E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
ya bak cnm dedım gıbı erkekler hep aynı bu sabah bıle sana yemın edıyorum bırısı benı cok kırdı sevgılım hıc olmadı ama once onu sevdımı sandım sonra benı aldatttı yalan söledı zaten aşkım deılde umrumda hıc deıldı dönup bakmadı 3yıldr pesımden kosuyo hergun hemde her gun yemınle sana hıç umrumda deıl bırak ya değer verılcek cok sey vr sen hayrlısını ıste senın kısmetın kımbılır nerde ama aşk olmadık yerde karsına cıkar
eftalya nan selda sapık olm ne cesaretı bıde çırkınkı sorma duymasında
nan nasıl kafan karışık
duygularndan emin değilmisin kuzum
bende öyle canım oluruna bıraktım napim başka
ömrümü çürüttü vallakaydirigubbakcemile3
18 yaşında başladım şimdi 22 yaşındayım en güzel yıllarım ona gittikaydirigubbakcemile3
hele b ide üni. yıllarım gitti ona üni. hayatı yaşayamadım hiç evden dışarı çıkmadım bee
bide evde yalnız yaşıyodum koca gün otur kös kös ömrümü yedi
olmuyo işte tastamam napalım yarım yamalak yaşıcaz
ben daha fazla dert sahibi yapamıcam kendimi bu yaştan sonra
konuşmıyom zaten şimdi
canım onun eş adayı seçmesi popstar seçmelerinden daha uzun sürer anacım:1closedeyes:
bozuk saat bıle gunde ıkı kez doğruyu gösterır anacım:1closedeyes: tabı arada doğru dıyosun sende
ayy sen harbıden benı kıskanıyon ha bacaklarımdakı her kıla gurban ol emı:dilcikar:
gelde ıkı çene edek cnm sıkkınçok yoruldum
canın neden sıkkın mış bakim
sen ona kafam karuşık desene
offf benimde canm sıkılıyo yaaa
havaya bak ben yarın dışarı çıkcam şansıma emi
ne demesin aman aman pek kıskanıom senikaydirigubbakcemile3 (böyle diyimde sefinsin gariban):1closedeyes:
bende üşüyorum kalorifer yanmıyo arıza var :çok üzgünüm:
sefkilimde aramadı hala bende aramıcam işte hıhh
bunca derdimin arasında epilasyon yüzü görmemiş çiros pacaklarınla ilgilenemicem..:1closedeyes::roflol::roflol:
anadm böcük işsizliği bilirim benim sevgülümde öle işsiz garibim
çok zor çook ama ben alıştım artıkın kızıyom valla kızılcaksa
ama öle laflar neki bu sene evlenemezsek ayrılırım
hemen pes mi edilir
hayaller ertelenir ne olcak yani
epılasyon ney:uhm::roflol::roflol: hıc bılmem
hem sen zatı üşüduksun anam ne sıcak etkı eder ne başka bısı senın herıf aramadı mı aksam gelır sız aynı evde yaşamıyonus mu nan karstrdım mı yoksam senı:1rolleyes:
sıkıldımmmmm senağlama
ben bu ilişkiden sıkıldım yeter nannnnnn :mymeka:
biiiir derdim var artıııık tutamamm içimdeeeeeee
hanım hanıııııııımmklava::mymeka: bilmem anlatabiliommu klava:
sende üşü bu soğukta sorarırım sana donuos heralde ellerim titrio be keyfim yok üşümekten öfss allahım sen beni koru :Saruboceq:
ne dıyon nan sen bı mok anlamadım -tatlicadiarzu- sıkıldıysan yenısını bul çok kolay salla gtsın dertlerı ondanda sıkılırsan kendı hayatını yaşa boşver erkeklerı fazla düşünmeye gelmez
nerde nan bu çatlak kıremtler
çalısıyom zmn gecmıyo yarın olsada yatsamparamda oyk bu hafta ertelendı aylıklar hastaya neysem sağlık olsun gayrı