Sevgilisiyle Kafede Parkta Sokakta Öpüşenler Hakkında Ne dusunuyorsunuz?

son derece itici buluyorum..kim olursa olsun hiç önemli değil benim için:1closedeyes:
çocuklarım yanımdaysa ve gördülerse çok yanlış ve ayıp oldugunu muhakki söylüyorumlmaz: küçüklükten bazı şeylerin önemini anlasınlar diye anlatıyorum kibarca..

ay öyle bişi bende yaşadım.yani,eşim o zamanlar nikah günü almak için ist ageldi.aldık ve bakırköy sahile gittik,banka oturduk.ben eşime doğru döndüm,birde ne göreyim,karşı banktaki kızla oğlan şapur şupur..hani hiç gizlenmiyorlarda..oğlan öpüyor,ondan sonraaa etrafa sırıtıyor:) bir daha öpüyor etrafa sırıtıyor:)) millet bunlara bakıyor ama bunların dünya umrunda değil..iğrençti yaaaaaaaaa..valla midem bulandı..ne gerek vardı yanii.orada çoluk çocukta dolaşıyor ,kötü örnek oluyorlar

gormemış gıbı opusenlerden tıksınıyorum unutturulmaya calışılsa da hala edep haya denen duygular var ....kadına kıza acırım sadece ortalıga malzeme verdıklerı ıcın lmaz:...[/B]

Arkadaşlar dikkat ettim de genelde kızları suçlamışsınız.. Suçlama demeyelim de hep onlara kötü gözle bakılır izlenimi verilmiş.. Toplumun bu düşüncesi bir türlü değişmeyecek sanırım, çoğu kişi de böyle düşündüğü için söylüyorum bunu.. Bence bir değerlendirme yapıyorsak kızı, erkeği ayırt etmeden yapmalıyız.. Ayıp denen şey cinsiyete göre belirlenmez..

Ben bu konuda yorum yapmak i stemiyorum fazla, insanlar istediği gibi davranmakta özgürdür bence.. ıtici olsalar da olmasalar da..

karşıdan karşıya geçicekken o anda saniyelik bir şekilde sevgilim beni öpmüştü,kısacık masumane.Karşıdan gelen kadın sert bir bakışla sokakta öpüşenlerden nefret ediyorum dedi yüksek sesle,o anda ben ne kendimi ne sevgilimi yadırgadım sadece bunu bu kadar abartan o kadını yadırgadım.Minicik saniyelik bir öpücüktü,aklı sıra bize kendimizi kötü hissettirecek,ben kendisine üzüldüm sadece ,bizim sevgimiz karşısında böyle nefret duyguları besleyecek kadar sevgisiz kalmasına...

Tabi, sokakta değil de dipte köşede yapınca daha masumane oluyor heralde.. Bu zihniyet böyle bence.. Masumane olması bir şeyi değiştirmiyor, onların o kalın tabuları bir türlü yıkılmıyor..

Tabi, sokakta değil de dipte köşede yapınca daha masumane oluyor heralde.. Bu zihniyet böyle bence.. Masumane olması bir şeyi değiştirmiyor, onların o kalın tabuları bir türlü yıkılmıyor..

bırak öpüşmeyi,sevgilime sarıldım diye bile laf yedim kafamçokkarıştı hani böyle aniden bişey olur refleks olarak sevinerek ay canımm diye sarılırız ya o an ,öyle birşey yaptım ve dünyanın en kötü şeyini yapmışım gibi davranıldım.İnsanlar sarılmaya elele tutuşmaya bile kin besler olmuş.

sarılmak,elele tutusmak,abartmadan öpmek olabilir yanı ne olacak kı öpmek için evde olmayı yanı evlenmeyı mı bekleyecek sevgılıler...

çok takılmıyorum boyle durumlara hıı tabıkı bırbırının ıcıne dusenler var onlar hariç o hiç hoş bir görüntü değil gercekten

Maalesef.. oysa uğraşacak o kadar çok dert varken.. daha önemli şeylere kafa yorömalı bence artık insanlar.. :teytey:

sevginin ..aşkın yeri zamanı olmaz bence öpüşsünler nolcakki ?eşimle ben ah ah gençlik deriz sadece bende öperim eşimi oda beni ne varki bunda ...çocuklara kötü örnekmi? ona gelene kadar ne örnekler var birbirini sevmenin öpmenin nesi kötü? öpüşenlerede öle bişi varmış gibi bakılmasıda ayrı bi garip zaten ...hayatta kafa yorulması gereken daha önemli şeyler var boşverin bunları...

Haa bir de, o çocuklar var ya hepimizi ceplerinden çıkarırlar.. hiç ihtiyaçları yok bence örneğe..

abartanlarda var yani gözlerimle gördum otobus duraklarında neler yapanlar var onlar garip benc ve ciddi olmayan ilişkiler bana göre 4 duvar arasında yasadıklarım daha önemli

öpüsmek,sarilmak ..bunlar sevgi gösterisidir,hergun tv lerde sokakta binlerce kotu seye sahit olan cocuklarimiz ve genclerimiz bu gibi kotu seylerden degilde öpüsmekten mi etkilenicek.Bi baba annesini kucucuk cocugun onunde bilmem kac yerinden bicakliyo satt 7 haberlerinde binlerce cocuk bunu izliyo cocuklarimiz bundan degilde öpüsmekten kötü etkileniyo:bbo:bence sinirlari asmamak kaydiyla sokakta kafede durakta opüsünki cocuklar ve gencler bunun dogal bisey oldugunu kavrasin 18 ine geldiginde sokaktan gecen kadinada oküz gibi bakmasinlmaz:bence anne ve babalarda cocuklarinin yaninda sik sik sarilip kücük öpücükler alabilirler cocuk sevgi ortaminda büyüsün
SAVASMAYALIM;SEVISELIM ARKADASLAR:lepi:

bu bence çok ama çok güzel bir yorum, ama gerçekten birbirine saygı duyacak şekilde...

bende yiyişenlerden hiç hoşlanmıyorumm lmaz:

ama el ele tutuşmak masum öpücükler bunlar doğal ve güzel olaylarralkisalkisalkis

erkeğe bişi demem..hakedene misali..
kıza tiksinerek bakarım
ulu orta yerde kendini öptürücek kadar basit olduğu için benim bakışlarım onu üzmez..

Neden ahlak sadece kadınlar içinmi size göre?? Erkeğe farklı kadına farklı anlayışı yüzünden zaten bu sitede yaşanan bi sürü acıyı okuyoruz, yorumunuz dehşete düşürdü beni... :1shok:

Sizene , banane... Kimse kimsenin ahlak bekçisi değil, dinen de ahlaken de herkes kendinden sorumlu değilmi?

Sizene , banane... Kimse kimsenin ahlak bekçisi değil, dinen de ahlaken de herkes kendinden sorumlu değilmi?

tabiiki öylede biraz görüntü kirliliği olmuyormu?? abartanlar var..

düşünsene herkes dilediği gibi davranırsa belediye bank yerine yatak koyacak sokaklara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…