Sevgilisiyle Kafede Parkta Sokakta Öpüşenler Hakkında Ne dusunuyorsunuz?

ne var bunda...eğer ahlak kurallarına aykırı çok dikkat çekici ve itici bir durum yoksa kısacası masum bir öpücükse gayet normal...

olumsuz örnek olan sarılmak öpüşmek olsun ne olacak..

millet birbirini doğrar oldu artık...sevgiden aşkdan zarar gelmez....

Son düzenleme:
yaa eleele tutuşanlara kızmıyorsunuz da öpüşenlere mi kızıyorsunuz....
Sonuçta öpüşme upuzuuun bişeyse ve çocukların da olduğu biryerde ise olmaz tabii ama biz kocamla sevgiliyken de evlendikten sonra da bilimum heryerde dudaklarımıza minik öpücükler kondururuz...
Çocuğum olduğunda da yanında öpüşmekten çeknmem.Tabii minik öpücüklerden bahsediyorum yani kanal tedavisinden değil :))
püşmek de sarılmak elele tutuşmak gibi bir sevgi ve aşk göstergesidir....Ayp yada utanılacak bişey değil....
Çocuğum birbirini çok seven bir anne ve babası var olduğunu bilsin isterim... benim annem babam birbirlerine karşı çok mesafeliydiler ben çocukken ve gençken ne elele tutuşurlardı, ne babam bir özel gün için hediye almazdı... Hiç bir gün elinde bir çiçek gelmedi anneme.. ben o sevgiyi hiç hissetmedim aralarında... Şimd büyüdüm evlendim.... oo olar şimdi aşk yaşıyorlar.... Ama keşke daha önce de öyle olsalardı, daha mutlu bir çocukluk geçirirdim....

Sokakta da birbirini seven, birbirine aşkla tutluyla bakan, öpüşen elele tutuşan sarılan insanlar olduğunu görmek hoşuma gidiyor..
Alışverişte gezerken markette sokakta kocamla elele tutuşup yürürken durdurup sarılduğımı çok bilirim, yada kendime çekip duduaklarına yapışırım, bundan da utanmam, beni görüp utananlar da bence kendi sevgisizlikerinden, kendi idtekleri ile değil topluma göre yaşamalarından monotonluk ve sıradanlıklarından utansınlar...

lütfen alıntı yapmayın.

mesaj editlenmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili Yüzdeyüzakrep, lütfen saygı çerçevesini aşmayın. Fikirlerinizi bu şekilde söyleyerek hiçbir yere varamazsınız. Başkalarına hakaret etmeye hakkınız yok.

Mesajınızı editlemiyorum çünkü incelenecek.

olabilir tatlım ya :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Son düzenleme:
bugün sokkakta öpüşen çiftler gördüm...
çok kınadım...
olan var olmayan var kardeşim :roflol:

Öpüşmeye özenecek çocuk görünce öyle mi ?
Gizli saklı köşelerde daha ileri, daha zararlı şeyler yapmaya özeneceğine, dışarıda masum bir öpücüğe özenmesini tercih ederim.
Herkes ulu orta birbirini yesin demiyorum elbette.
Ama insanların davranışlarını başkalarına göre şekillendirmesini de yanlış buluyorum.
Kişi için ulu orta yerde her şeyi yapmak normalse, ona isterseniz küfredin, yine kendince doğru olanı yapar.
Her yanlış şey için çocukları ileri sürmemek lazım bence.
Belli bir yaşa gelince onlar da anlıyor neyin iyi, neyin kötü olduğunu. Her şeyi görerek öğrenmiyorlar.
Kişi yaptığı her şeyi kendisi için yapmalı

öpüşmektan kastın dudaktanmıı:kedi:
onu ben de sevmiyorum ama yapılıyor giidipte kızı bırak diyemiyor insan:umursamaz:
ben de benimkine diyom ki aa kızın dişini çekiyor adamsırnaşık şey
dönüp dönüpte bakıyorum belki bişi öğrenirim diye:lepi:
diş çekmek önemli bir mevzu ama herkese yöntemini gösterirsen nerde kaldı bunun sana özelliği değil
mi ama

Demek ki neyyymişşş?
Öpüşülüp koklanmayacak sevgiliyle,
Belki sadece tokalaşabilirsiniz vereliniortak
Yüzde yüz,dudakta ağız,kaşın altında göz,devede kulak görürsem,affetmem yakarım lmaz:

yaw belki içi kaynamıştır, öpüvermiştirkaydirigubbakcemile3
şimdi içi kaynadı diyelim , öpmek için ev mi tutsun, zaten o zaman da içinin kaynaması geçer, hiç öpüşmezlerkaydirigubbakcemile3

bugün mesela otobuste karsılastım boyle bi durumla nerdeyse içlerine düşcekler görmeniz lazımm hiç hoş bir goruntu degıl gerçekten

Bence sokakta öpüşenleri kınamak yerine sokakata dövüşenleri tvlerde mafya dizilerinin bölüm bölüm, terar takrar yayınlanmasını kınayacağımız günler geldiğinde çocuklarımızı güzel günler bekleyecek....

a.s kaydirigubbakcemile5

valla hicbisey dusunmuyorum alistim artik...fransada yasadigim icin hergun gore gore normal geliyor sadece opusseler neyse duraklarda kucak kucagalar ustelik...

Söz konusu küçük, masumane bir öpücükse neden rahatızsızlık versin ki. İki insanın birbirini sevmesi ne güzel birşey. Dudaktan ya da yanaktan diye ayırmıyorum, herşeyin masumane olabildiği anlar vardır. Lakin herşeyin de bir dozu var. Herkesin gözü önünde olayı abartan insanların sevgisinden şüphe ederim. Kimse sevip, değer verdiği insana kötü gözle bakılması düşüncesine bile tahammül edemez bence. Amaaaa küçük bir öpücükten de rahatsız olan varsa, o da onun sorunu artık napalım :)

napsınlar rahat rahat öpüşüp koklasıcakları yerlerı yoktur onlarda parkda bahcede opüşüyolardır :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…