Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adalayda lütfen canım ya yapmayın böyle allah aşkına ön sayfaları okuyn yorumum kimi ilgilendirir ya o benim fikrim düşüncelerim
fikrin dusuncen tartismaya ya da yoruma acik degilse bunu soyle o zaman kalin kafali deme kimseye diyorum ya hakliysan dahi bu yorumla haksiz duruma dusuyorsun.
bence dediğimde haklıyım kusura bakmayın kızlar ugrasamıycam sizlerle siz adamı sinir eder agzından cıkan en kötü kelimeyide cımbızla cekip sündüren insanladan ben nerdeee ugrasıcam anca bilggisayarı yere fırlatmam gerek biraz daha durup size cevap yazarsam onada yazık olur sizi o ne desemmm güzel yorumlarınızla dim zemuszemusbırakıyorum
¤ decemBer ¤;7432156 .!.:tasvip etmesek de kınamamak lazım malum kınadığını yaşamadan ölmüyor insan.
hadi sen çok karşısın ama bunun evladı var torunu var, büyük konuşmamak lazım. heleeee de bu devirde.
tamam ozaman öpüşenleri görünce taşlayalım napalım kardeşim...
herkez örgür hür...
arkadaşlar neden geriyoruz ortamı hiç cevap bıle vermenıze gerek yok bence hanfendı bı saygısızlık yaptı bıze gore kalın kafa demekle hıc uzatmayalım bence
zaten yazmıştım, ama yinelemek istedim: sokakta bu hareketlerde bulunanlara aile var makamından dalmak da hoş değil hiç lmaz: