Sevgiliye eski yaşanılan anlatılmalı mi

Gerçek anlamda cinsel bişey olmadı yüzeysel sürtünme gibi bişey ama aynı evde kaldık bilemiyorum bundan dolayı da suanki kişiye odaklanamiyorum isteyip istemedigimi sadece biraz rahatlamak için konuyu açtım
Tabiki anlatma. Arkadasına vs de anlatma. Yaşanmış bitmiş o kadar kafaya takmayın. Kimsenin ağzına da laf vermeyin.

Geçmişi anlatıp anlatmamaktan bağımsız sen bu kişiyi bırak bence. Sen bastırılmış, sessiz bir kızsın sanırım bu adam seni çok ezer. Düzgün kişi olsaydi hiç bu kadar kaygı içinde kalmazdın.

Evet kıyas yapması mı en büyük sorun yani? Açık açık zihniyetini belli etmiş bir de.
Hani dese ki ben muhafazakar bir adamım. Kendim böyle yaşadım. Böyle de biriyle olmayı tercih ederim. Saygı duyarım ama bu herif iflah olmaz.. :)

Eve
Tam olarak öyleyim daha masum düşünen daha sakin birini istiyorum beni daha huzurlu hissetiren biri galiba.uzakta olup beni bu kadar anlamanız teşekkür ederim gerçekten

Çok değişken geliyor bir anda benle tanışır tanismaz namaz kılması şuan sürekli kılıyor artık allahla onun arası belki öncede düzeltmek istiyordu ben vesile oldum bilemiyorum bana göz boyamak gibide gelmiyor değil işte bak ben değiştim gibisine

Bebeğim tuvalete giderken de haber ver istersen İşin şakası gerçekten senin geçmişinle ilgili bir şeyi bilmesine gerek yok. Bu arada çocuktan biraz kızılcık şerbeti fatih havası aldım. Sen bu çocuğa dikkat et çok güven vermedi.

Ne yaşadıysan senin hayatın kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Kendin için yaşa ve ne olur takılma yoksa kafandaki sesleri susturamazsın

Bakire değilsen anlatmak zorunda kalacaksın evlendikten sonra anlayacak ama yüzeysel diyorsun bu öpüşüp koklaşma iç çamaşırı üzerinden sürtünme falansa sakın anlatma seninle birlikte gömülsün kimseye anlatma tövbe etmişsin zaten bir süre sonra unutucaksın..

Doğru tespit teşekkür ederim destekleriniz güzel mesajlarınız için yargilanirim diye korkmuştum yazarken aslında ama o kadar güzel destek çıktınız ki şaşırdım doğrusu keşke böyle düşünen biri olsa çevremde dedim şuan çok daha rahatım ve üstündeki baskı çok azaldı

Geçmişin kimseyi ilgilendirmez, anlatma..

Bazı yorumlarda bu kişinin içinize sinmedigini yazmışsınız. Neden böyle biriyle devam ediyorsunuz? Adam zaten her haltı yapıp da değiştim ayagina aklınca temiz(!) hiçbir şey yaşamamış birini arıyor gibi duruyor buradan bakınca. Size tekrardan bilmem gereken bir şey var mı diye sorarsa soruyu açmasını isteyip üste çıkın. Yorumlarınızı okuyunca karşınızdakinin tavrı çok rahatsız edici geldi bana.
Hazır degismisi varken degisirim diyeni ile uğraşmak bence zaman kaybı. İnsanın düşünceleri değişir ama bu birilerinin çabasıyla olan bir şey değil. Zamanla bazı şeyleri daha çok tecrübe ederek veya hayatta bazi dönüm noktalarını yaşayarak olan bir şeydir bu değişim.
Namaz kıldığını nereden biliyorsunuz? Uzak mesafe iliskisiymis, namaz kılıyorum değiştim demek çok kolay. Belki kiliyordur gerçekten de ama henüz karakterini bilmiyorsunuz, belki yalan söyleyen biridir.

arkadaşım 7 sayfa okudum ve buradaki bütün hanımlardan farklı olarak ben hayatımdaki insana her şeyimi anlatırım. karşımdaki adamın da geçmişini dinlerim, didiklerim. bu benim kişisel tercihim, ben de böyle test ediyorum biraz. fakat öğrendiğin ne diye soracak olursan, kimi adam var diyelim kendisi senin 10 katı deneyime sahip olsun, senin gibi anlatacak cesarete, temizliğe sahip olmasın, sen istediğin kadar sadık ol o gider görünmez hayaletlerle savaşır, sen güvenilmez kadın olursun. egosuna yediremez, takıntı yapar, kendi yediği haltlara hiç takılmaz, takılmana izin vermez. bunlar acınası adamlar. kimi adam var senin dürüstlüğünü kolay ve salak kadın olmanla karıştırır, seni sırf o amaç için istemesine rağmen gider ailesiyle de tanıştırır, evleneceğiz de der, o da kendine ve ailesine hiç saygısı olmayan bir çeşit çakal. kimisi de var ki o adam öbürleri gibi canını yakmamak için elinden geleni yapar, aynı şekilde sana dürüst olur, varsa pişmanlıklarını, aldığı dersleri anlatır. sanmayın ki sadece kadınların cinsellikten yana canları yanıyor. bu iş biraz karşındakinin kalbinin temizliğine göre, çünkü ben temizliğimden anlatırım. ben hep dürüst oldum bundan dolayı da pişman değilim. ama ben muhafazakar çevreden de değilim, eminim üzerinde benden daha fazla baskı var ama aynı toplumda büyüdük sonuçta. çevreden bağımsız pişman olmanın, tövbe etmenin ne demek olduğunu biliyorum. sen pişmanlık yaşamışsın yeterince, daha fazla kendine azap çektirme. ben o dürüst olma dürtünü anlayabiliyorum ama ileride gerçekten sevgisine inandığın birisi olur, istersen onunla konuşursun bunu ama suçlulukla değil, onu yaşadın sen o bitsin artık. kendini affet bugün başka bir insansın.

açıkçası sen bu adama güvenmiyorsun ve bence haklısın. adamın gerçekten eski hayatına tövbe etmiş olduğuna filan inanmadım. böyle bir dönemden geçmiştir seninle karşılaşmıştır olabilir ama sırf evlenecek yaşı geldi diye geçmişe sünger çeken adam o yola geri döner bence. çünkü kendi içinde çözmemiş meseleyi, göstermelik biraz. ben her şeyi gördüm ettim tavırları da hoş değil, yorulmuştur eyvallah yorar hayat ama gerçekten uzaklaşmak istese çevresini de değiştirir, arkadaşlarını, profilini de, her şeyi değişir yani. o değişim huyuna suyuna yansır. bence hala görmüş geçirmiş abi modunda kalmış, o yüzden içinde çözmemiş diyorum. o temizlik yok gibi yani. yanlış anlama ama tövbe de zaten kalpte olur istediği kadar namaz kılsın. insanın tövbesi samimi olunca gerçekten her şeyine yansıyor. kimseyi geçmişiyle yargılamamaya çalışırım, aldığı ders bugününe yansıyor mu buna bakarım ama bu adamda yalan sezdim. evliliği aceleye getirmeye çalışıyor ve bunu sen de hissediyorsun. anladığım kadarıyla dostluğunuz da çok az, bu adama kesinlikle bu yaşadığını anlatma. kendine eziyet etmeyi de bırak o eski sevgilin yapsın vicdanı. Allah gönlüne ferahlık versin.

bir de benim cevap aldığım bir duam olmuştur, bu insanla ilgili hissedip göremediğim bilmem gereken gerçek neyse beni bulsun diye, alakasız biri gelir söyler, bir tesadüf olur karşıma çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…