sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

evet cnm şaşrmamk lazm.artk oluruna braktım
skıldm artk walla sewgli derdnden.braz da mutlu olmasına bak dimi ama.herşey tastamam olsun istiyo.robotum sanki

evet cnm şaşrmamk lazm.artk oluruna braktım
skıldm artk walla sewgli derdnden.braz da mutlu olmasına bak dimi ama.herşey tastamam olsun istiyo.robotum sanki

bende öyle canım oluruna bıraktım napim başka
ömrümü çürüttü vallakaydirigubbakcemile3
18 yaşında başladım şimdi 22 yaşındayım en güzel yıllarım ona gittikaydirigubbakcemile3
hele b ide üni. yıllarım gitti ona üni. hayatı yaşayamadım hiç evden dışarı çıkmadım bee
bide evde yalnız yaşıyodum koca gün otur kös kös ömrümü yedi
olmuyo işte tastamam napalım yarım yamalak yaşıcaz
ben daha fazla dert sahibi yapamıcam kendimi bu yaştan sonra
konuşmıyom zaten şimdi

ayy lütfen
selametle yafrim :1closedeyes:

hayırlı cumalar RABBIM bu guzel gunde ınş aşklarınızı sıze bağıslar

nan maynak karı bana araba yolla kapımdan alsınlar benı yoksa gelemem valla :1closedeyes: senıde hep ayular buluyo sen çırkın o çirkın anca ama bak benım herıfler hepsı cok yakışıklı esmer kumral yeşıl göslu hepsınden var bende kıskanc nolcek

nereus seldadan hersey beklenır jeyar kılıklı karı:jeyyar:
sende alış cnm ya bu kadar dusunme bence salla gtsın aha bende aksam kavga ettımm hıc umrumda deıl artık olursa olur olmazsa olmas bı erkek ıcın cok ağladım benı yarı yolda bıraktı sımdık aklımm basımda allah baska dert vermesın

öyle canım ama aldatılmak çok farklı bir duygumuş yoksa bende ağzına tükürürdüm 3 yıl emek verdim şimdi bunu düşünmek çok zoruma gidiyor

gunaydın kızlaarr..
seldacım cesaretınden dolayı senı kutluyorum haha cok guldum avatarına heekaydirigubbakcemile3
böcüğüm valla enguzelını yapıyorsun nereus bence böcüğü dinle pısman olmazsın
kıymet bılene deger vereceksın yoksa cok üzülüyorsuunn..:1closedeyes:

bir diyorumki onu mahvetcem bir yarım diyorki yok bırak bin pişman olucak azıcık sabret diyor ama ağlamakdan kendimi alamıyorum son zamanlardada aldatılmakla ilgili şeyler dönyor tam susuyorum onları görünce tekrar ağlamaya başlıyorum

öyle canım ama aldatılmak çok farklı bir duygumuş yoksa bende ağzına tükürürdüm 3 yıl emek verdim şimdi bunu düşünmek çok zoruma gidiyor

kım aldatılmıyorkı cnm sana ıtıraf etmış kımbılır kac evlı kac nışanlı ınsan aldatıyo aldatmayan erkek yoktr ben buna ınanıyorum sende ınan hayatta değer verılcek cok sey var
ayrıca sen ona hıç pas verme süslen püslen gez dolaş bırak o senın pesınden koşsun ınan bu cok işe yarıyo tecrube konuşuyo yanı:1closedeyes:

ya bak cnm dedım gıbı erkekler hep aynı bu sabah bıle sana yemın edıyorum bırısı benı cok kırdı sevgılım hıc olmadı ama once onu sevdımı sandım sonra benı aldatttı yalan söledı zaten aşkım deılde umrumda hıc deıldı dönup bakmadı 3yıldr pesımden kosuyo hergun hemde her gun yemınle sana hıç umrumda deıl bırak ya değer verılcek cok sey vr sen hayrlısını ıste senın kısmetın kımbılır nerde ama aşk olmadık yerde karsına cıkar

eftalya nan selda sapık olm ne cesaretı bıde çırkınkı sorma duymasında

inşallah unuturum onu şimdilik başkası olamaz diyorum hakkıma hayırlısı olsun hep bunu istedim böylesi daha iyimiş demekki

başkası olamaz deme ama acelede etme zaten kısmetın senı bulur
ya sen sözlu deılsın nışanlı deılsın o senı kaybettı ona yansın ben 12 subatta sözlendım 6ay sabrettım durumu ı olsun nışan yapalım dıe hersey hazrdı nışanlık dıkıldı son provaya gıtım tam 23 gun kala benı terk ettı hersey hazrken dıomya sonra cok pısman oldu ama gectı be guzelım gectı adamlığı kalmadı bende
onla dunyaya gelmedımkı onsuz yapamayuım ama 3yıl verdım ona omrumun en guzel yıllarını demekkı bana gore hayrsız ınsn sevınce olumsuz yonlerını göremıyo ama sımdık cok ı gordum
babası annesı arar hala ağlarlar yanı ne dıyem kahroldum ama ben ağladıkca o kızlarla gezdı eğlendı bız ayrıldık belkı 100 kez yalvardılar kapıma geldıler ama aılem ya o ya bız dedıler tabıkkıde aılem sımdık hıc pısman deılım allah pısman ettrmesın senıde benıde onuda ama bak bıkac gun sadece hıc dusunme bırak ya dusuncek cok dertler var dun haberlerde 7 fıdanı kaybettık gencecık anası babası ağlarken yureğım yandı bende ağladım gordunya ölumdn baska herseye derman var rabbımde kımseye kaldrmıycağı yükü yüklemez sen rahat ol ınan guven ve en önemlısı halıne şükret ben bu ınancla 3yıllık askımın ardından sadece 3 gun ağladım durmadan sonra hayat devam ettı hemde superınden bak subat ayı gelıyo anılarım tazelencek ama umrumda deıl yasanmamış kabul edıyorum nışanlığımda gelınlıkcıde duruyo hazr gunu gelcek ve gıycem

canım benim daha kötü olmuş allah belasını versinn hepsini kötü niyetlilerinn ne diyim anacım inşallah gzel günler bizi bulur yok ehemn başka birisi olsun demicem yada içimin acısından başkasına gitmicem beklicem inşşallah gönlümüze göre birileri geilr canımm

anaamm bir dün girmedim coşmuş bizim kızlar
topiğime iyi bakmışınız eferim
böcük nan naptın sen
sevgülün var görücüylemi görüştün allah cızırtını vermesin
napcan şimcik kiminle nişanlanıyon

selda ; anacım seninkide bendenmiş benimkide çalışmıycan dii onun yüzünden hemencik iş bulamıyom
iyi bir yer olcak heryerdede çalışamam tanıdık olursa olurmuş evimin gadını olcakmışım pehhh...
ama ben goydum kafama inatımda azcıkın çalışcem ahanda görür

kelebenk nan sen bılmıyon mu ben sözlumden ayrılınca geldıler bee sevgılım yoktu ozmn ayy yoksa varmıydı hem ben deıl aılem yolladı zorla sımdık kafam cok karısık

nan selda amma yavaşsın hadı gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…