkadaşından bekler insan bunu normal bir erkek ben sana şu kadar gönderiyorum der . Yani evet paranın lafı olmaz da erkekmişim gibi sanki o kız

Sizin konulari biraz animsiyorum sanki. Bu çocuk ayni çocuk mu? Ve hâlâ sevgili misiniz cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…