Sevgiliye eski yaşanılan anlatılmalı mi

Teşekkür ederim gerçekten çok rahatladım kendime biraz da olsa özgüvenim geldi karşındaki kişinin nasıl düşündüğüni çok anlayamıyorum nasıl sorular sorabilirim

+10000 aynen öyle bazı erkekler birçok kadınla ilişkiye giriyor sonra da ben bakire, helal süt emmiş temiz ! eş isterim diyor. Hadi naş diyip böylesinin gtune tekmeyi vurmak lazım.

Daha çok küçüksün, ve muhtemelen sana ilk sorduğu anda panikle açık bile verdin. Şunu unutma karşındaki, muhtemelenn senin yaptığınınn 10 katını yaptı. Sen kirli hissediyorsan o çamura batmış. Bu yüzden tenezzül etmediğin kimseye anlatma. Anlatırkende kendini küçülterek anlatma.

Geçmiş gecmiste kaldı kimseye geçmisinizi anlatmayın. Dinde de yapilan gunahlar anlatılmaz.
Geçmişinizi böyle sorup irdeleyen biriyle kesinlikle birlikte olmayın. Bu tarz sorular sorup inceleyenler daha once baska kadinlarla bir seyler yaşayıp temizini arayan tipler.
Bu kadar israr etmesinin sebebi de seni bakire oldugunu dusunup kacirmadan evlenmek istemesi. Kesinlikle bu iliskiyi bitirin. Bu karakterde bir insanla cok sorun yaşarsınız.
Daha 5 gorusmede bu kadar evlenelim diye baskı yapanlardan pek hayır gelmiyor.
Eski sevgiliniz musallat olmaz artik. Evlenmis gitmis ve cocugu var. Onun yapabilcegi hicbir sey yok. Kendi huzurunu bozmak istemez. Size en ufak bir dalaşması esinin huzurunu kacirir cunku.Tehdit ederse sizde onu tehdit edin.

Teşekkür ederim yanıtınız için anksiyetem var buda o olaydan sonra kaldı çünkü sürekli tehdit varı konuşmaları yüzünden
Musallat olursa kendi başı belaya ve evliliği de sıkıntıya girer, çocuğu da varmış, kaç sene geçmiş üstünden ayrıca, bi halt yapmaz, yapamaz. Bunları düşünerek rahatla lütfen.
Anlatıp anlatmama hususunda da ben anlatmamanı öneririm, gerek yok diye düşünüyorum, birliktelik bile olmamış yani, tövbeni etmişsin, Rabbim bilir o kısmı, onun dışında geçmişi kapatmak, önüne bakmak ve bu kişiyle olur mu olmaz mı, iyi tartmak gerekiyor.
Kaygı sorunu yaşıyorsan ihmal etmemeni ve psikiyatri ile görüşmeni tavsiye ederim.

Sizin ilk önce psikolojik bir destek almanız gerekli. Sürekli geçmişin pişmanlığını, geleceğinde kaygısını güdüyorsunuz. Adamın size ulaşacağı yok evlenmiş çocuğu olmuş. Tam anlamıyla bir sevişme gerçekleşmemiş. Ki gerçekleşse de ne olacaktı? Anlatmanıza gerek yok. İlk önce tedavi olun biraz rahatlayın evlilik için acele etmeyin. Yaşınız genç.
Hoşçakalın

Bakire olmasaydınız hadi neyse anlat derdim ama ne gerek var öteki gavatta birsey derse yalan dersin kim ne bilecek ya ne kendinize hayati bu kadar dert ediyorsunuz yaşanmış bitmiş nolmuş yani sevişmişseniz

arada konuşmamızda bilmem gereken bişey varsa söyle ilerde başkasından duymuyum biliyorum deyip gecistirebileyim dedi .
Pardon ? Geçmişin onu ilgilendirmez kendini ne sanıyor ya duyarsa da duysun.Ağzının payını veremedin mi bilmesi falan gerekmiyor.Kendi sütten çıkmış ak kaşık sanki seni sorguluyor ayrıl bundan ve geçmişte olan özel şeylerini kimseye anlatma.

Erkekler sanki her kırdıkları fındığı bize anlatıyor da yersennn.

5 yil önceki seferi kim bulacakmış yavrum sen hangi hayal aleminde yaşiyorsan çık ordan

Haklısınız kesinlikle ama zaten o anlamda ilişki olmadı yüzeysel kıyafetler varken yakınlaşma ama kapaliyim ailem baskın çevrem küçük ondan dolayı

Hayır asla anlatmayacaksın . Ne yaşadığın seni alakadar eder seni yargılayacak, bu yüzden istemeyecek adamla sen olmayacaksın zaten. Yıllar önce seni kötü hissettiren bir deneyim yaşamışsın gelmiş geçmiş gitmiş. Bu konuyu düşünmekten, etkilenmekten kurtulmalisin öncelikle. Simdi görüştüğün adamdan da nedense hoşlanmadım. Hemen kendinden biseyler anlatması, senin geçmişini sorgulaması bunlar karakterini az buçuk gösteriyor bence. Daha yaşın çok genc, evlilik için acele etme derim. Karşındakini de iyi tanı bence sonradan cesit cesit huylarını görürsün gibi geliyor. Kendi değerini ve kıymetini bil.

Aynı stresi ben de yaşadım.Bu stres yüzünden üç ay nişanlılık dönemini kendime zehir ettim.Anlatsam mı anlatmasam mı.Ki yaşadığım şey de el ele tutuşup öpüşmek.Vicdanımı çok sorguladım içim içimi yedi.Yalan söylemiş aldatmış gibi hissettim hep.Çok araştırdım dinen hükmü nedir karşımdaki kişiyi kandırmış mı oluyorum diye.İslami ahlak olarak da katiyen anlatılmamalı diyor hocalar.Tövbe edip aynı hatayı bir daha yapmamak yoluna girmişsen ve karşına düzgün biri çıkmışsa geçmişe sünger çekip önüne bak .Ben öyle yaptım.Rabbim ayıpları kusurları örtendir siz de örtün diyor

Aslında kendisi çok muhafazakar değil içki içermiş bir kere pavyona gittiğini söyledi benden duy sonradan duyarsan kötü olma diye söylüyorum dedi ailesi muhafazakar bizimkiler de öyle bir ara eskiden evlenmeden birlikte yaşanmasını normal olduğunu düşünürdüm ama şuan evleneceğim kişinin öyle olmasını istemem karşılaştırma yapar dedi anlayamamıştım bir kerede başka konunun içinde geçmişte bilmem gerekn varsa söyle başkasından duymuym duysam bile bildiğimi soyler geçerim dedi benle tanışır tanismaz namaz kılmaya başladı işte sen hayatımı sorgulamami sagladin dedi hatalarım var tövbe ettim düzeltmeye çalışıyorum kendimi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…