Sevgiliye eski yaşanılan anlatılmalı mi

Kesinlikle anlatmak gibi bir hataya düşme. Bir ömür yüzüne vurur. Kendini hep suçlu hissetmek zorunda kalırsın. Yaşanmış bitmiş adı üstünde geçmiş sende unut hayatını yaşa mutlu olmaya bak. Sürekli kafanın içinde bununla yaşayarak mutlu olamazsın. Unut gitsin.

Kendinizi ben masum değilim biriyle ilişkiye girdim diye karalamayın. Bu çok normal bir şey. Hepimizin cinsel ihtiyaçları var çok doğal. Birini sevip yaşamışsınız yaşandı bitti yani. Bu kadar düşünüp takılmayın bu konuda psikolojik destek aldınız mı peki? 5 yıl boyunca travma geçirip hayatınıza kimseyi almamışsınız.

Siz şuan hayatınızda olan kişiye dikkat edin kendinizi kaptırmayın. İlk aydan böyle evlilik meraklısı olması, ısrar etmesi bana normal gelmedi. Eski sevgiliden korkmayın hiçbir halt yapamaz. Ciddi bir ilişkiniz, nişan evlilik falan olursa ailenize yaşadığınız cinselliği anlatacak hali yok. Kendisini gömmüş olur bu şekilde. O yüzden ya anlatırsa diye düşünmeyin rahat olun

Geçmişi bırakıp geleceğe odaklansanız iyi olur. Tanıştığınız kişi neden cok ısrar ediyor? Mesala çok insan tanımış, tahammülü kalmamıştan kastınız ne?
Bilmiyorum başta tanımak amaçlı laf almaya çalıştı bende gecistirdim farkli sorular hem uzak olduğumuz için hem arkadaş onermesiyle tanıştığımız için direk evlenme amaçlı konusuldugundan.kendisi souledi çok inan tanıdım çalıştığım için diye ve konuşmalarından olaya karşı yorumundan belli oluyor

Abartma, karısına yaz kocan benden uzak olsun diye o zaman. G.t korkusundan bi şey yapamaz saçmalama. Yapsa da git şikayet et kimseden korkma

1.si hala çok gençsin. 2. Sİ sana bunu soran sorduran biri ile evlilik yapma... Görücü usulü ise al karşına çat çat ne yaşadı isen anlat gençlik güzel ama kızlar genelde APTAL olup kanabiliyor de.. Sonuçta görücü usulü nin amacı budur konuşır anlaşır ona göre dürüst bir şekilde herşey kabul edilerek bir yola çıkılır...herşeyden önce başın dik olsun NOLMUŞ YANİ BAKİRE DEĞİLSEN NOLMUŞ..... MİLLET BAKİRE GİDİYORDA NE OLUYOR YANİİ.. KIZ OĞLAN KIZDA GİTSEN ADAM İSTEDİKTEN SONRA DÜNYANIN EN BÜYÜK FAHİŞESİ SENSIN KIZIM.... ASLA BU MUHABBETİ YAPTIRMAYACAKSIN.. EĞER KONUŞULMASI GEREKİYORSA KONUŞ BU İLK SON DE KES AT...

Kendisi geçmişte ilişki yaşamış biri ise ona hiç bir şey anlatmak zorunda değilsiniz. Her haltı giyip bakire kadın arayanlar cok oldu artık.

Seni anan kimse icin dogurmadi bacim. Sen kendi hayatin icin henuz hayatinda olmayan kimseye o donem yasadiklarin icin kendine ait bir hayatin hesabini vermek zorunds degilsin. Ayrica birine eskileri anlatmak dupeduz saygisizlik. Ben ne bana anlatilmasina dayanbilirim nede sorulmasina. Anlatana bilmek istemiyorum ya sen hayirdir der cikisirim soranada sen su tarihten beri hayatimdasin oncesi seni baglamaz derim. Cinsel yolla bulasici hastalik tasimiyorsam,kimsenin elinde ileride ksrsima cikacak bir goruntum falan yoksa ozel hayatim bana ozel kaldiysa kimse bana soramaz boyle bir sey. Sen kimsenin mali degilsin, hayatin sana ait, kimseye de henuz hayatinda olmadigi seni tanimadigi zamanlar hakkinda hesap vermek zorunda degilsin. Kimseye sozun borcun vicdani bir durumun yok. Hayirdir yani. ?! Bu hayat sana ait. Herkesin her seyi bilmesinexe gerek yok. Adi ustunde ozel hayat. senin ozelin gecmisin. Sonradan hayatina giren birisi sana bunlari soramaz. Senin ona bir borcun yada sorumlulugun yok. Ayrica bu kafada biriyle evlenmek istedigine emin misin? Boyle dusunen insanalr genelde kadinlari hayat arkadasi degilde kendi mallari olarak gorurler cunku. Sonradan seni uzmesin?

Geçmişi anlatmak ne münasebet ? Anlatmayacağın gibi geçmişi soran ve bilmem gereken birşey var mı diyen birinden de uzak dur; bu saygısızlık ve güvensizliktir. Ayrıca eski sevgilinin ailesine neden davetiye veriyorsunuz ?

Hayır almadım çünkü unutmuştum kabul etmeye çalışmıştım konuşmak isteyenleri reddetmistim takı suanki konuşmaya basldigim kişiyle tanışana kadar bu karşımdaki kişiyle de alakalı galiba sorun etmeyeceğini bilsem anlasam daha rahat olacam

Peki bu kişi nasıl birisi, ailesi nasıl? Aşırı muhafazakar mı? Kendisi kaç yaşında? Size birkaç kere geçmişte neler oldu, bilmem gereken bir şey var mı şeklinde mi sordu o kısmı tam anlayamadım.Eğer ki ısrarla geçmişi soruyorsa bu kişiden ayrılın uzak durun

Bak dinen hassas biriyim dediğin için bu yorumda bulunuyorum yoksa söylemeyecektim. Dinende eski hayatını anlatman doğru değil. Günah sadece kişinin kendi günahıdır. İnternette ufak bir araştırmayla görebilirsin.

Sonradan öğrendiğinde sorun çıkaracak biri ise onunla devam edip etmeyeceğinizi bir daha düşünün.

Gerçek anlamda cinsel bişey olmadı yüzeysel sürtünme gibi bişey ama aynı evde kaldık bilemiyorum bundan dolayı da suanki kişiye odaklanamiyorum isteyip istemedigimi sadece biraz rahatlamak için konuyu açtım
İster sürtünün ister sevişin. Kimse buna karışamaz ya. Anlatmayın geçmişinizi. Eski sevgili evlenmiş daha da size musallat olmaz. Kendisi yeniden rahatsız ederse şikayet edin mutlaka.

5 kere gördüğünüz kişi- Anksiyetenizi zıplatan kişi
5 kere görüp evlenelim diyip özel sorular soran kişi bundan eş olmaz iyi düşün

Profesyonel yardım alın bunun vicdanla da dinen de sizin söylediğiniz alakası yok kimse sütten çıkmış akkaşık değil üstelik yaşanan bişey yok sürtündüm die insan 5 sene kendıne bunu yapar mı abartmayın sizde

Geçmişinde birçok kadınla sevgili olmuş, cinsellik yaşamış adamlar evleneceği kadına " ben muhafazakarım, benim için bekaret önemli" imajı veriyor en baştan. Ve ne hikmetse muhafazakar! analar oğullarını "erkeğe birşey olmaz" mantığı ile büyütüyor. Bu işler böyle olmuyor ama, o eskidendi. Bekarete önem verip ilkin olsun istiyorsan sen de sakınacaksın, kendini evleneceğin kadına saklayacaksın. Sonra kalkıp bilmem gereken birşey var mı diyorlar. Hee var ebenin .... var.

Çok doğru çok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…