sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

çalışıp alıyom kızm sende çalış zengın olmayı beklrsen çok beklen be ben senden guzelım dıomda ınanmıyon mıllet sırada işlerımde açık:jeyyar:

yarısma yapcem bakalım kımkazanırsa tabı onlar bunu bılmıycekhihoyyyt ha sımdık bıde ben gayserılıyı cok sevyom amme anasına cok duskun orası benı cok düşünduruyo sonra gorucu olanda fena deıl anasının gelmesı sorun deıl kısmet bakalım sonra dığerı aslında o benım ıcın kesın bıtmıştı ama teyzesı aradı konustuk kafam ıyıcene karıstı ayol ne mok yıycem bensenağlama

nereus ben sana dıycemı dedım baştan acı ceken ama sonra salla gıtsın anacım bak bende hersey 23 kala bıttı hayrlısı deilmiş demekkı ha aılesı cok arıyo yalvarıyo sana yemınle her gece babası anası arar ağlar aıleme yalvarırlar ama aılem ıstemıyo artık

ayy benden güselmişmiş peeehhşakkıdı
ben sana bi cam açardım emme senin pc kaldıramaz benim güselliğimi çöker neimm başıma iş almıyım yeni yılın ilk günü:1closedeyes:

sen istareye yat bu gece hangisi hayırlı diye ona göre karar verirsin yafrim
ben senin için yatardım emme sevgilim rüyamda başka erkek görmeme çok kızıyo kaydirigubbakcemile

:1closedeyes:

hadı nan gözel benım genc benım en guzel kısmetlerde bende:dilcikar:
nan o ruyaya herkes yatamaz namazlı nıyazlı ınsan olarak anneme derdım ama anneme hangı bırını dıyem ayol hemde 2 murat 1 yakup var muratlar karısmasın:jeyyar:

o kadar fingirdek olursan olacağı bu tabi:mymeka:
eskiden bende çok fingiriktim bak kapımız aşındıydı kısmetlerimden :1closedeyes:emme artık aşkımı ayumu buldumda evimin sarmaşığı oldum.:1closedeyes:
sen gibi fingirdemiom herkese mavi boncuk dağıtmıom hıhh:dilcikar:

ayyy bende kavga ettim sevgilimle yaa
daha doğrusu kavga bile etmedim hiç ne etcem onla kavga
akşamdan beri saydırıp duruyorum valla :)))
gördüğümde her tarafını çimdiklemessem
başka türlü çıkmıcak bu sinir :)))))

bı çiçeklen bahar gelmez yawru:jeyyar: o bakımdan ayrıca dedım ya ben yüz vermıyom guzelık var hamaratım temızım becerıklıyım ceyısde full meslek var daha ne olsun senın gıbı evde pıneklemıyom:1closedeyes: mavı boncuhları hıc sevmem ınanmamda onlara
ayy sen benı kıskanıyon

çimdıklesem mı:jeyyar: ule ben benımkısnı elıme gecrsem herhalde bı yumrukla yere sermek ısterım Çok üzgünüm çoook

mltm bacım hoşgeldin sefa getirdin kız yeni yıla kavgalımı girdin gözün körolmasın senin :))

ay ayy bende senin yaşındaykene çook canlar yaktım şimdi unumu eledim eleğimi astımşakkıdı

hem sen çalış kölee ben evimde ohh çayım kavem elimde pc'im önümde on dönüm bostan yan gel yat osman:teytey::1closedeyes:

sevgilim kıyamaz bana o çalışır ben yirimsengözlerimebaksanab
hem benim sefkülüm iflas etmeyeydi şimdiye çoktaaan ...senağlama

hıncık benım yaşımdayken derken sen 30dun demı pardon unuttumm ben gencım sen orta yaşlı yanı toprak cekıyo senı :1closedeyes:
sevgılın kıyamaz mı valla o tıp yok adamda ben dıyem sana daha bı ayu gorunuyo hem ben kendı ayaklarımın ustunde durabılen her eksığımı kendım alabılen alışverıse yaad bı yere gıderken elımı başkasına acmadan rahatca para harcayan bırıyım oyuzden evde olmadığıma şükredıyom:dilcikar:
ıflas etmedı belkıde senı öle kandırıyo zavallım:teselli:

çimdıklesem mı:jeyyar: ule ben benımkısnı elıme gecrsem herhalde bı yumrukla yere sermek ısterım Çok üzgünüm çoook

napiim gıcık mıcık ama seviyom kıyamıyorum çimdiklemek yeter ona adam olana çok bilekaydirigubbakcemile3
yoksa ben onu depiklen döverimde nalet olsun hümanist huyuma kaydirigubbakcemile3

mltm bacım hoşgeldin sefa getirdin kız yeni yıla kavgalımı girdin gözün körolmasın senin :))

ahh sağol canım kim derdi ki bi gün benim de yolum düşcek bu topiğe ama kader işte kaydirigubbakcemile3
yaa sorma yeni yıla çok kötü girdim benim yeni yılım kötü geçerse onunkini de fena yapıcam her gün hır çıkarırım vallakaydirigubbakcemile3

ayy du benımkısı da yenı yenı yıl msjı atıyo msj aynen şöle
2009 sana mutluluk huzur sağlık paar ... getrsın getrmezse koy g... gıtsın 2010 var 2011 var 2012 var........ allam ya ben bu adamı boşuyorum

kıskanç garı nolcak :mymeka:
senin için servetini varını yoğunu harcayan aşkından biçare olan sevgilin olmadığı için çatlıyon dime:dilcikar:
bizde çalışmak istiyos ama çalıştırmıyo napiim sen evinin hanımı ol keyfini sür diyo ama çalışmak istiom bende dedim yanında çalışçam ekonomik kriz vurdu adamı şincik.ama bu sene kesin kararlıyım baskı kurdum böyle sıkılmaya başladım bak çiroz bacaklı paçozlarla muhattab oluyom şurda:dilcikar:

noldu bırden döndünşakkıdı sen evının sarmaşiği olsaydın öle
ben sana her zmn dıom o ayu senı kullanıyo nan son kullanma tarıhınde yakındr senın hakaydirigubbakcemile3

hangisi yafrim hangisinin mesajı bu? seni tek kişilik motorolize birlik seniiii:roflol:

tam bana göre bi konuymuş arkadaşlar.
bi insan her gün tartşma çıkarr mı?
nerede sewglisyle tartşan,sorunları olan gelsn anlatsın gibi konu olsa kendimi içnde buluyorum.hem tartşmamza üzülüyorum :çok üzgünüm: ,hemde nye mutlu oldgmu anlatmam yerine üzntmü anlattgm konulrda oldgm için üzülüyorm ve sewglme olan sinirim 2 kat artıyoo kötükedihüso
acayip kıskanç sewgilim war.sewiorumda,ayrlsam ayrılamıyorm
anlıycagnz ne onla ne onsuz........
ne yapcagmı şaşrdm resmen arkdşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…