karşıdan karşıya geçicekken o anda saniyelik bir şekilde sevgilim beni öpmüştü,kısacık masumane.Karşıdan gelen kadın sert bir bakışla sokakta öpüşenlerden nefret ediyorum dedi yüksek sesle,o anda ben ne kendimi ne sevgilimi yadırgadım sadece bunu bu kadar abartan o kadını yadırgadım.Minicik saniyelik bir öpücüktü,aklı sıra bize kendimizi kötü hissettirecek,ben kendisine üzüldüm sadece ,bizim sevgimiz karşısında böyle nefret duyguları besleyecek kadar sevgisiz kalmasına...
Tabi, sokakta değil de dipte köşede yapınca daha masumane oluyor heralde.. Bu zihniyet böyle bence.. Masumane olması bir şeyi değiştirmiyor, onların o kalın tabuları bir türlü yıkılmıyor..
bırak öpüşmeyi,sevgilime sarıldım diye bile laf yedim kafamçokkarıştı hani böyle aniden bişey olur refleks olarak sevinerek ay canımm diye sarılırız ya o an ,öyle birşey yaptım ve dünyanın en kötü şeyini yapmışım gibi davranıldım.İnsanlar sarılmaya elele tutuşmaya bile kin besler olmuş.
öpüsmek,sarilmak ..bunlar sevgi gösterisidir,hergun tv lerde sokakta binlerce kotu seye sahit olan cocuklarimiz ve genclerimiz bu gibi kotu seylerden degilde öpüsmekten mi etkilenicek.Bi baba annesini kucucuk cocugun onunde bilmem kac yerinden bicakliyo satt 7 haberlerinde binlerce cocuk bunu izliyo cocuklarimiz bundan degilde öpüsmekten kötü etkileniyo:bbo:bence sinirlari asmamak kaydiyla sokakta kafede durakta opüsünki cocuklar ve gencler bunun dogal bisey oldugunu kavrasin 18 ine geldiginde sokaktan gecen kadinada oküz gibi bakmasinlmaz:bence anne ve babalarda cocuklarinin yaninda sik sik sarilip kücük öpücükler alabilirler cocuk sevgi ortaminda büyüsün
SAVASMAYALIM;SEVISELIM ARKADASLAR:lepi:
erkeğe bişi demem..hakedene misali..
kıza tiksinerek bakarım
ulu orta yerde kendini öptürücek kadar basit olduğu için benim bakışlarım onu üzmez..
Sizene , banane... Kimse kimsenin ahlak bekçisi değil, dinen de ahlaken de herkes kendinden sorumlu değilmi?