Sevgiliye eski yaşanılan anlatılmalı mi

Bende o tavrı sezdim hani başta dedim herkes hata yapar duzeltmeue çalışır ama evlilik için bunları yapıyor gibi eski hayatını ozlemeuecegini bilemiyorum bazen ağzından kaçırıyor karşılaştırma bile yapıyor

Hepsini okuyamadım ama birkaç cevabını gördüm. Karşındaki insan leş bir adam şekerim. Devam etmeye kararlı mısın? Daha iyisine layık değil misin? Bu mu senin kalemin?

Yapmamak en iyisi ama illaki bir yaşanmışlık oluyor sevince galiba ondan sünger çekip yeni hayata başlanmalı gerçektende

Hepsini okuyamadım ama birkaç cevabını gördüm. Karşındaki insan leş bir adam şekerim. Devam etmeye kararlı mısın? Daha iyisine layık değil misin? Bu mu senin kalemin?
Doğru diyorsun bende acele etmk istemedim ama 6 ayda tanımak için yeterli çok az görüştük görüştüğümüz de de kötü davranacak halı yok baştan beri kötü his vardı içimde o hiç geçmedi nedense Allah hepimizi iyi insanlarla değer kıymet bilenlere karsilastirsin

Evet bana da Twitter'dan o sayfanın kurucusu mu ne mesaj atmıştı patlak mısın diye onların zihniyeti iğrenç cidden
milleti kudurtup etkileşim almak için iyice abartmış o ergen sürüsü.
ben teşekkür ederim. sen güzel kalpli birisin belli bu ve maalesef eski sevgilinin sende bıraktığı tedirginliği de biliyorum, o tedirginliği yaşayan kızı da geçmişte bırak. önce kendi kul hakkına girme. sende o heriften daha çok güç var. sevgiler

Gerçek anlamda cinsel bişey olmadı yüzeysel sürtünme gibi bişey ama aynı evde kaldık bilemiyorum bundan dolayı da suanki kişiye odaklanamiyorum isteyip istemedigimi sadece biraz rahatlamak için konuyu açtım
biraz abartmiyor musun? sevgilinle yakinlasmissin alt tarafi, herkes yapiyor bunu ve gayet saglikli bir durum bu. kendini suclamaktan ve yargilamaktan vazgec,
böyle ezik olursan karsi taraf seni neyle vuracagini hisseder. ne yasadiysam yasadim ohhhh sefam olsun demeyi ögren. Karsindaki Allah degil o da bir insan alt tarafi, kim ki o ona hesap vericeksin!

Çevremden dolayı galiba abartı geliyor bu durumlar kendi değerimi daha çok anladım düzeltmeye calisacam inşallah

Sana zarf atmış başkasından duyarsa geçiştirecekmiş ne alaka başkasının işi gücü yok gelip yatak hayatını müstakbel kocana mı anlatacak anlatınca o da diyecek ki ben biliyorum medenice el sıkışacaklar hayallerde yaşıyor bu adam ayrıca hiçbir erkeğe burda anlattığın gibi drama tadında anlatma en iyi ihtimalle bir sürü şey yaptın birini acındırarak anlatıyosun sanacak hiç gerek yok salla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…