sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

hepte zaten peşinden koşuyolar seninde pehhh:dilcikar:
zaten memlekette senden arta kalanlarla idare edios dimi:mymeka: ha bide zapukmuşum peehh:1closedeyes:

herşey bir yana arada doğru bişeyler dion kız çiroz bacaklı paçoskaydirigubbakcemile5elbette hayatta ölümden başka herşeyin çaresi var her acı geçer.allah ölüm vermesin.herkesin hakkında hayırlısı olsun.olmuyorsa olmasın demekki hakkımızda hayırlısı değilmiş diyip allaha şükredelim kaydirigubbakcemile5
kimseye fazla değer verdiğinizi belli etmeyin şayet o kişi yeterince olgun ve ilgiden dolayı şımarmayacaksa başka..:1closedeyes:

ayy valla aynı şeyler bende de war canm.ünw yıllarım gdyo göz göre göre.bide degse üzntüme.bu kadr fedakarlıga bizm gbisini bulamazlar bi daha .
hiç bişe için kendini üzmeye degmez canm.okadr çok üzldm ki ama hç gerek yokmş bunu anladm.olursa olur olmazsa olmaz napalm artk yani.
şmdi de aranz bozuk dmek cnm.oluruna bırak üzme kndni.okadr yıl geçmişinz war sewiyosunz demk ki brbrnzi.ahh bide sorunlar olmasa.........

canım onun eş adayı seçmesi popstar seçmelerinden daha uzun sürer anacım:1closedeyes:

bozuk saat bıle gunde ıkı kez doğruyu gösterır anacım:1closedeyes: tabı arada doğru dıyosun sende

ayy sen harbıden benı kıskanıyon ha bacaklarımdakı her kıla gurban ol emı:dilcikar:
gelde ıkı çene edek cnm sıkkın çok yoruldum

canın neden sıkkın mış bakim
sen ona kafam karuşık desene
offf benimde canm sıkılıyo yaaa
havaya bak ben yarın dışarı çıkcam şansıma emi

ne demesin aman aman pek kıskanıom senikaydirigubbakcemile3 (böyle diyimde sefinsin gariban):1closedeyes:

bende üşüyorum kalorifer yanmıyo arıza var :çok üzgünüm:
sefkilimde aramadı hala bende aramıcam işte hıhh:dilcikar:
bunca derdimin arasında epilasyon yüzü görmemiş çiros pacaklarınla ilgilenemicem..:1closedeyes::roflol::roflol:

canın neden sıkkın mış bakim
sen ona kafam karuşık desene
offf benimde canm sıkılıyo yaaa
havaya bak ben yarın dışarı çıkcam şansıma emi

benım herıfe
kac gundr bı tuhaf bugun msn konustuk ana bıseyler dedı ben ağlamamk ıcın kendımı zor tuttum dıo bu yıl evlenemezsek senle ayrılcam elveda dıycem senın haayallerın var onları bozamam neyım dedı 4 aydr işsızya aılemn karşısına nasıl cıkarmış falan falan acıdım nan valla gozlerım doldu sonra neysekı konuyu kapattık bana msj yazmasa bıle kızmam ona bunalımda yaa 4 aydr evde sureklı iş arıyo en son işte uzman cavusluk ıcın basvurcakmış annesı tek oğluya yollamıyo babası tamam dıo ben ıstemıyom dıo napım hıc deılse paarm olur yanı bundn dolayı kafam çok karısık-tatlicadiarzu-

epılasyon ney:uhm::roflol::roflol: hıc bılmem
hem sen zatı üşüduksun anam ne sıcak etkı eder ne başka bısı senın herıf aramadı mı aksam gelır sız aynı evde yaşamıyonus mu nan karstrdım mı yoksam senı:1rolleyes:

anadm böcük işsizliği bilirim benim sevgülümde öle işsiz garibim
çok zor çook ama ben alıştım artıkın kızıyom valla kızılcaksa
ama öle laflar neki bu sene evlenemezsek ayrılırım
hemen pes mi edilir
hayaller ertelenir ne olcak yani

bende zaten dedım gtceksın sımdı gıt yanı ne bıçım laf dedım işte oda bazı haklı yönlerı söledı işte çalışmazsam nasıl gecrıınız nasıl düğün yaparız en önemlısı senın aılenın karşısına nasıl cıkarım dedı:1no2: bende hıç bısey dmedım üstune gtmedım anladım anladım yazdım okadr yanı bıterse bıter kısmet deılmış hıçte üzülemem :1closedeyes:

hanım hanıııııııımm klava::mymeka: bilmem anlatabiliommuklava:

sende üşü bu soğukta sorarırım sana donuos heralde ellerim titrio be keyfim yok üşümekten öfss allahım sen beni koru :Saruboceq:

sıkıldımmmmm senağlama

ben bu ilişkiden sıkıldım yeter nannnnnn :mymeka:

biiiir derdim var artıııık tutamamm içimdeeeeeee

ne dıyon nan sen bı mok anlamadım -tatlicadiarzu- sıkıldıysan yenısını bul çok kolay salla gtsın dertlerı ondanda sıkılırsan kendı hayatını yaşa boşver erkeklerı fazla düşünmeye gelmez

kızlar erkekler ekonomik sorun yaşadığından biz gibi güçlü olamıyor çok yıpranıyorlar.bu durumda sakın üstlerine gitmeyin mutsuz etmeyin adamları ..
saçma sapanda davranabilirler bazen idare edin hee.

kötüye bişi olmas (sen)
iyide ALLAH korur(ben):1closedeyes:

nan bu arada benım bı talıbım ızmıtlı ha aklıma geldıde yesıl goslu yakısıklı olan ayy bıde abısı var bayan kuaforu ayy tarkan halt yemış yanında bakakaldım anacım:1shok: ablası var 30 yaşında obılem güzel yaaa:1closedeyes: anam hepsı yesıl yada mavı goslu acep onla cocuk yapsak yesıl gozlu olur mu olursa hemen yapcem olmadı olana kadar devam etcem:roflol:

kolaysa gel sen salla o yana da bu yana da sallaaa evir çevir kıvır çevir sallaaaa kaydirigubbakcemile2:teytey::dance:

nerde nan bu çatlak kıremtler
çalısıyom zmn gecmıyo yarın olsada yatsam paramda oyk bu hafta ertelendı aylıklar hastaya neysem sağlık olsun gayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…