- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
-
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
kız benim çeyiz diye bi çöpüm yoksenağlama o yüzden sefkilimin zengün olmasını beklioskaydirigubbakcemile3
yoksa derhal eflences..
ben rahatmışım peehh 4 senedir aynı herifle eflenemedim sen maşallah sıraya dizmişin seç beğen al ayol
ama yarışma düzenle vallahi tüm türkiye görsün çiroz bacaklı paçozla evlenmek isteyen denişik türk gençlerini....:roflol:
sen ne düşünüyon zenginmiş annesi senede 2 ay gelse nolur istersen gül gibi geçinip gidersiniz annesidir bak sende anne olcan yarın bigün..bu durumda kayseriye ne dersin onla ilgili ne düşünüon?
çarşıyıda alma karşına kızz:dance:
ayy benden güselmişmiş peeehhşakkıdı
ben sana bi cam açardım emme senin pc kaldıramaz benim güselliğimi çöker neimm başıma iş almıyım yeni yılın ilk günü:1closedeyes:
sen istareye yat bu gece hangisi hayırlı diye ona göre karar verirsin yafrim
ben senin için yatardım emme sevgilim rüyamda başka erkek görmeme çok kızıyo kaydirigubbakcemile
:1closedeyes:
hadı nan gözel benım genc benım en guzel kısmetlerde bende:dilcikar:
nan o ruyaya herkes yatamaz namazlı nıyazlı ınsan olarak anneme derdım ama anneme hangı bırını dıyem ayol hemde 2 murat 1 yakup var muratlar karısmasın:jeyyar:
o kadar fingirdek olursan olacağı bu tabi:mymeka:
eskiden bende çok fingiriktim bak kapımız aşındıydı kısmetlerimden :1closedeyes:emme artık aşkımı ayumu buldumda evimin sarmaşığı oldum.:1closedeyes:
sen gibi fingirdemiom herkese mavi boncukdağıtmıom hıhh:dilcikar:
ayyy bende kavga ettim sevgilimle yaa
daha doğrusu kavga bile etmedim hiç ne etcem onla kavga
akşamdan beri saydırıp duruyorum valla :)))
gördüğümde her tarafını çimdiklemessem
başka türlü çıkmıcak bu sinir :)))))
bı çiçeklen bahar gelmez yawru:jeyyar: o bakımdan ayrıca dedım ya ben yüz vermıyom guzelık var hamaratım temızım becerıklıyım ceyısde full meslek var daha ne olsun senın gıbı evde pıneklemıyom:1closedeyes: mavı boncuhları hıc sevmem ınanmamda onlara
ayy sen benı kıskanıyon
ay ayy bende senin yaşındaykene çook canlar yaktım şimdi unumu eledim eleğimi astımşakkıdı
hem sen çalış kölee ben evimde ohh çayım kavem elimde pc'im önümde on dönüm bostan yan gel yat osman:teytey::1closedeyes:
sevgilim kıyamaz bana o çalışır ben yirimsengözlerimebaksanab
hem benim sefkülüm iflas etmeyeydi şimdiye çoktaaan ...senağlama
çimdıklesem mı:jeyyar: ule ben benımkısnı elıme gecrsem herhalde bı yumrukla yere sermek ısterım Çok üzgünüm çoook
mltm bacım hoşgeldin sefa getirdin kız yeni yıla kavgalımı girdin gözün körolmasın senin :))
hıncık benım yaşımdayken derken sen 30dun demı pardon unuttumm ben gencım sen orta yaşlı yanı toprak cekıyo senı :1closedeyes:
sevgılın kıyamaz mı valla o tıp yok adamda ben dıyem sana daha bı ayu gorunuyohem ben kendı ayaklarımın ustunde durabılen her eksığımı kendım alabılen alışverıse yaad bı yere gıderken elımı başkasına acmadan rahatca para harcayan bırıyım oyuzden evde olmadığıma şükredıyom:dilcikar:
ıflas etmedı belkıde senı öle kandırıyo zavallım:teselli:
ayy du benımkısı da yenı yenı yıl msjı atıyo msj aynen şöle
2009 sana mutluluk huzur sağlık paar ... getrsın getrmezse koy g... gıtsın 2010 var 2011 var 2012 var........ allam ya ben bu adamı boşuyorum
kıskanç garı nolcak :mymeka:
senin için servetini varını yoğunu harcayan aşkından biçare olan sevgilin olmadığı için çatlıyon dime:dilcikar:
bizde çalışmak istiyos ama çalıştırmıyo napiim sen evinin hanımı ol keyfini sür diyo ama çalışmak istiom bende dedim yanında çalışçam ekonomik kriz vurdu adamı şincik.ama bu sene kesin kararlıyım baskı kurdum böyle sıkılmaya başladım bak çiroz bacaklı paçozlarla muhattab oluyom şurda:dilcikar:
biraz geç kalmış sanki seninki kaydirigubbakcemile3
ayy du benımkısı da yenı yenı yıl msjı atıyo msj aynen şöle
2009 sana mutluluk huzur sağlık paar ... getrsın getrmezse koy g... gıtsın 2010 var 2011 var 2012 var........ allam ya ben bu adamı boşuyorum
hangisi yafrim hangisinin mesajı bu? seni tek kişilik motorolize birlik seniiii:roflol: