sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

vahhh canım bizde buluşamıyorz kız
ayda bir falan çıkıyorum zar zor
kader arkadaşım benim ((

he valla açık öğretim okuyorum ben anca sınav zamanı görüşebiliyorum bide hiç arkadasım yok :1no2: çıkamıyorumda :1no2:

keske bıde kaynanası pasaklı olanlr topıcı olsa tam kelebenklık he:roflol:

baböcuu salla anam takma erkekler hep öle yarın senın adın ne derse şaşmayasın

he kız yakında öle olacak :roflol:

keske bıde kaynanası pasaklı olanlr topıcı olsa tam kelebenklık he:roflol:

baböcuu salla anam takma erkekler hep öle yarın senın adın ne derse şaşmayasın

Böcük çabuk öle bir tpik aç ayyy müptelası olurum yeminlen aç çabıkkkk
he valla açık öğretim okuyorum ben anca sınav zamanı görüşebiliyorum bide hiç arkadasım yok :1no2: çıkamıyorumda :1no2:

he kız yakında öle olacak :roflol:

kesin arkadaşın yok diyede kızmıştır sana şahsen benimki kızdıydı çok fazla arkadaşım olmadığındanfisfisfis

kesin arkadaşın yok diyede kızmıştır sana şahsen benimki kızdıydı çok fazla arkadaşım olmadığındanfisfisfis

yok o konuda kızmıyor ama bozulmuyo da değil hani
az olur kızarlar çok olur kızarlar hepsi gıcık bunların şu diplomamı alsam dersane üni falan rahatlayacaz da işte

gunaydın
kelebenk ben acamam olm kaynanam mı var sana yakışır ama kım gelır bılmem
uyy balböcuu bu dengesız bıraz herhal sanırsam
benım coook erkek ark var kız ark 3 dene onlarlada cok az gorusuyom okudukları ıcn bırı samsunda dığer ıkısı oss hazrlanıyoo rahatsız etmeyım dıom
hatta maclara bılem gıdıyom asla bısey dıyemez yanı dıyenle ısım olmas kızcaksa ozmn o gotrsun benı maclara:dilcikar:

kız arkadaşımın olmamasına neden kızıyo bilinmi böcük tabi bu kızma normal bir kızma deel sırnaşık şey
şakayla karışık çıkarı için
çok kız arkadaşım olsaydı dışarı çıkmam daha kolay olurdu anadın çaktın
:roflol:

anladım ama ben erkek ark daha rahat cıkıyom daha bı guvenlı olıyy
ornekk anneme ben maça gıdıyom tmm gıt dıyı
kızlarla gezmeye gıdıyom dıom sağa sola bakma dıo-tatlicadiarzu-

anladım ama ben erkek ark daha rahat cıkıyom daha bı guvenlı olıyy
ornekk anneme ben maça gıdıyom tmm gıt dıyı
kızlarla gezmeye gıdıyom dıom sağa sola bakma dıo-tatlicadiarzu-

zuhahaha ay deli kız annende süpermiş yani sırnaşık şey
nan ne maçı 5 dedimmi evde olmam lazım yaznda en geç 7
baba kuralları bunlar yalnız sevgülü deel..
sevgülü kuralı erkek arkadaşım olamaz imkansız bişi
fisfisfis

annem hıc okula gtmemış dedım tek kız dıe yollamamış hep kısıtlamış yanı gıyım kuşam deıl en cok annemı severmış cok kıskandığı ıcın salmazmış bı yere-tatlicadiarzu- sımdık belkı oyuzden böle ama bıde bana cok guvenır alsa yalan dımem sevgılım varsa derım ben askımla gezcem dıe tanıstırıım kac kez ağladım annecımın kucağında yanı annem herseyım:asigim:
babam ıse tuhaf yolda ban alaf atsalar duyamamızlıktan gelır basını belaya sokmak ıstemez hrhal:roflol: aksam gec gelırsem anneme derım babama demem arada bı babamı ararım gec gelcem tmm dıyıverırkaydirigubbakcemile3 kural yok yanı
sevgılım ıse karısamaz cok bılıyosan sen gotr getr ozmn derım olur bıter:1closedeyes:

bende anneciğimle herşeyimi konuşurum sevgilimi başından beri bilir onunla buluştuğumu bilir
arkadaş gibiyizdir
ama gel gelelim babam öle değildir acayip kıskançtır şüphecidir herşeyin altından birşey arar
sana güveniyorum ama dışardakilere güvenmiyorum der işin içinden çıkar ama ben yimem tabi
gariptir anlıyamazsın babamı öle işte (((

dışardakılere bende guvenmem ama ınsanın ıcınde olmayınca bıseycık olmas ınş
benım bıldığım babalar öle senın baban gıbı ama benımkısı özel yapım herhal:roflol: 1 ay sonra memlekete donuyolar allahhhhhhhhh gecelere akıcamdelikafadulden

bizimkilerde 1,5 ay sonra zuhahhahahhaha
annem gelcek okulllar kapanıncada hep beraber gitcez
tabi ben iş bulabilirsem gitmiycem
nan böcük dua ette buluyum yaa ((((

dua edım cnm etmem mı pasaklı masaklısın ama neysem ınş bulurusn :Saruboceq:
ohh sende gezersın işte
kardesın var mı abın sana karışan
benım 2 dene ama benden korkuyolar

kardeşimde var abimde var ama abim hiç karışmaz umrunda bile değilim kaydirigubbakcemile3
bulurmuyumki bu krizde nan bak sende muhasebecisin bende ön muhasebe arıyom

şehır nere bacım bulursun ınş işlrımız kötuydu bzım sımdık kötunun ıyısı ınş secımden sonra daha ıyı olur ve bulursun tatlım
bulunca ceyıs alcan demı:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…