Sevgiliye eski yaşanılan anlatılmalı mi

sakin sakin sakin anlatmayin. o 10 katini yapsa bile sadece sizin basiniza kakilacak sizin gecmisiniz. ic huzursuzlugunuzu anliyorum ve uzgunum ama sonuc olarak yillar gecmis ve su an zaten hali hazirda bunun pismanligini yasiyorsunuz ve boyle bir sey yapmamissiniz bir daha. zamani geri alamazsiniz, iyilesmeye odaklanin. size ic huzuru diliyorum.

Hayir tabiki ileride seni oradan vurur kiz ben evlendim ayrıldım suan ki esim benim eski esimin adını bile bilmez lüzumu da yok zaten

Fake hesaplardan ulaşıp yazarsa kendisini tabiki ortaya atmaz
Bu tamamen kaygı bozukluğu, gerçekten destek alman gerekiyor; kendi sağlığın ve iyiliğin için.
Kimse kendini durduk yere saçma sapan olayların içine sürüklemez şu durumda, uğraşmaz yani kaç senedir uğraşmamış, fake hesaptan yazsa hiçbir şey ispat edemez, kendini de açık edemeyeceğine göre?

bende başlığa istinaden hayır
Biriyle yola çıktıysan geçmiş kapanmıştır onuda ilgilendirmemeli..
Herşey söylenmez insanın özeli diye birşey var başına kalkar oda herşeyi söylemez sana bunu unutma

Kendimi iyi hissetmiyorum sadece kendime zarar veriyorum farkındayım aklımdan çıkmıyor şuan çalışmıyorum onunda etkisi var umarım en kısa sürede geçer çok yoruldum

Kendimi iyi hissetmiyorum sadece kendime zarar veriyorum farkındayım aklımdan çıkmıyor şuan çalışmıyorum onunda etkisi var umarım en kısa sürede geçer çok yoruldum
Psikiyatri ile görüşebilirsin, o gereken yönlendirmeyi yapar duruma göre.

Kırmızı kural asla yeni sevgiliye eski sevgiliyi anlatılmaz yarın bir gün tartışma yaşandığında senin yüzüne vurmaktan çekinmezler. Tekrar söylüyorum tabii ki Hayır anlatmayacaksın.

Hic gozum tutmadi bu adami, sen bilirsin yine de. Gezmis dolasmis, kizlarla dusmus kalkmis, yenis icmis, simdi kendine el degmemis kiz ariyor. Icin aliyorsa evlen benim icim almazdi boyle onune gelenle yatmis adami.

Detay vermeden x ile sevgililik dönemim oldu deseniz.

Yorumlarda bahsettiğin şeyler hiç hoşuma gitmedi. Adam baştan aşağı falso. Karşılaştırma yaparsından tut senden duyayıma kadar her dediği sinir bozucu. İyi düşün bunla olur gibi gelmedi bana

Şikayetçi olacağınızı söyleyin bir daha öyle bir şey yaparsa. Siz de korkutun. Gerekirse ailenizden güvendiğiniz bir büyüğünüze anlatın yardım isteyin. Artık evlendiyse yapmaz ama yaparsa da kendinizi suçlamayın. Bu onun karaktersizlği

Yorumlarda bahsettiğin şeyler hiç hoşuma gitmedi. Adam baştan aşağı falso. Karşılaştırma yaparsından tut senden duyayıma kadar her dediği sinir bozucu. İyi düşün bunla olur gibi gelmedi bana
Benimde baştan beri içimde oturmayam bir durum var bilmiyorum belki dua ettiğim için hayirliysa kalbime ısındır hayirsizsa soğut diye

Bu adamın ne bok yediği belli değil güvenilir gözükmek için de bak bir kere pavyona gittim her şeyimi anlattım sana diyor. Sakın inanma.
Sen de anlatma. Çok iyi sorgula bana hiç güven vermedi

Benimde baştan beri içimde oturmayam bir durum var bilmiyorum belki dua ettiğim için hayirliysa kalbime ısındır hayirsizsa soğut diye
Adam yürüyen falso.
Açık ve net olmaz.
Kıyas yaparsın ne demek mesela?
Gözü aşılmamış salak bir kız bulacak, kendi borusunu öttürecek. Amacı bu.
Üstelik ileride bakire olsan ama kan gelmese bile ne belli der başına kakar bu tip.
Ayrıl sen bence yol yakınken bundan olmaz

Bu adamın ne bok yediği belli değil güvenilir gözükmek için de bak bir kere pavyona gittim her şeyimi anlattım sana diyor. Sakın inanma.
Sen de anlatma. Çok iyi sorgula bana hiç güven vermedi
O yönden düşünmedim konuşmada diyor ben sana herşeyi anlattım sende açık ol birbirimizden cekinmeyelim anlatalım vs

Arkadaşım duymuş bu zamanda hiç düzgün kız yok bunlar iş yerinde bu şekilde konuşmuşlar buda konuşmaya dahil olmuş ve onları onaylamış başta duymuştum ama daha çok ben tanımak istedim uargilamayayim hemen dedim daha ne olacak bilmiyorum

Milletin yanında bir de böyle banal sohbetlere katılıp bu sözleri söyleyen bir kıro yani.
Bilmiyorum benim kırmızı çizgimdir bu.
Geçmişi konuşan, soran sorgulayan, kıyas korkusu yaşayan insanları hayatıma sokmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…