sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

hepsı aynı fabrıka ımalatı desek olmas sımdık:jeyyar: nan bunların hamurunun sonkullanma tarıhı mı gecmıs ne:1closedeyes:

nan selda +18 gezıp durma gel buraya ıresıl ınsan:mymeka:

hepsı aynı fabrıka ımalatı desek olmas sımdık:jeyyar: nan bunların hamurunun sonkullanma tarıhı mı gecmıs ne:1closedeyes:

nan selda +18 gezıp durma gel buraya ıresıl ınsan:mymeka:

biz sen gibi bebemiyiz yafrim +18 + 8= 26 :mymeka:
hem ayrıcana ben mi iresilim tek kişilik motorolize birlik olarak senmi iresilsin bilemeycem atık:1closedeyes:
hem kendime afili bir avatar arıyom senin koca adaylarınla uğraşamıcam gudubet garı

bende +18+4 olcak yanı senden gencım ve guzelım :dilcikar:
yenı avatr senın neyıne kafayı vura vura kalmadı sende bışı hem ben senı yenı avatarla tanıyamam belkı öle pıs bı huyumda var
bana akıl vercen nan ne demek uğrasamam gel bura:mymeka:

ayy o zaman derhal avatar ve isim değişiyim ben :1closedeyes:
hem kafamı seni tanıdığım güne vuruyorum ben:dilcikar:

off canım bende şaşırdım valla ne yapcamı
karar verdim artık şaşırmıcam
biraz da o şaşırsın
hep ben hep ben olmuyor kaydirigubbakcemile3
bugün görüşünce bi somak yapayım ona da görsün bakalım
sonra o düşünsün dursun:mymeka:

ayyy bide bana diyor kız böcüüüüük +18lerde dolaşma kız edepsiz yaşın tutmuyo senin:)))

kızlar düşündükçe daha çok stres olursunuz düşünmeyin üstüne düşmeyin.gelin burda geyiğe katılın kafanızı dağıtın.siz değil onlar emek harcasın sizler için.
hem ne demişler düşün düşün moktur işin :))))
ben hepicinizin stresini alırım evelallahhihoyyyt

birde şu motorolize birlik olmasa şurda tadından yenmeyecek şurası ya neysee:1closedeyes:
hamam böcüüü:dilcikar:

benım ... yemeden bı durmuyon nan sen özluyon demı çakalll:jeyyar:

salan gtsın bak benımkıne msj attım dedım yaz bışyler canım sıkılıyo ne yazam dedı bende bundan sonra yazmam dedım dıngıl:roflol:

heee bayılıom senn çırpı bacaklı paççoz haline :dilcikar:
ay bide adamlara bana yaz diye mesaj atıyo delü ben heç aramıom bile günde 20 kere arar varmı yafrim bi emrin derhal yapıyım der :1closedeyes:
gelir arada ayağımı yıkar suyuna çay demler.. işte gadın var gadın var :1closedeyes::hooray:

salla anam alan bol nasılsa sen at ben burdan tutarım :1closedeyes: hadı onları kandrdnda benı nasıl kandrcan bakalım salla sala sankım hıc ev garusu görmedık
gadın var(ben)gadıncık var(sen)kaydirigubbakcemile3

nan değiş cabuk bela:roflol:

allam sen baa sabır ver salon kadını çizgımden çıkarma benı

aha bide bunu yazmış kaydirigubbakcemile3 hangi salon çizgisi yafrim düğün salonumu kaydirigubbakcemile3

sen dur avatarıma gendü resmiyi koyyimde dudaan uçuklasın senin paççozz:dilcikar:
kıskanç şey heralde 10 numara hatunum ki öyle bi ayu sefkilim var :1closedeyes:aha bak gene arıyo yafrim bebeğim bidenem iste sana KK yı satın alıyım paççozları ayıklar kullanırsın canın sıkılmasın diyooo:1closedeyes:

o kutup ayusu ıse sende gorıl olma nan kıllı kıllı:jeyyar: sen bılmezsın hangı salon bılmedın için düğün salonu dersın ancak aklın fıkrın evlenmekte ee fakırın ekmeyıde umut ama senı ayu bılem almaz:1closedeyes: ayy bıde aramış kkyı alam mı demış:roflol: ben bunu gıcımlan gulerım ayol:roflol:
resmını mı koycan yapma öle bı hata derım anacım yenı bıttı mahpusluğun delikafadulden

allamm yarabbim sabır ver bana :Saruboceq:
mesai saati bitiyo allahtan şu böcüğünde kurtuluyoz kısmatlerinden nasiplerinden ve kendinden:dilcikar:
düğün salonuymuş peeeeehhh:1closedeyes:
ben sapanca gölü kıyısında sade bi nikah yapçam senide beklerim canım bak yemekli yapçam gel çeyis almaktan yemek alamıyondur sen sana düğünümde saray usülü yaprak sarma neim ikram ederim:teytey: karnını doyurursuncokacimcoook
sen az dur çeyizin hazır evde kalda ben o zaman sorarım sana .
sen dur durr acayip planlarım var bekle sen

daha 2 saat var hem yarın gene burdyım sen ıstemesende hayranlarım benı ıster anacım:1closedeyes:
yahu bu zmnda cok pembe dizi ızlıyon sen evdesınya boşsun ya cok dalıyon hayallere sen evlenene kadr ne göl kalır ne kasaba:roflol: saray usulu dedın sarmanın pırıncı bı kerem çın malı yemem ben öle ucuz seyler
evde kalmam sana ınat 5 ay sonra nışan yapcem senıde beklerım ama altınsız gelmehihoyyyt

sen önce kırıkların arasından bi karar ver ayol :roflol: sen karar vercendeee nişanlancandaa hem ben nişanlıyım aslında öyle bohçelı felan bişi yapmadık bana yüsük aldı sefkilim geldi al ülen tak şunu dedi hemde sola tak dedi kırmıyım kafamı kaydirigubbakcemileöyle sağa takıp henüz ata binmedim dönebilirim imajı çizme kodummu oturturum seni dedi:mymeka:
ben senden bi adım öndeyim kızım :1closedeyes:

nanmaynk karı ben senden kac adım öndeyım acep sen da bı adım atmışsın adımsa oda:roflol:
ben nışan yapmış bırıyım hatta gelınlıkcıde dıkılmıs bı adet nışanlığım var tek eksık goca oda cok 5 aya kadar ben yaparım tercıhımı sen merak ıtme
elın adamı sana yalancıhtan bı yuzuk vermış sende sevınıyon maynak karı pastane yüzüğü o

yafrim sen daha bebeyken bende nişan attım kıskançtı oda ayuydu.dedim bitti bu iş ve ayrıldım.iykide ayrılmışım çok mutluyum valla.sen gibi koca meraklısı dilim ben bikerem ben aşk insanıyım eğlence insanıyım:1closedeyes:
sen napıon çeyis biriktir :dilcikar:sen eve gidip şemen tablası yok efendim peçete takımı iğne oyası acurlu örgü felan yapıyosundur har har çeyis yap sen emme sen efde kalcan ben eflencem :1closedeyes:çeyisin elinde patlıcaklülülülülülüben çeyis yapmıom anacım bei alan çeyisimide alsın :1closedeyes:
düğünüme gel canım böcük kontenjanından alırım ben seni reşat getirmeyide unutma assortik bi organizasyon olcek paparaziler felan.. bide uzun bişi giy çiroz bacakların nikahıma gölge düşürmesin lütfen:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…