yaa eleele tutuşanlara kızmıyorsunuz da öpüşenlere mi kızıyorsunuz....
Sonuçta öpüşme upuzuuun bişeyse ve çocukların da olduğu biryerde ise olmaz tabii ama biz kocamla sevgiliyken de evlendikten sonra da bilimum heryerde dudaklarımıza minik öpücükler kondururuz...
Çocuğum olduğunda da yanında öpüşmekten çeknmem.Tabii minik öpücüklerden bahsediyorum yani kanal tedavisinden değil :))
püşmek de sarılmak elele tutuşmak gibi bir sevgi ve aşk göstergesidir....Ayp yada utanılacak bişey değil....
Çocuğum birbirini çok seven bir anne ve babası var olduğunu bilsin isterim... benim annem babam birbirlerine karşı çok mesafeliydiler ben çocukken ve gençken ne elele tutuşurlardı, ne babam bir özel gün için hediye almazdı... Hiç bir gün elinde bir çiçek gelmedi anneme.. ben o sevgiyi hiç hissetmedim aralarında... Şimd büyüdüm evlendim.... oo olar şimdi aşk yaşıyorlar.... Ama keşke daha önce de öyle olsalardı, daha mutlu bir çocukluk geçirirdim....
Sokakta da birbirini seven, birbirine aşkla tutluyla bakan, öpüşen elele tutuşan sarılan insanlar olduğunu görmek hoşuma gidiyor..
Alışverişte gezerken markette sokakta kocamla elele tutuşup yürürken durdurup sarılduğımı çok bilirim, yada kendime çekip duduaklarına yapışırım, bundan da utanmam, beni görüp utananlar da bence kendi sevgisizlikerinden, kendi idtekleri ile değil topluma göre yaşamalarından monotonluk ve sıradanlıklarından utansınlar...