Sevgilisiyle Kafede Parkta Sokakta Öpüşenler Hakkında Ne dusunuyorsunuz?

yuzdeyuzakrep hakliysan dahi yaptigin saygisizca hakeratveri yorumdan dolayi haksiz duruma dustun, bence israr etmekten vazgecip konunun kapanmasina neden olmayin..

adalayda lütfen canım ya yapmayın böyle allah aşkına ön sayfaları okuyn yorumum kimi ilgilendirir ya o benim fikrim düşüncelerim

adalayda lütfen canım ya yapmayın böyle allah aşkına ön sayfaları okuyn yorumum kimi ilgilendirir ya o benim fikrim düşüncelerim

fikrin dusuncen tartismaya ya da yoruma acik degilse bunu soyle o zaman kalin kafali deme kimseye diyorum ya hakliysan dahi bu yorumla haksiz duruma dusuyorsun.

Olumlu yorumlara ne kadar açıksak olumsuz yorumrada açık olmalıyız tek farkla çirkin kelimeleri kullanmayarak.O yorumların hangisinde size hakaret edilmiş söyler misiniz?
Bence özür dileyin ve konu kapansın.

burası bir forum ortamı ve aynı görüşte olmak zorunda değiliz, öyle olsa zaten sağırlar birbirini ağırlar olurdu. sizin farkınız insanlara kalın kafalı demeniz oldu ne yazıkki...

tasvip etmesek de kınamamak lazım malum kınadığını yaşamadan ölmüyor insan.
hadi sen çok karşısın ama bunun evladı var torunu var, büyük konuşmamak lazım.:nazar: heleeee de bu devirde.

pes yani yüzde doksanımız aynı fikirde hemen hemen
ve yine konu ateşleniyor
aslında burada farklı düşünmek değil mevzu yanlış kelimeler seçmek sanırım

fikrin dusuncen tartismaya ya da yoruma acik degilse bunu soyle o zaman kalin kafali deme kimseye diyorum ya hakliysan dahi bu yorumla haksiz duruma dusuyorsun.

alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5

-----------------------------
ayrıca haksızlığa gelebilen tek bi insan yoktur bunu da beliritiyimsengözlerimebaksanab

bence dediğimde haklıyım kusura bakmayın kızlar ugrasamıycam sizlerle siz adamı sinir eder agzından cıkan en kötü kelimeyide cımbızla cekip sündüren insanladan ben nerdeee ugrasıcam anca bilggisayarı yere fırlatmam gerek biraz daha durup size cevap yazarsam onada yazık olur sizi o ne desemmm güzel yorumlarınızla dim zemuszemusbırakıyorum

tamam ozaman öpüşenleri görünce taşlayalım napalım kardeşim...
herkez örgür hür...

bence dediğimde haklıyım kusura bakmayın kızlar ugrasamıycam sizlerle siz adamı sinir eder agzından cıkan en kötü kelimeyide cımbızla cekip sündüren insanladan ben nerdeee ugrasıcam anca bilggisayarı yere fırlatmam gerek biraz daha durup size cevap yazarsam onada yazık olur sizi o ne desemmm güzel yorumlarınızla dim zemuszemusbırakıyorum

hıhıııı peki:umursamaz:

¤ decemBer ¤;7432156 .!.:
tasvip etmesek de kınamamak lazım malum kınadığını yaşamadan ölmüyor insan.
hadi sen çok karşısın ama bunun evladı var torunu var, büyük konuşmamak lazım.:nazar: heleeee de bu devirde.

aynen ben kimseyi öpmedim sokakta zati sevgilimde olmadı
nasip kısmet değilmiş
öpüşeleri sevişenleri görünce tabi ayy ne güzel yapıyorlar demiyorum
ama benim çocuklarım var biliyorum onlarda elele yürüycekler çünki sevgilisi var birinin
sarılacaklardırda belki başka ne nane yerler orasını bilemem biz ona aile terbiyesi vermeye
çalıştık elimizden geldiğince
e şimdi ben ne diyim tüü ahlaksızlar desem benimki neler yapıyo bilmiyorumki
benimkine yakışıyor canımmı diyim yani

Son düzenleme:
Terbiyesizlikten baska birsey degil..

arkadaşlar neden geriyoruz ortamı hiç cevap bıle vermenıze gerek yok bence hanfendı bı saygısızlık yaptı bıze gore kalın kafa demekle hıc uzatmayalım bence

çocuk 5 6 yaşına kadar aile terbiyesiyle büyür sonrası çevre terbiyesiyle gelişir şekillenir aile faktörü zamanla azalmaya başlar
arkadaşlarından etkilenip ailesiyle çatışmayan yoktur sanırım aramızda
şimdiki çocuklarsa bilişimle şekilleniyor çok farklı olaylarla karşı karşıyayız
ne diim kötülüklerle karşılaşmayalım inş
konu biraz dağılmış ama ben başlıktan cevapla son cümlemi söyleyeyim
ufak bir öpücük o kadar gözüme batmaz da evdeki kadar rahat davranabilen çiftler benide rahatsız etmiyor değil yaşı ne olursa olsun

zaten yazmıştım, ama yinelemek istedim: sokakta bu hareketlerde bulunanlara aile var makamından dalmak da hoş değil hiç :eek:lmaz:

zaten yazmıştım, ama yinelemek istedim: sokakta bu hareketlerde bulunanlara aile var makamından dalmak da hoş değil hiç :eek:lmaz:

yanii onların da bahsi geçen aileyi gördüğü kesinkaydirigubbakcemile3

X